Cât de bun este EL în pat în funcție de ziua în care s-a născut! Astrele dau VERDICTUL!

Publicat pe 27.11.2017 la 16:02 Actualizat pe 27.11.2017 la 17:35

Cum este iubitul tau in pat!

Chimia este primordială în orice relație. Sunt oameni care se plac de la prima vedere, iar alții care, din start, nu sunt pe aceeași lungime de undă.

În ce privește amorul, astrele dau predicții clare. Iată cum sunt bărbații în dormitor, în funcție de ziua în care s-au născut!

01 – Bărbații născuți în prima zi a lunii sunt foarte pasionali. Își scot la iveală toate abilitățile și dau tot ce este ma bun pentru a fi tu fericită. Îți va îndeplini orice fantezie.

02 – Romantici și loiali. Sunt bărbații care merită păstrați pentru totdeauna. Dlicați, blânzi și atenți în pat și la început pot fi timizi, însă cu timpul vei vedea că aparențele înșală.

03 – Adevărați gentlemani care vor fi în stare să încerce orice pentru a te aduce în al nouălea cer. Orice mișcare va face te va înnebuni cu siguranță. Cel mai mare defect al lor este gelozia.

04 – „Nu judeca o carte după copertă”. Sunt timizi în viața de zi cu zi, dar în pat nu vei putea ține pasul cu ei pentru că se transformă total. Odată ajunsă acolo, te vei topi de plăcere.

05 – Pe cât este de generos, atât este de posesiv, deci trebuie să ai grijă. Cu toate acestea, bărbatul născut în a 5-a zi a lunii este un adevărat zeu în pat și te vei bucura de clipe de neuitat alături de el.

06 – Pentru a te face fericită în dormitor, bărbatul născut în această zi va trebui să te cunoască foarte bine. Până nu cunoaște bine persoana și simte o conexiune cu ea, nu se va putea bucura de moment.

07 – Nu se prea descurcă în dormitor și nu te vor duce de prea multe ori la plăcerea maximă. Nu-și dau prea mult interesul și vor mai mult să aibă ei plăcere.

08 – Au foarte multă experiență și nu este vreun lucru pe care să nu-l fi încercat, însă se plictisesc foarte repede și dacă nu poți să ții pasul cu el, este grav pentru că nu va sta lângă tine.

09 – Sunt foarte importante sentimentele pe care le are față de tine. Dacă reprezinți doar o aventură, amorul va fi groaznic, dar dacă te iubește, merită păstrat.

10 – Acești bărbați sunt foarte calculați și de cele mai multe ori de pot speria cu atâtea calcule. De cele mai multe ori, femeile simt că sunt doar un trofeu în preajma lor.

11 – Un partener de cursă lungă. Face orice să te facă fericită, dar nu iese din rutină când vine vorba de amor, deci într-un final te va plictisi această monotonie.

12 – Genul de mascul care se crede regele lumii. Foarte frumoși și carismatici, cu foarte multă încredere în ei, dar nu se vor strădui prea tare în dormitor pentru că vor considera că te-au cucerit deja.

13 – Nu sunt foarte romantici, însă sunt sinceri. Trebuie să preiei și tu controlul din când în când, altfel nu te vor mai satisface niciodată.

14 – Acești bărbați sunt imprevizibili. În pat ori te te fac să te simți ca o prințesă i te aduc în al nouălea cer, ori sunt un eșec total. Totul depinde de conexiunea pe care o stabiliți.

15 – Nu prea te poți baza pe ei pentru că iubesc din toată inima, însă nu doar o singură femeie. Cu toate acestea, în pat te vor satisface la maximum.

16 – Dacă ai alături un bărbat născut în această zi, ești cea mai norocoasă pentru că te va aduce în culmile plăcerii de fiecare dată. Vecinii se vor speria de țipetele tale!

17 – Acest bărbat este bărbatul perfect prin comportament, însă nu te va putea satisface în întregime. De putut poate, însă caracterul nu-i permite să dea frâu fanteziilor.

18 – Poate că-i vei reproșa că nu este înțelegător și că nu îți spune cât de mult te iubește, însă îți va demonstra toate aceste lucruri în dormitor. Nu trebuie să-i spui ce-ți place, va ști deja.

19 – Pe moment te va satisface, însă nu-ți vei aduce aminte de el prea mult timp. Este romantic, dar uneori tinde să se repede în dormitor.

20 – Dacă vei avea răbdarea necesară să îi demonstrezi că îl placi și că înseamnă ceva pentru tine, va da totul pentru a te face fericită. Nu numai în viața de zi cu zi, ci și în dormitor.

21 – Trebuie să știi de la început ce îi place. Trebuie să iei inițiativa și să-l controlezi din când în când, numai așa vei putea fi și tu la rândul tău satisfăcută. Dacă faci asta, te va cutremura cu mișcările sale.

22 – Sunt cei mai pasionali și o noapte de amor cu ei va fi trecută în calendar pentru că nu vei mai fi tu după această experiență. Au un libidou crescut și ori de câte ori o veți face, te vei bucura de plăcerea maximă.

23 – Sunt de păstrat pentru că ziua sunt tandrii și afectuoși, iar seara sunt masculii alfa care te fac să te simți dorită și atrăgătoare.

24 – Nu este bun de amant pentru că nu experimentează, însă este bun ca soț. Vrea relații pe termen lung și nu iese din rutina sa nici când vine vorba de amor.

25 – Sunt foarte chipeși și au o părere foarte bună despre ei și despre felul în care arată. Vor fi prea ocupați să se admire chiar și în timpul momentelor intime pentru a se mai concentra la plăcerea ta.

26 – Nu știi niciodată la ce să te aștepți când te afli în pat cu un asemenea bărbat pentru că te ia mereu prin surprindere. Totuși, va deveni obositor la un moment.

27 – Te vor analiza constant și vor fi atenți la orice detaliu. Dacă poți suporta acest stres, merită! Se pricep la ce fac și au și cu ce pentru că sunt dotați.

28 – Sunt emoționali și vor trece imediat de la o extremă la alta. Performanța lor în pat la fi la fel. Ori va fi romantic, ori o bestie.

29 – Sunt destul de paranoici și le plac discuțiile fără sens după amor. Dacă ești dispusă să accepți asta, nu ai decât să rămâi lângă el. Nici în pat nu se descurcă prea bine, depinde de stare.

30 – Amorul cu el va fi foarte precaut, ca și firea lui, deci poți sta fără grijă la acest capitol. Este atrăgător și te va duce pe culmile plăcerii chiar din preludiu.

31 –Sunt inteligenți și au capacitatea de a citi un om imediat. De aceea, va știi imediat ce îți plac când vine vorba de amor fără să-i spui tu ceva dinainte.

În articolul

Cât de bun este EL în pat în funcție de ziua în care s-a născut! Astrele dau VERDICTUL!

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 24 aprilie 2024. Berbecii fac schimbări majore în viața lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
EXPERIMENT. Cum deosebim vopseaua naturală pentru ouă de cea clasică, plină de E-uri
a1.ro
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
HelloTaste.ro
Tocăniță de post cu ciuperci, o rețetă simplă și delicioasă
Catine
Semne că ai mare nevoie să te tunzi. Nu sunt cele la care te gândești în mod normal
useit.ro
La ce folosește mânerul din plafonul mașinii, de fapt. Unii șoferi află abia acum adevărul
as.ro
Răsturnare de situaţie! Cine a preluat, de fapt, şefia clanului Corduneanu, după moartea „Stăpânului Moldovei”
MediCOOL
Beneficiile consumului de mentă. De ce să o incluzi în dieta ta
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
Beneficiile cititului împreună cu copilul. Activitatea îi poate îmbunătăți performanțele școlare
MediCOOL
Tratament pentru acneea hormonală. Care e cea mai eficientă rutină
HelloTaste
Mousse de ciocolată cu fructe de pădure. Rețetă delicioasă, din doar 3 ingrediente
x