Horoscop 7 Iulie: Scorpion - Banii, cadourile sau recompensele sunt primordiale astăzi

Publicat pe 07.07.2017 la 08:25 Actualizat pe 07.07.2017 la 08:31

Prevziuni pentru toate zilele

Berbec

Dorința de rafinare sufletească te însoțește întreaga zi. Călătoriile sau studiile în străinatate sunt alte domenii de interes. Se recomandă multa prudenta in tot ce tine de relatia cu străinătatea, deoarece sunt pericole ascunse greu de estimat sau controlat. Pe de alta parte este o zi buna pentru plimbari in aer liber, meditații în locuri sfinte sau ascultarea unui concert de muzică.

Taur

Chestiunile financiare legate de banii sau bunurile altora îți deschid săptămâna. Dorința de a câștiga mai mult te poate duce cu gandul la investiții sau afaceri riscante. Atentie că la locul de munca ai foarte multa responsabilitate, iar banii proveniți din activitatea desfășuratș aici sunt insuficienți. O mana nevazuta te ajută discret, fiind posibile astfel câștiguri sau recompense.

Gemeni

Interesantă zi pentru tine la capitolul relații parteneriale. Se pare că în ultimul timp eforturile tale au fost îndreptate către alte segmente ale vietii cotidiene, neglijând rolul tau într-o colaborare sau, functie de caz, in relatia de cuplu. Reproșurile primite de la ceilalți sunt reale si ar trebui să iei aminte. Bogația ofertelor de colaborare este destul de mare, insa selectează-le cu prudență.

Rac

Activitatile de la serviciu îți ocupă întreaga zi. Ai multe de facut, avand senzația că ai lucra doar tu singur. Minunat este ca vei reuși să te descurci foarte bine. Sigur că se poate ca ceilalți să nu vadă cu ochi buni cheful tau, dar treci peste remarcile lor. Pe de altă parte, sănătatea este destul de încercată. Recomandabil este sa faci doar treburile ușoare, care nu implica prea mult efort.

Leu

Relatiile sentimentale si cele cu copiii reprezintă în continuare o temă de gândire. Exista anumite lucruri care iti displac, însă s-ar putea sa fii subiectiv. Persoana iubita nu iti acorda atentia pe care ti-o doresti tu, copiii fac năzbâtii, iar tu ai dori sa îi pui la punct pe toți. Incerca să te detasezi de problemele celorlalti si lasă emotivitatea deoparte. Canalizează-ți atenția spre un hobby.

Fecioară

Este o zi bună de a te ocupa pe îndelete de casa, patrimoniu sau, în functie de caz, de relațiile cu parintii. S-ar putea ca un membru al familiei sa îți solicite ajutorul, dar ai toate resursele necesare sa te descurci foarte bine. Indicat este să fii prudent si sa îți rezolvi toate treburile legate de aceaste segmente ale vieții, deoarece exista neplaceri ascunse greu de estimat și controlat.

Citește mai departe aici!

În articolul

Horoscop 7 Iulie: Scorpion - Banii, cadourile sau recompensele sunt primordiale astăzi

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 martie 2024. Vărsătorii pierd sume importante de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Din Londra s-a mutat într-un sătuc din România. De ce a renunțat Andrei la luxul de acolo, după 14 ani: "Am trait în Anglia ca un rege"
a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
HelloTaste.ro
Baghete crocante cu miez pufos. Rețetă din bucătăria franțuzească
Catine
4 zodii care își schimbă complet viața în aprilie 2024. Află ce le rezervă astrele
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
„Să-i fie ţărâna uşoară!” Vedeta mutilată cu ciocanul de soţul ei, mesaj şocant despre tatăl celor două fete ale sale!
MediCOOL
Câți pași este indicat să faci într-o zi. De ce se recomandă să mergi pe jos mai mult
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Produse cosmetice care pot afecta sănătatea fătului. La ce să fii atentă dacă ești însărcinată
MediCOOL
Fibromul uterin: cauze, simptome și tratament
HelloTaste
5 rețete cu sparanghel pentru toate gusturile. Te vei bucura de ele primăvara aceasta
x