Horoscop 06-12 Februarie: Gemeni: Sunteţi aplaudaţi, dar şi INVIDIAŢI! Săptămâna aceasta veţi da LOVITURA

Publicat pe 06.02.2017 la 21:21 Actualizat pe 06.02.2017 la 21:32

Berbec

Le este permis totul. Dar la momentul potrivit si in cantitatea potrivita.

Au o sarcina importanta, aceea de a-și evalua viața, alegerile, drumul potrivit. Ei sunt înflăcarati, au foarte multa energie, vor sa recupereze timpul pierdut, plesnesc de pasiune, elan creator, iubire. Se trezesc la viata, ies in lume cu acte de eroism, fie ca se arunca in vreo poveste de iubire demonstrativa, fie in alte actiuni care cer asumarea unor riscuri mari. Berbecul acum isi schimba traiectoria total, se transforma, o ia de la capat, isi ia viata in maini. Eclipsa de Luna din 11 februarie le promite aceasta trezire si schimbare de macaz favorabila, cu aportul constient al lor, acela de a simti bine ce au de ales, spus, facut la momentul potrivit.

Taur

Corecții ale lentilelor prin care privesc, nevoi sufletești care nu pot fi ignorate!

Taurii sunt într-o etapă de stagnare extrem de folositoare, pentru că își pot regândi strategia de afirmare, cu discreție, în intimitatea lor, fără a face prea mult caz de neîmplinirile lor. Taurii acum au de conștientizat, intuit, distins... ce drum pot imbrătisa pe viitor în carieră lor, astfel încât să nu tăie din ei foarte mult, să nu se dezechilibreze energetic și să aibă mai multă sigurantă poate, mai multă stabilitate și bucurie lăuntrică. Ei au de asemenea de făcut corecții ale lentilelor prin care își privesc relațiile, nu doar carieră.

Gemeni

Conflicte inerente. Creații extraordinare, invidiate și aplaudate în egală măsură. Schimbarea viziunii.


Gemenii sunt într-un fel forțați de experiențele pe care le trăiesc, mai ales la nivel de relații, să-și schimbe convingerile, să fie mai atenți la ce spun, cum spun, să fie ceva mai discreți în ce privește amestecarea în viețile altora și să fie mai clari în comunicare. De asemenea, planetele din Vărsător îi ajută să lărgească puțin cadrul și să vadă imaginea de ansamblu a unei situații. Pe de altă parte, se deschid multe drumuri pentru ei, vin oportunități prin prieteni, cunoscuți, oameni care îi inspiră, îi invită în diverse locuri... și e posibil că o veste primită spre finalul săptămânii să schimbe în sens favorabil și nesperat, o traiectorie, un plan...

Rac

Conflicte inerente. Creații extraordinare, invidiate și aplaudate în egală măsură. Schimbarea viziunii.

Gemenii sunt într-un fel forțați de experiențele pe care le trăiesc, mai ales la nivel de relații, să-și schimbe convingerile, să fie mai atenți la ce spun, cum spun, să fie ceva mai discreți în ce privește amestecarea în viețile altora și să fie mai clari în comunicare. De asemenea, planetele din Vărsător îi ajută să lărgească puțin cadrul și să vadă imaginea de ansamblu a unei situații. Pe de altă parte, se deschid multe drumuri pentru ei, vin oportunităti prin prieteni, cunoscuți, oameni care îi inspiră, îi invită în diverse locuri... și e posibil că o veste primită spre finalul săptămanii să schimbe în sens favorabil și nesperat, o traiectorie, un plan...

Leu

Triere foarte lucidă, la rece, a oamenilor din viață lor. Eclipsă de Luna în Leu este un punct-pivot în viață lor relatională și socială.

Leii au revelații prețioase în această saptămana. Sunt într-o fierbere interioară care-i ajută să schimbe în final energia și atitudinea. Realizează că încheie o etapă și că pentru a merge mai departe, e necesar să se delimiteze, dezvelească și rupă de un trecut relațional care îi ține blocați sau de anumite persoane care îi lasă fără energie și putere, prin prezența și atitudinea lor. Leii schimbă abordarea. Încep din nou să strălucească și o vor face cu ajutorul câtorva oameni. Cineva le poate oferi o șansa la care nu au sperat, le deschide o usă sau le oferă ceva foarte valoros pentru parcursul lor de acum încolo.

Fecioară

Temă centrală este izolarea cu scopul de a vindecă ceva, a elimină ceva toxic din viață lor. Renunțare la obiceiuri vechi. Au revelații, momente de iluminare!

O săptămâna în care Fecioarele nu acționează la vedere, sunt discrete, fie se tem de ceva, fie simț pur și simplu că e riscul prea mare și atunci aleg să se adreseze unor cercuri mai retranse. Au de vindecat ceva, sunt într-o perioadă de purificare și poate de regândire a unor planuri profesionale sau de stil de viață. Își dau seamă că anumite obiceiuri trebuie schimbate. Eclipsă de Luna în Leu vine într-o zonă de maximă discreție și foarte subtilă în hartă lor, semn că acești nativi pot primi sprijin providențial, că o șansa care pică din cer, un răspuns, o îmbunătățire a sănătății, un mesaj care vine în mod surprinzător și inedit.

Balanţă

Decizii si raspunsuri fara echivoc la nivel de relatii, dragoste, anturaj. Victorie la scară mare pentru cei care ies in față!

Acesti nativi sunt intr-una din cele mai creative perioade din acest an, in care ideile stralucite isi pot face loc pe scena vietii si pot sa le aduca succes, aplauze si chiar beneficii materiale. Cei care sunt intelepti in aceasta saptamana, adica sunt dispusi sa faca un pas in spate pentru a privi contextul mai larg al unor situatii tensionate, vor gasi raspunsuri si solutii foarte bune. Relatiile se clarifica, o relatie sentimentala care era tensionata sau neclara, poate lua o intaorsatura favoabila. Oricum, ceva bun si frumos, o surpriza placuta pot avea Balantele in dragoste sau in relatia cu copiii.

Scorpion

Găsirea punctului de echilibru între carieră și viață de familie. Începuturi profesionale și implicare foarte energică și hotărâtă la locul de muncă.

Scorpionii intră într-o perioadă de evaluare atentă atât a sănătății cât și a tuturor tiparelor de gândire care nu le mai sunt de folos. Pe de altă parte, această săptămâna este despre carieră, profesie, rol social, recunoaștere. Muncesc mult, iau inițiativă la locul de muncă, își asumă responabilitati mari. Au foarte multă energie dar se și pot irită foarte ușor intrând în lupte dure. O întorsătură fericită poate fi generată de eclipsă de Luna în Leu, spre finalul săptămânii, când fie au o revelație, fie o veste bună, fie o situație se întoarce în favoarea lor, profesional vorbind.

Citeşte mai departe pe astrocafe.ro.

În articolul

Horoscop 06-12 Februarie: Gemeni: Sunteţi aplaudaţi, dar şi INVIDIAŢI! Săptămâna aceasta veţi da LOVITURA

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Nu te mai satură Dumnezeu! Te ia dracu!". Copilă de 13 ani, călcată în picioare de două adolescente, în Roman. Martorii, amuzați copios
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Care este singurul „moment de desfătare” al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul: „Asta e rutina!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x