Blestemul ascuns al fiecărei zodii – Ție ce greutate uriașă îți apasă pe umeri?

Publicat pe 25.11.2017 la 11:41 Actualizat pe 25.11.2017 la 11:52

Tu ce blestem ai?

Cu toții purtăm pecetea unui blestem al sorții, care, mai devreme sau mai târziu, ar putea avea ar repercusiuni asupra vieții. Astrele ne dezvăluie care sunt aceste blesteme în funcție de semnul zodiacal sub care ne-am născut. Vezi ce spune despre zodia ta!

BERBEC:


Acești nativi consideră că cei din jurul lor nu-i apreciază la adevărata lor valoare. Se simt blestemați pentru că sunt înconjurați de

oameni ipocriți care le doresc răul și care îi invidiază în secret.

TAUR:

Acești nativi au o mulțime de defecte, sunt impulsivi și dificili, însă în adâncul sufletului lor sunt persoane sufletiste care îți vor fi alături ori de câte ori ai nevoie de sprijin. Blestemul lor este că atunci când sunt buni cu oameni care nu merită, ajung să regrete.

GEMENI:


Acești nativi intră în contact cu foarte multe persoane pentru că sunt persoane sociabile și raționale. Acești nativi sunt blestemați pentru că nu sunt firi statornice și de aceea trebuie să își asume faptul că trebuie să trăiască singuri toată viața.

RAC:

Acești nativi sunt foarte sensibili și acest lucru este considerat ca fiind un blestem pentru că oamenii tind să profite de empatia pe care o afișează față de ceilalți. Sunt deseori răniți, mai ales în relații.

LEU:

Deși acești nativi sunt puternic și stârnesc admirația celorlalți, în interiorul sufletului lor suferă pentru că au mare ghinion în dragoste. Ei pun suflet de fiecare dată și tot ei ajung să sufere.

FECIOARĂ:

Acești nativi sunt extrem de perfecționiști și ambițioși și de aceea, vor să fie pe primul loc mereu. Au pretenții mari de la ei înșiși și consideră că sunt blestemați pentru că nu au capacitatea de a îndura încăpățânarea celor din jurul lor.

BALANȚĂ:

Nativii născuți sub acest semn zodiacal sunt foarte diplomați și echilibrați, însă au pe umeri un blestem care îi apasă. Sunt foarte obiectivi și acest lucru îi determină să renunțe la persoanele dragi din viața lor.

SCORPION:

Acești nativi vor să se schimbe pentru că sunt blestemați să se răzbune întotdeauna. Acest lucru face parte din firea lor și chiar dacă se străduiesc uneori să nu le facă rău celor din jur, tot fac acest lucru.

SĂGETĂTOR:

Blestemul acestor nativi este că se tem de necunoscut și de cele mai multe ori nu fac lucruri pe care și le-ar dori din această cauză. Sunt dornici de aventură, însă mereu se gândesc „ce ar fi fost dacă…?”

CAPRICORN:

Se știe foarte bine că acești nativi sunt extrem de ambițioși și muncitori și le place să economisească bani. Totuși, oricât de mulți bani ar strânge, vor considera că sunt blestemați pentru că nu vor fi nicodată de ajuns.

VĂRSĂTOR:

Acești naivi sunt sociabili și își fac ușor prieteni, dar este surprinzător faptul că blestemul lor este legat chiar de sfera relațională. Atunci când nu se simt confortabil, vor pleca fără să se uită înapoi și nici nu vor să iasă din această zonă de confort pentru a schimba ceva.

PEȘTI:

Acești nativi sunt blestemați să trăiască cu capul în nori și să viseze la cai verzi pe pereți. Sunt mult prea visători și uneori trăiesc în propria lor lume, ceea ce nu este foarte bine pentru ei.

sursă: eștisuperbă.ro

În articolul

Blestemul ascuns al fiecărei zodii – Ție ce greutate uriașă îți apasă pe umeri?

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 24 aprilie 2024. Berbecii fac schimbări majore în viața lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
EXPERIMENT. Cum deosebim vopseaua naturală pentru ouă de cea clasică, plină de E-uri
a1.ro
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
HelloTaste.ro
Tocăniță de post cu ciuperci, o rețetă simplă și delicioasă
Catine
Semne că ai mare nevoie să te tunzi. Nu sunt cele la care te gândești în mod normal
useit.ro
La ce folosește mânerul din plafonul mașinii, de fapt. Unii șoferi află abia acum adevărul
as.ro
Răsturnare de situaţie! Cine a preluat, de fapt, şefia clanului Corduneanu, după moartea „Stăpânului Moldovei”
MediCOOL
Beneficiile consumului de mentă. De ce să o incluzi în dieta ta
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
Beneficiile cititului împreună cu copilul. Activitatea îi poate îmbunătăți performanțele școlare
MediCOOL
Tratament pentru acneea hormonală. Care e cea mai eficientă rutină
HelloTaste
Mousse de ciocolată cu fructe de pădure. Rețetă delicioasă, din doar 3 ingrediente
x