Bubu a schimbat macazul: s-a făcut reporter. Primul interviu l-a luat unei persoane dragi lui

Publicat pe 08.09.2017 la 10:39 Actualizat pe 08.09.2017 la 11:30

A parasit studioul de inregristrari si a intrat in postura de reporter.

Seria intervirilor Happy Night cu actorii și oamenii din spatele seriei ”O grămadă de caramele” continuă.

De data aceasta, aveți interviuri cu trei fete minunate, pe care nu le veți vedea în această producție marca Ruxandra Ion, dar care au contribuții importante la realizarea acestui proiect. Prima este Mădălina Rus, care se ocupă de costumele la serialul ”O grămadă de caramele”.

Este o treabă foarte complexă să fac costumele pentru acest proiect, sunt personaje diferite, cu stiluri diferite”, a mărturisit Mădălina.

Cine i-a dat cea mai mare bătaie de cap la capitolul costume, de unde vine inspirația, cât de dificil este să îmbrace anumite personaje, sunt întrebări al căror răspuns îl veți afla în clipul de mai jos.

Iar cel de-al doilea interviu din culisele ”O grămadă de caramele” este realizat de... Bubu Cernea, actor și responsabil cu partea muzicală a proiectului. El s-a făcut reporter cu această ocazie. Bubu a luat microfonul și, pentru emisiunea Happy Night, a realizat un interviu cu o persoană dragă lui, după cum el a mărturisit la Happy Channel. Este vorba despre Izabela, cea care are grijă ca toți actorii din ”O grămadă de caramele” să arate bine.

Urmăriți clipul de mai jos pentru mai multe informații din culisele seriei ”O gărmadă de caramele” și pentru a afla ce spune hairstilystul Cristina Dumitrescu despre provocările sale.

Primul episod al celui mai nou proiect realizat de Ruxandra Ion, “O grămadă de caramele”, va fi difuzat în premieră duminică (17 septembrie), de la ora 18.00, la Antena 1. Din 18 septembrie, povestea continuă exclusiv la postul de televiziune Happy Channel.

În articolul Bubu a schimbat macazul: s-a făcut reporter. Primul interviu l-a luat unei persoane dragi lui:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp
PARTENERI
Horoscopul zilei de 21 decembrie 2025. Berbecii se simt împliniți. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Catine.ro
Horoscopul zilei de 21 decembrie 2025. Berbecii se simt împliniți. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Cozonacul se scumpește. Cât ajunge să coste gustul copilăriei în prag de sărbători
observatornews.ro
Cozonacul se scumpește. Cât ajunge să coste gustul copilăriei în prag de sărbători
Motivul pentru care Vlad Gherman și Oana Moșneagu nu împodobesc bradul de Crăciun
a1.ro
Motivul pentru care Vlad Gherman și Oana Moșneagu nu împodobesc bradul de Crăciun
Prăjitură răsturnată cu ananas și cireșe confiate, delicioasă și cu aspect cuceritor
HelloTaste.ro
Prăjitură răsturnată cu ananas și cireșe confiate, delicioasă și cu aspect cuceritor
Piftie de curcan cu legume. Versiune mai ușoară a răciturilor tradiționale, ideală pentru cei care evită carnea de porc
Catine
Piftie de curcan cu legume. Versiune mai ușoară a răciturilor tradiționale, ideală pentru cei care evită carnea de porc
OpenAI lansează magazinul de aplicații ChatGPT. Ce poți găsi pe el
useit.ro
OpenAI lansează magazinul de aplicații ChatGPT. Ce poți găsi pe el
Pensia pe care Gigi Becali o primeşte de la statul român. “Ce-mi dați, bă, atâția bani?”
as.ro
Pensia pe care Gigi Becali o primeşte de la statul român. “Ce-mi dați, bă, atâția bani?”
Proprietățile medicinale ale vâscului. Ce întrebuințări poate avea această plantă
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale vâscului. Ce întrebuințări poate avea această plantă
Mama Mihaelei Rădulescu s-a stins din viață! Vedeta a revenit de urgență în România
Spynews
Mama Mihaelei Rădulescu s-a stins din viață! Vedeta a revenit de urgență în România
Testul oglinzii la bebeluși. Ce înseamnă și când ar trebui să îl faci
DeParinti
Testul oglinzii la bebeluși. Ce înseamnă și când ar trebui să îl faci
Cum arde corpul tău grăsimea. Ce trebuie să știi pentru a slăbi eficient
MediCOOL
Cum arde corpul tău grăsimea. Ce trebuie să știi pentru a slăbi eficient
Cremșnit duo cu vanilie și frișcă. Rețeta clasică, stratificată
HelloTaste
Cremșnit duo cu vanilie și frișcă. Rețeta clasică, stratificată
close
x