Gata cu „fata bună”! Doinița Oancea s-a transformat într-o divă gotică! ”Mă admir non-stop de atunci în oglindă!”

Publicat pe 03.07.2017 la 12:59 Actualizat pe 03.07.2017 la 14:45

Doinita, incantata de rezultat si de colaborarea cu Adrian Perjovschi!


“Inca de pe la 16 ani mi-am dorit tatuaje. Până la 31 de ani nu am avut curajul necesar și poate nici n-am găsit momentul potrivit să îmi fac unul. De atunci și până acum, am 2 tatuaje simbolice, finuțe, pe mâini. Apoi mi-am dorit o ședința foto cu "acea Doiniță" pe care mi-o imaginăm eu, o Doiniță liberă și neconstrânsă de societate, de job sau familie. Iar Adrian Perjovschi mi-a schimbat complet look-ul, am încercat și un super breton, a povestit Doinița Oancea, vedeta Happy Channel și actrița din iSerialul ”Când mama nu-i acasă”, produs de Ruxandra Ion.

Hairstylist-ul Adrian Perjovschi, specialist în transformări radicale de look descrie care au fost pașii acestei noi provocări: “Am folosit un tratament pentru hidratare și strălucire pentru a îndreptă părul cât mai ușor și perfect. Ea de obicei îl poartă ondulat natural și am vrut să abținem acel păr întins perfect că după placă. Am ales să-i tund breton pentru că îi încadrează foarte bine față și se potrivește de minune cu acest look”.

Doinița este foarte încântată de rezultat și de colaborarea cu Adrian Perjovschi, pe care îl cunoaște de aproape 10 ani și cu care a lucrat pentru mai multe proiecte tv: “Ma admir non-stop de atunci în oglindă și simț că această nouă Doiniță chiar era ascunsă undeva înăuntrul meu și sunt foarte fericită că am putut cu ajutorul unor profesioniști să o scot la lumina măcar pentru o vreme. :)

În articolul

Gata cu „fata bună”! Doinița Oancea s-a transformat într-o divă gotică! ”Mă admir non-stop de atunci în oglindă!”

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 martie 2024. Vărsătorii pierd sume importante de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Braşoveanul care îşi vinde cu 25.000 de euro garajul din lemn dezvăluie ce oferte a primit. "Sunt în discuţii cu două persoane"
a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
HelloTaste.ro
Baghete crocante cu miez pufos. Rețetă din bucătăria franțuzească
Catine
4 zodii care își schimbă complet viața în aprilie 2024. Află ce le rezervă astrele
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
Horaţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
MediCOOL
Câți pași este indicat să faci într-o zi. De ce se recomandă să mergi pe jos mai mult
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Produse cosmetice care pot afecta sănătatea fătului. La ce să fii atentă dacă ești însărcinată
MediCOOL
Fibromul uterin: cauze, simptome și tratament
HelloTaste
5 rețete cu sparanghel pentru toate gusturile. Te vei bucura de ele primăvara aceasta
x