Özge Özpirinççi din Femeie în înfruntarea destinului petrece vacanța de vară alături de cei dragi. Ce imagini a publicat în mediul online

Publicat pe 24.07.2023 la 17:21 Actualizat pe 24.07.2023 la 17:51

Özge Özpirinççi documentează fiecare moment alături de cei dragi în mediul online. Vedeta din Femeie în înfruntarea destinului se bucură de vacanță.

Özge Özpirinççi poartă părul lung, desprins

Özge Özpirinççi din Femeie în înfruntarea destinului petrece vacanța de vară alături de cei dragi

Happy Channel

Özge Özpirinççi este una dintre cele mai îndrăgite vedete din Turcia la momentul actual. Născută pe 1 aprilie 1986 în Istanbul, a jucat în nenumărate seriale de-a lungul timpului. Producția “Femeie în înfruntarea destinului” i-a adus recunoaștere internațională.

Özge Özpirinççi din “Femeie în înfruntarea destinului” petrece vacanța de vară alături de cei dragi

S-a făcut remarcată și în filme sau piese de teatru și este căsătorită cu actorul Burak Yamantürk încă din 2021. Cei doi au împreună o fiică pe nume Mercan. Cu toate că Özge Özpirinççi nu a ținut să-i arate chipul micuței încă de la început, s-a arătat mai mult decât fericită să-și țină fanii la curent cu ceea ce s-a întâmplat ulterior.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Are peste 3 milioane de fani pe pagina personală de Instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste o mie de fotografii și filmulețe. Cele mai recente dintre acestea sunt cu micuța fetiță, dar și cu partenerul său. Dacă în serialul Femeie în înfruntarea destinului am văzut cu părul lung și ondulat, de data aceasta vedeta îl poartă mult mai scurt.

Cu toate că a participat în nenumărate filme și seriale de-a lungul timpului, cel mai important proiect profesional al său este fără doar și poate Femeie în înfruntarea destinului. Acolo joacă rolul unei femeie singure pe nume Bahar care trebuie să ducă întreaga povară a familiei. Cu doi copii și o soră care nu o agrează, reușește să meargă mai departe, indiferent de situațiile ivite.

“Îmi place să joc și este jobul meu, dar să fii faimos poate fi frustrant uneori. Nu-mi place când îmi este invadată viața privată. De asemenea, să fii popular este un lucru temporar, dar să am oameni care-mi spun că mi-au iubit performanța, asta este cu adevărat satisfăcător.”, a declarat vedeta. Între 2017 și 2020, Femeie în înfruntarea destinului a avut un succes fulminant.

Ce spune Burak Yamantürk despre căsnicia cu Özge Özpirinççi

Cei doi formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din Turcia la momentul actual. Au devenit părinți pentru prima oară și s-au bucurat de confortul familiei lor până în momentul în care au decis că este cazul ca micuța Mercan să apară și în fața fanilor.

“Ca părinți este clar că facem greșeli, dar cred că vor fi dintre cele nevinovate. Aș vrea să cresc o fată care să fie afectuoasă, care se află în pace cu ea însăși, care respectă natura și toate ființele vii.”, a declarat Burak Yamantürk.

Născut pe 23 decembrie 1983 în Izmit, a jucat în nenumărate seriale și filme turcești. După ce a studiat ceva cu totul diferit, a decis să se îndrepte către actorie.

“Este foarte important să arătăm lumii serialele la care noi lucrăm, la care depunem efort. Am lucrat întotdeauna cu echipe incredibile.”, a declarat actorul foarte încrezător și fericit. Cu toate că acum totul pare într-o lumină mult mai clară, atunci când a devenit tătic pentru prima oară a recunoscut că nu și-a putut stăpâni emoțiile și s-a arătat nerăbdător să observe cum evoluează lucrurile.

În articolul

Özge Özpirinççi din Femeie în înfruntarea destinului petrece vacanța de vară alături de cei dragi. Ce imagini a publicat în mediul online

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 2 mai 2024. Taurii trebuie să se concentreze pe carieră. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Comandă-record la o terasă de 1 Mai. Câţi mici a putut să cumpere un român
a1.ro
Vlad Gherman, imaginea la bustul gol care a încins imaginația fanelor. Cum s-a fotografiat cu o lună înainte de nuntă
HelloTaste.ro
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
useit.ro
Directoarea Twitter care dormea pe jos să-l susțină pe Elon Musk a ajuns la Meta. De ce a ales să ajungă la competitorul X
as.ro
Averea lui Ionuţ Negoiţă a „explodat”! Ce loc ocupă acum omul de afaceri în topul celor mai bogaţi români!
MediCOOL
Simptomul mai puțin cunoscut de cancer colorectal pe care ar trebui să-l urmărești
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Tot ce trebuie să știi despre piciorul plat sau platfus: cauze, diagnostic și tratament
MediCOOL
Beneficiile consumului de migdale. Motive pentru a le include în dieta ta
HelloTaste
Cu ce se curăță vopseaua de ouă de pe mâini. Cele mai simple și eficiente trucuri
x