Ce SEMN eşti în Zodiacul MAYAŞ şi ce dezvăluie despre tine! Nativii Yaxk’in au harul suprem!

Publicat pe 27.12.2016 la 14:18 Actualizat pe 31.12.2016 la 17:02

Universul nu mai are secrete pentru tine!

Cu siguranţă ai auzit multe despre Calendarul Mayaş, dar ştiai că există şi un Zodiac Mayaş?

Aşadar, aflând ce semn te guvernează în Zodiacul Mayaş te va ajuta să descoperi lucruri nebănuite despre personalitatea ta. Vei simţi că Universul nu mai are secrete faţă de tine şi vei înţelege mai bine scopul tău pe Pământ!

Ch`en: 2 ianuarie -21 ian

Acestea sunt persoane nocturne. Îşi iau energia de la Soare, dar Luna este cea care le face să vibreze, să fie libere. Meditaţia este una dintre cele mai recomadate pentru sănătatea spirituală!

Yax: 22 Ianuarie - 10 Februarie

Cei din semnul Yax sunt sub infleunţa planetei Venus şi sunt mari amaturi de natură. Sunt atenţi cu cei din jur, sunt foarte diplomaţi în relaţia cu ceilalţi şi preferă armonia. Mereu încearcă să păstreze calmul şi buna dispoziţie în căminul lor.

Sac: 11 Februarie - 2 Martie

Nativii Sac iubesc ziua. Se trezesc de dimineaţă şi rezolvă cele mai multe lucruri în prima parte a zilei. Direcţia optimă este Nordul, iar animalul totem este broasca. Mereu profită de oportunităniţile care apar în drum.

Keh: 3 Martie a 22 Martie

Reprezentanţii acestui semn iubesc natura şi se preocupă de mediul înconjurător, implicându-se în diverse astfel de activităţi. Au multă energie, de aceea roşul este culoarea reprezentativă. Le place să mediteze în natură pentru a-şi elibera mintea. Animalul totem este cerbul.

Mak: 23 Martie - 11 Aprilie

Mak este cel mai misterios semn din Zodiacul Mayaş. Sunt o enigmă pentri toţi cei din jur, ca şi când ar avea o parte ascunsă în trecutul lor. Numărul reprezentativ este 3, pentru că acesta este skimbolul echilibrului şi divinităţii.

K’ank’in: 12 Aprilie - 1 Mai

K’ank’in sunt cei mai fideli. Sunt mereu cu picioarele pe pământ, mereu sinceri şi caută integritatea în toate aspectele vieţiilor. Animalul reprezentativ este câinele, întrucât este simbolul puterii şi credinţei.

Muwan: 2 Mai - 21 Mai

Muwanii sunt mereu atraşi de opusul lor, ca apa şi focul. Furtunile de electricittate care se creează astfel le aduc forţă şi energie. Totemul lor este bufniţa, care poate vedea în noapte. Aceşti nativi pot detecta minciunile care îi înconjoară şi pe cei care o practică.

Pax: 22 Mai - 10 de Iunie

Cei născuţi sub acest semn sunt lideri înnăscuţi. Îşi iau forţa din cei care îi înconjoară şi sunt extrem de direcţi. Elementul favorit este aburul sau, mai ştiinţific, vaporii de apă, care reprezintă un mix al elementelor Pământ, Apă şi Foc.

Kayab: 11 Iunie - 30 Iunie

Kayabii au o afinitate cu Luna şi tot ce ţine de spirit. Au o înclinare către descifrarea ocultului sau ezotericului din fiecare amănunt al vieţii lor.

Au capacitatea de a citi printre rânduri şi sunt extrem de ageri.

Kumk’u: 1 Iulie a 20 de Iulie.

Aceştia au harul politicii din naştere. Sunt capabili să înţeleagă toate poziţiile unei dezbateri şi ăi apreciază pe cei care sunt extrem de cultivaţi. Sunt extrem de rapizi în orice mişcare.

Wayeb: 21 Iulie - 25 Iulie

Aceştia reprezintă o "anomalie" a Zodiacului Mayaş, întrucât calendarul lor este foarte limitat. Prin urmare, aceste persoane se nasc pentru a le echilibra pe celelalte semne. Pe umerii lor cade toată negativitatea, dar şi ghinionul celorlalţi. Au puterea, oarecum, de a-i vindeca pe ceilalţi sau de a reprezenta un paratrăznăt în viaţa altora.

Pop: 26 Iulie - 14 de August

Sunt lideri, dar rareori sunt atât de glorioşi şi măreţi precum cei din semnul Pax. Acţionează în tăcere în chestiunile în care se simt comozi.

Wo: 15 August - 3 Septembrie

Sunt similari nativilor Sac şi Che’n. Sunt extrem de activi şi prolifici înaiante de primele raze ale dimineţii. Sunt preocupaţi să rezolve misterele lumii.

Sip: 4 Septembrie - 23 de Septiembrie

Nativii Sip sunt nobili şi eleganţi prin definiţie. Îşi iau vitalitatea din pădurile mari, iar animalul totem este cerbul. Aceştia cresc pe treapta desăvârşirii cu fiecare triumf din viaţă.

Sotz: 24 Septembrie - 13 Octombrie

Aceştia au două animale- totem: liliacul şi peştele. Ambele au capacitatea de a se mişca în siguranţă atât în aer cât şi în apă. Au o viaţă extrem de comodă şi le place certitudinea. Trebuie să fie atenţi să nu devină mai mult decât comozi: leneşi!

Sec: 14 Octombrie - 2 Noiebrie

Aceştia sunt fascinaţi de cer şi de măreţia Universului. Sunt capabili de a găsi mai multe soluţii la problemă dată. Virtutea lor este de a o găsi mereu cea mai potrivită, la timpul potrivit.

Xul: 3 Noiembrie - 22 de Noiembrie

Sunt cei mai împăcaţi cu lumea spirituală dintre semnele zodiacale. Sunt puternici, loiali şi familişti.

Yaxk’in: 23 Noiembrie - 12 de Decembrie

Se nasc cu o putrenică conexiune cu zeul Soarelul, Ah Kin. Îi protejează pe ceilalţi de întuneric şi boală. Sunt nişte vindecători nativi, dar întâmpină probleme când trebuie să ia decizii.

Mol: 13 Decembrie - 1 Ianuarie

Sunt considerate persoanele care aduc ploaia - bunăstarea- şi binecuvântarea divină. Nu-i de mirare că iau calea spiritiualităţii, devin ghizi spirituali, preoţi, doctori, psihologi etc.

În articolul

Ce SEMN eşti în Zodiacul MAYAŞ şi ce dezvăluie despre tine! Nativii Yaxk’in au harul suprem!

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Povestea româncei care se luptă de 10 ani cu Tesla. "Elon a plătit 16 avocaţi împotriva unei singure inginere din România"
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
De ce îți merge atât de greu telefonul. Experții au dezvăluit motivele reale
as.ro
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, „transformare” spectaculoasă la 54 de ani: „Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!”
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x