Bubu a schimbat macazul: s-a făcut reporter. Primul interviu l-a luat unei persoane dragi lui

Publicat pe 08.09.2017 la 10:39 Actualizat pe 08.09.2017 la 11:30

A parasit studioul de inregristrari si a intrat in postura de reporter.

Seria intervirilor Happy Night cu actorii și oamenii din spatele seriei ”O grămadă de caramele” continuă.

De data aceasta, aveți interviuri cu trei fete minunate, pe care nu le veți vedea în această producție marca Ruxandra Ion, dar care au contribuții importante la realizarea acestui proiect. Prima este Mădălina Rus, care se ocupă de costumele la serialul ”O grămadă de caramele”.

Este o treabă foarte complexă să fac costumele pentru acest proiect, sunt personaje diferite, cu stiluri diferite”, a mărturisit Mădălina.

Cine i-a dat cea mai mare bătaie de cap la capitolul costume, de unde vine inspirația, cât de dificil este să îmbrace anumite personaje, sunt întrebări al căror răspuns îl veți afla în clipul de mai jos.

Iar cel de-al doilea interviu din culisele ”O grămadă de caramele” este realizat de... Bubu Cernea, actor și responsabil cu partea muzicală a proiectului. El s-a făcut reporter cu această ocazie. Bubu a luat microfonul și, pentru emisiunea Happy Night, a realizat un interviu cu o persoană dragă lui, după cum el a mărturisit la Happy Channel. Este vorba despre Izabela, cea care are grijă ca toți actorii din ”O grămadă de caramele” să arate bine.

Urmăriți clipul de mai jos pentru mai multe informații din culisele seriei ”O gărmadă de caramele” și pentru a afla ce spune hairstilystul Cristina Dumitrescu despre provocările sale.

Primul episod al celui mai nou proiect realizat de Ruxandra Ion, “O grămadă de caramele”, va fi difuzat în premieră duminică (17 septembrie), de la ora 18.00, la Antena 1. Din 18 septembrie, povestea continuă exclusiv la postul de televiziune Happy Channel.

În articolul Bubu a schimbat macazul: s-a făcut reporter. Primul interviu l-a luat unei persoane dragi lui:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp
PARTENERI
Horoscopul zilei de 26 noiembrie 2025. Vărsătorii se simt în siguranță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 noiembrie 2025. Vărsătorii se simt în siguranță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Explozie într-un bloc din Buftea: 6 victime. Există risc de prăbuşire
observatornews.ro
Explozie într-un bloc din Buftea: 6 victime. Există risc de prăbuşire
Andreea Bălan și Victor Cornea au stabilit data nunții. Ce însemnătate are acea zi
a1.ro
Andreea Bălan și Victor Cornea au stabilit data nunții. Ce însemnătate are acea zi
Cornulețe cu ciocolată și nuci. Desert fraged și delicios, de post
HelloTaste.ro
Cornulețe cu ciocolată și nuci. Desert fraged și delicios, de post
Meserii potrivite pentru zodia Vărsător. Ce cariere ar trebui să urmeze acești nativi
Catine
Meserii potrivite pentru zodia Vărsător. Ce cariere ar trebui să urmeze acești nativi
7 chatboți AI mai buni decât ChatGPT, potrivit utilizatorilor. Ce platformă a ieșit pe primul loc
useit.ro
7 chatboți AI mai buni decât ChatGPT, potrivit utilizatorilor. Ce platformă a ieșit pe primul loc
Afacerile din care a făcut avere milionarul român care şi-a susţinut lucrarea de licenţă la 43 de ani
as.ro
Afacerile din care a făcut avere milionarul român care şi-a susţinut lucrarea de licenţă la 43 de ani
Alimente congelate care te pot ajuta să reduci trigliceridele, conform nutriționiștilor
MediCOOL
Alimente congelate care te pot ajuta să reduci trigliceridele, conform nutriționiștilor
Oana Lis trece prin momente cumplite. A izbucnit în plâns: „Viața m-a îngenuncheat”
Spynews
Oana Lis trece prin momente cumplite. A izbucnit în plâns: „Viața m-a îngenuncheat”
Cele mai bune 5 vitamine pentru adolescenți
DeParinti
Cele mai bune 5 vitamine pentru adolescenți
Trigliceride mărite: ce valori normale au trigliceridele, de ce cresc și care sunt riscurile pentru sănătate
MediCOOL
Trigliceride mărite: ce valori normale au trigliceridele, de ce cresc și care sunt riscurile pentru sănătate
Mâncare de ardei copți cu roșii. Rețetă simplă și ușoară, de post
HelloTaste
Mâncare de ardei copți cu roșii. Rețetă simplă și ușoară, de post
close
x