Cât de tare îți pierzi capul când te îndrăgostești? Zodiile astea se înamorează atât de repede!

Publicat pe 20.11.2017 la 07:57 Actualizat pe 20.11.2017 la 08:45

Iata cum se poarta zodiile atunci cand se indragostesc.

Te îndrăgostești repede? Dai totul din prima? Sau ești mai rezervată, mai distantă? Iată cum se comportă zodiile atunci când se îndrăgostesc.

Zodia Berbec

Berbecul este un lider înnpscur, de aceea îi place să dețină mereu controlul, chiar și în iubire. Atunci când un Berbes este îndrăgostit, încearcă să fie cât mai logic, să analizeze iubirea din punct de vedere logic.

Zodia Taur

Și Taurilor le place să dețină controlul, însă, atunci când există o atracție, o chimie, ei devin pasionali și uită de control. Taurii se lasă mereu purtați de val la capitolul iubire.

Zodia Gemeni

Nativii gemeni sunt romantici incurabili, sunt pasionali și iubesc cu tot sufletul. Însă, sunt selectivi cu persoanele cărora le dăruiesc inima. Atunci când se îndrăgostesc, gemenii au tendința să își piardă mințile.

Zodia Rac

Deși așa pare, Racii nu sunt atât de prostuți atunci când vine vorba de iubire. Atunci când vine vorba de iubire, Racii sunt mereu circumspecți. Ei își păstrează toată iubirea pentru persoana pe care o simt cu adevărat jumătatea lor.

Zodia Leu

Leii nu au probleme în a găsi iubirea, asta pentru că atrag ca un magnet și au o carismă plăcută și nu au cum să nu fie iubiți. Însă, Leii iubesc foarte mult libertatea lor, motiv pentru care, în iubire, mai au nevoie din când în când de o pauză.

Zodia Fecioară

Fecioarele se dau dure, inabordabile, dar, de fapt, este modul lor de a ascunde faptul să ce simt atât de fragile și de vulnerabile. Este greu să le citești, dar, în sufletul lor au aât de multă iubire de oferit. Cu Fecioarele trebuie să fii tandru și foarte răbdător.

Zodia Balanță

Balanțele sunt foarte foarte cumpărate. Ele nu-și pierd capul cu ușurință, întotdeauna cântăresc bine lucrurile înainte de a intra într-o relație, motiv pentru care le ia mult până se decid dacă să înceapă sau nu o relație cu o persoană.

Zodia Scorpion

Cu Scoprionii nu e de glumit! Pot părea încâpățânați când vine vorba de iubire, dar asta este pentru că nu suportă ideea eșecului. Însă, atunci când se îndrăgostec, sunt pasionali și dedicați.

Zodia Săgetător

Nativii Săgetător sunt înnebuniți după iubirile fără obligații, asta pentru că ei sunt spirite libere. Se îndrăgostesc repede, cum la fel de repede le și trece.

Zodia Capricorn

Capricornii sunt în căutarea doar a relațiilor stabile, serioase, nu a iubirilor pasagere. Odată ce găsesc această relație pe viață, sunt pasionali.

Zodia Vărsător

Vărsătorii au cea mai mare inimă. Ei acordă foarte multă atenție partenerului, sunt foarte pasionali și, atunci când se îndrăgostesc, își pierd capul.

Zodia Pești

Nu e greu să te îndrăgostești de un nativ al zodiei Pești, dar e foarte greu să reziști cu acești nativi. Sunt sensibili și irascibili deopotrivă. Pot iubi nebunește, cum, la fel, pot da cu tine de pământ. O ceartă cu un partener în zodia Pești nu are cum să nu te facă să ți se urce sângele la cap.

În articolul

Cât de tare îți pierzi capul când te îndrăgostești? Zodiile astea se înamorează atât de repede!

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 martie 2024. Vărsătorii pierd sume importante de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Braşoveanul care îşi vinde cu 25.000 de euro garajul din lemn dezvăluie ce oferte a primit. "Sunt în discuţii cu două persoane"
a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
HelloTaste.ro
Baghete crocante cu miez pufos. Rețetă din bucătăria franțuzească
Catine
4 zodii care își schimbă complet viața în aprilie 2024. Află ce le rezervă astrele
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
Horaţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
MediCOOL
Câți pași este indicat să faci într-o zi. De ce se recomandă să mergi pe jos mai mult
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Produse cosmetice care pot afecta sănătatea fătului. La ce să fii atentă dacă ești însărcinată
MediCOOL
Fibromul uterin: cauze, simptome și tratament
HelloTaste
5 rețete cu sparanghel pentru toate gusturile. Te vei bucura de ele primăvara aceasta
x