Cum vor fi afectate zodiile de ECLIPSA DE LUNĂ din 31 IANUARIE 2018. Vești bune despre bani, amor și carieră

Publicat pe 22.01.2018 la 12:34 Actualizat pe 22.01.2018 la 12:39

Fără alte introduceri, haideți să aflăm cum vor fi afectate zodiile de ECLIPSA DE LUNĂ din 31 IANUARIE 2018.

Eclipsa de Lună din 31 ianuarie 2018 va influnența toate cele 12 zodii. Conform specialiștilor, unele zodii vor avea motive de bucurie după eclipsa de lună din 31 ianuarie, căci vor primi o super-veste: va veni un nou membru în famile. Alte zodii, după eclipsă, își vor găsi liniștea în cuplu, iar unii nativi vor avea un mare noroc în plan financiar. Fără alte introduceri, haideți să aflăm cum vor fi afectate zodiile de ECLIPSA DE LUNĂ din 31 IANUARIE 2018.

ZODIA Berbec și ECLIPSA DE LUNĂ

Eclipsa din 31.01.2018 vine pentru acești nativi cu vești bune, în special pe plan sentimental. Cei singuri au șanse să întâlnească pe cineva nou în această perioadă, femeile Berbec care știu că au probleme ginecologice acum pot să rămână însărcinate. Iubirea plutește în aer pentru acești nativi, la fel și ispitele în cazul celor ce sunt deja într-o relație serioasă. Atenție cu aceste tentații, Jupiter este în Scorpion și abia așteaptă o astfel de ieșire necontrolată ca să o scoată la suprafață, fie printr-o problemă ginecologică, fie printr-un copil, fie mult mai simplu, prin întâlnirea cu cineva cunoscut în trafic.

Capitolul financiar are de suferit dacă nu se acționează cu prudență, acești nativi simt nevoia de a se distra, de a se da mari în cercul de prieteni referitor la ce pot ei să conceapă. În niciun caz nu se recomandă să vă încercați norocul, deoarece Marte pândește și el o astfel de ieșire și poate să aducă urmări grave pentru următoarele 6 luni de zile cel puțin. Cel mai indicat ar fi să vă axați atenția pe noi colaboratori, astfel încât să faceți o bună impresie pentru a câștiga o sumă mai mare de bani prin muncă proprie.

ZODIA Taur și ECLIPSA DE LUNĂ

Eclipsa de Lună din 31 Ianuarie 2018 aduce șanse din punct de vedere profesional pentru nativii Taur, doamnele sunt cel mai bine susținute. Dacă au început din August un proiect nou, acum vor începe să câștige de pe urma acestuia. Ideal ar fi să nu facă parteneriate, dar depinde de situație. Vor fi puși să aleagă între carieră și familie, vor încerca să le împace pe amândouă, de aceea, până la următoarea eclipsă din 15 Februarie 2018, vor simți că a trecut o eternitate. Abia la acel moment vor vedea care soluții sunt pe termen lung, dar până atunci vor fi nevoiți să înceapă să studieze, să se documenteze, să caute oameni noi pentru a începe, cel mai probabil, ceva din punct de vedere profesional. De la caz la caz, reușita va fi asigurată de experiența fiecăruia și de capacitatea de adaptare la noile cerințe.

ZODIA Gemeni și ECLIPSA DE LUNĂ

Dacă în această perioadă acești nativi doresc să călătorească în străinătate, vor avea parte de susținerea Universului. În aceste deplasări pot să întâlnească noi tradiții, care să le schimbe viziunea despre viață. În urma acestor experiențe, acești nativi își vor schimba ulterior locul de muncă, gândirea, abordarea lor asupra oamenilor și a propriului corp.

Aproximativ toată luna Ianuarie Gemenii au fost încercați la capitolul sănătate, la un moment dat chiar 8 planete erau plasate pe case de sănătate, ceea ce nu e ușor de suportat, iar acum aceasta vine pe o vitalitate scăzută. Gemenii vor avea nevoie în 2018 de obiceiuri noi pentru a-și genera energie, iar această eclipsă vine să le ofere un ajutor. Depinde de fiecare ce înțelege prin acest surplus energetic, deoarece lecțiile nu vin pe cale pașnică, reforma vine cu muncă psihică. Gemenii pot întâlni mentori, terapeuți, oameni care au o viață echilibrată, aceste figuri noi îi vor îndruma spre a accesa tot ce este necesar sufletului lor.

ZODIA Rac și ECLIPSA DE LUNĂ

Nativii Rac au misiunea de a face rost de bani, ideal ar fi din muncă proprie sau prin asociere cu persoane credibile, în niciun caz prin acele speculații aduse de Jupiter și Marte din casa a V-a, a plăcerii. Femeile Rac care își caută un loc de muncă îl vor găsi, vor ști cum să negocieze. Dacă vorbim de conducerea unei afaceri, aspectele sunt mult mai favorabile, deoarece se vor găsi noi soluții de a face bani, poate se va găsi un nou sediu, de ce nu, poate chiar peste hotare. Tot ce ține de administrare, de investiții, de comerț, de idei geniale, acum este bine aspectat, iar la cealaltă Eclipsă de Soare din 15 Februarie deja se poate vorbi de tranzacții.

ZODIA Leu și ECLIPSA DE LUNĂ

Cei care sunt deja într-o relație de lungă durată pot să o oficializeze. La locul de muncă este nevoie de ei, simt că a venit momentul să mai instruiască și pe alții, deoarece se simt depășiți de situație. Leii pot fi avansați, scoși în evidență, recompensați pentru eforturile depuse din Iulie-August 2017. Dragostea vă va oferi satisfacții, poate de aceea orice provocare profesională care va veni o veți concepe ca pe o oportunitate.

Vedetele anului 2018 încep anul în forță, cu această Eclipsă de Lună în domiciliu. Este poate ceea ce le trebuie pentru a acționa după planul conceput din Octombrie-Noiembrie 2017, dar atenție la colaboratori, în special la oamenii în care aveți încredere, de aici pot veni cele mai mari dezamăgiri. Vor fi cazuri în care nativii Leu care sunt singuri își vor întâlni sufletul complementar.

ZODIA Fecioară și ECLIPSA DE LUNĂ

Casa iubirii este foarte agitată și vor simți că au ajuns la capătul răbdării, ar fi indicat să elaboreze un plan de reorganizare, să încerce să își ofere mai multă atenție și libertate în gândire, căci în caz contrar problemele fizice și psihice vor începe să își facă simțită prezența. Aceste blocaje au fost prezente în câmpul lor energetic în ultimii ani, iar acum devin active, încercați să nu vă mai judecați pe voi cât și pe ceilalți.

Fecioarele au o singură soluție pentru a supraviețui în această această perioadă: credința în forțele proprii și în Univers. Dacă vor căuta să se cunoască mult mai bine, au șanse mari de a valorifica din plin această Eclipsă de Lună, dacă vor rămâne ancorate în partea materială, logică, vor vedea că totul se întoarce împotriva lor. Au multe de învățat în preajma acestei date, de aceea se recomandă să își pună des întrebări, să încerce să înțeleagă ce au de învățat din aceste situații tensionate în care sunt prinse.

ZODIA Balanță și ECLIPSA DE LUNĂ

Se știe că iubirea schimbă tot: această Eclipsă poate să aducă o nouă relație, un copil acolo unde relația este deja întemeiată de ceva timp, acești nativi se simt apreciați, iubiți, încurajați. La rândul lor, Balanțele vor oferi dragostea celor ce le-au susținut în ultimii 7-8 ani de zile, își dau seama că nu sunt ușor de suportat și vor încerca să recompenseze pe cel drag prin cadouri, excursii, declarații de dragoste. Vor fi și Balanțe care vor trece prin momente dificile, deoarece cineva drag lor poate să sufere de pe urma unei boli grave, iar în urma acestor conștientizări, aduse de drama că sunt șanse să o piardă pe această persoană, vor începe să se bucure de tot ceea ce le este în preajmă. Se recomandă multă chibzuință în ceea ce privește regimul financiar.

ZODIA Scorpion și ECLIPSA DE LUNĂ

Deși această Eclipsă va fi plasată pe axa profesională, Scorpionii vor culege roadele depuse acum abia în vară, dar până atunci oportunitățile lunii Ianuarie sunt demne de luat în calcul, de aceea vor profita din plin de anumite propuneri, provocări, poate și de un zvon, cert este că ei vor fi oamenii potriviți la locul potrivit. Pot să se îndrăgostească la prima vedere Scorpionii singuri, dar până vor ajunge să intre în acea relație va dura cel puțin jumătate de an. Dacă în această perioadă veți primi solicitări de a pleca pentru 2-3 săptămâni în străinătate, recomandăm să dați curs acestor provocări, deoarece pe baza lor se vor constitui noile orizonturi ale următorilor aproximativ 3 ani.

ZODIA Săgetător și ECLIPSA DE LUNĂ

Eclipsa din 31 Ianuarie 2018 vine pentru acești nativi cu noi contracte de semnat, de onorat, recomandări poate de la o anumită instituție de a pleca în străinătate. Săgetătorii simt nevoia de a studia ceva în plus pentru a face față noului val de cerințe de muncă. Această Eclipsă aduce în actualitate ceea ce ați intuit din August referitor la tendințele de orientare a lumii din punct de vedere financiar, acum este momentul să acționați. Cei ce caută un loc de muncă vor găsi, dar vor fi condiții vitrege, ce vor impune reguli și multă înțelepciune. Capitolul sentimental nu pune probleme, încă aveți nevoie timp pentru a vă reveni după Saturn.

ZODIA Capricorn și ECLIPSA DE LUNĂ

Eclipsa din 31 Ianuarie vine să aducă roadele muncii depuse încă de la luna plină din 2 Ianuarie 2018, mulți nativi simt că au dat lovitura pentru următorii 30 de ani, ceea ce este adevărat, numai că este nevoie de un volum de muncă imens, iar succesul va ieși la suprafață în următorii 3 ani. Sentimental se vor face câteva schimbări, acum depinde de la caz la caz, dar după cum se observă în relațiile existente, tensiunea deja întrece orice limită.

Atenție la problemele lombare, de inima, mai ales în cazul persoanelor trecute de 45 de ani, deoarece sunt șanse de a ajunge la spital pentru investigații.

ZODIA Vărsător și ECLIPSA DE LUNĂ

Vedetele acestui eveniment se simt împlinite, caută cu orice mijloc să conceapă ceva de viitor, în special profesional. Cei singuri își pot întâlni sufletul pereche, simt că iubesc cum nu au mai iubit vreodată, numai că le este frică să își lase viața în mâinile unei persoane. Cei doi malefici din casa a XII-a îi pun mereu în gardă, Vărsătorii simt că totul este prea frumos ca să fie adevărat, ceea ce așa și este, deoarece peste 3 ani de zile vor vedea cine le este cu adevărat alături. Până atunci însă vor face tot ce le spune vocea interioară, ceea ce va conduce, odată cu Eclipsa de Soare din 15 Februarie, cel mai probabil la oficializarea relației și chiar la conceperea unui copil. La muncă au un randament bun, se simt plini de viață, ceea ce este de bun augur, acest elan vine și pentru că sunt cei mai buni în domeniu.

ZODIA Pești și ECLIPSA DE LUNĂ

Nativii Pești, sub influențele Eclipsei de Lună, vor începe să aibă un randament mai bun la locul de muncă. Dacă la capitolul sentimental nu se poate întâmpla nimic, măcar cel profesional să aducă satisfacții. Starea psihică contează în această perioadă, vor fi momente în care Peștii vor simți că sunt răsfățați de Univers, dar totodată vor retrăi unele amintiri neplăcute din ultimii ani și vor dramatiza totul.
Neptun din domiciliu poate fi considerat atât camarad cât și dușman, iar pe acest prea plin energetic, starea de bine depinde doar de un mic gest interpretat greșit.

Încercați să vedeți beneficiile detașării de anumite persoane, obiceiuri, locuri din ultimii ani și veți vedea cât de norocoși sunteți. Nu lăsați părerile de rău să pună stăpânire pe voi. Cei ce au probleme psihice vor fi cei mai afectați, de aceea căutați să vă ancorați în ceva solid, credința poate fi un liman bun.

Sursa: www.zodiacool.ro

În articolul

Cum vor fi afectate zodiile de ECLIPSA DE LUNĂ din 31 IANUARIE 2018. Vești bune despre bani, amor și carieră

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 21 aprilie 2024. Racii se pot confrunta cu probleme în relația de cuplu. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Alerte meteo de vreme severă imediată emise de ANM. Cod galben în mai multe zone din țară, în următoarele ore
a1.ro
Lino Golden și Delia s-au căsătorit! Cât de spectaculos au arătat cei doi într-o zi atât de importantă
HelloTaste.ro
Clătite de post cu apă minerală. Desertul perfect și ușor de preparat
Catine
Zodii care sunt foarte bune la vânzări. Nativii care au latura comercială în natura lor
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Ce studii are „cea mai frumoasă femeie din România”. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: „Doar două ore, în weekend!”
MediCOOL
Cele mai bogate alimente în fibre. Cum le poți consuma
Spynews
Prietenii lui Naomy cer ajutor disperat pentru repatrierea cântăreței! Cunoscuta blondă a murit ieri, la 47 de ani, în urma unui AVC / FOTO
DeParinti
Trăsături de personalitate asociate traumelor din copilărie
MediCOOL
6 semne că ai deficit de progesteron. De ce este important acest hormon
HelloTaste
4 diete care ar putea să prevină semnele îmbătrânirii. Ce să consumi pentru un corp sănătos
x