Gest nobil făcut de protagonista serialului ”Brave and beautiful”. Uite la ce a renunțat Tuba Büyüküstün pentru copiii bolnavi

Publicat pe 20.10.2017 la 18:12 Actualizat pe 20.10.2017 la 18:47

Tuba Büyüküstün, protagonista serialului ”Brave and beautiful” este alaturi de cei mai putin norocosi.

Tuba Büyüküstün, actrița care o interpretează pe Suhan în serialul "Brave and Beautiful”, difuzat pe Happy Channel, a făcut o schimbare de look majoră. De la părul lung și ondulat, aceasta a trecut la tunsoarea scurtă pe care o are acum în blockbusterul turcesc. Fanii au fost ușor contrariați și uimiți de acest lucru, neînțelegând de ce actrița a dorit să renunțe la frumoasele-i bucle.

Ei bine, Tuba nu a făcut acest pas dorindu-și un look nou, ci pentru a îi putea ajuta pe cei care au avut mai multă nevoie de părul ei decât ea. Se știe ca actrița este alături de cei mai puțin mai puțin norocoși, fiind ambasadoare Unicef, tocmai de aceea, dorindu-și să ajute cât se poate mai mult și cum se poate mai bine, aceasta a hotarât să își doneze părul pentru copiii bolnavi de cancer care fac chimioterapie.

Drama “Brave and Beautiful” spune povestea imposibilă de dragoste dintre Suhan (Tuba Büyüküstün) și Cesur (Kıvanç Tatlıtuğ). Războiul dintre familiile celor doi protagoniști a luat naștere cu ani în urmă, când tatăl și bunicii lui Cesur au fost uciși de Tahsin Korludag, tatăl frumoasei Suhan (Tamer Levent). Tragedia a împins-o pe mama lui Cesur într-o cruntă depresie. Drama familiei sale îl determină pe Cesur să nu țină cont de nimic atunci când vine vorba să-i răzbune pe cei dragi, nici măcar de sentimentele sale. Întors în Korludag (Istanbul), pentru a-și pune planul în aplicare, Cesur o întâlnește pe Suhan, iar când află că ea este fiica bărbatului care i-a nenorocit familia, decide să-și lovească inamicul acolo unde îl doare cel mai tare. Pe parcurs, lucrurile iau o altă întorsătură, iar Cesur ajunge să se îndrăgostească de fiica celui mai mare dușman al familiei sale.

În afară de cei doi protagoniști, din distribuția serialului turcesc mai fac parte actorii: Tamer Levent (Tahsin Korludağ), Erkan Avcı (Korhan Korludağ), Serkan Altunorak (Bülent Aydınbaş), Sezin Akbaşoğulları (Cahide Korludağ), Devrim Yakut (Mihriban Aydınbaş), Nihan Büyükağaç (Adalet Korludağ), Firat Altunmeşe (Kemal), Irmak Örnek (Şirin), Okday Korunan (Salih), Gözde Türkpençe (Banu), Işıl Dayoğlu (Reyhan), Zeynep Kızıltan (Hülya), Cansu Türedi (Necla).

Telespectatorii pot urmări ”Iubire și răzbunare”, în exclusivitate, la Happy Channel de luni până sâmbătă de la ora 20:00.

În articolul

Gest nobil făcut de protagonista serialului ”Brave and beautiful”. Uite la ce a renunțat Tuba Büyüküstün pentru copiii bolnavi

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Povestea româncei care se luptă de 10 ani cu Tesla. "Elon a plătit 16 avocaţi împotriva unei singure inginere din România"
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
De ce îți merge atât de greu telefonul. Experții au dezvăluit motivele reale
as.ro
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x