Horoscop de weekend. Iată ce au pregătit astrele pentru zilele de 24 și 25 februarie 2018

Publicat pe 23.02.2018 la 13:58 Actualizat pe 23.02.2018 la 14:12

Astrologii spun că urmează un weekend relaxant pentru nativi. Timp petrecut în familie, regăsire, dar sunt și câteva avertismente. Iată, așadar, horosocpul pentru weekendul 24-25 februarie 2018.

ZODIA BERBEC

Weekend-ul acesta foloseste-l pentru a fi alaturi de cei dragi. Unii membri ai familiei iti pot face tot soiul de reprosuri. Una din cauzele disputelor cu ceilalti se datoreaza faptului ca sanatatea ta este precara si tu faci prea putine pentru a remedia acest lucru. O alta cauza este neglijarea indatoririlor domestice in favoarea responsabilitatilor profesionale. De retinut ca toate acestea sunt fondate si este bine sa le ai in vedere.

ZODIA TAUR

La finalul acestei saptamani iti poti permite niscai cumparaturi dorite sau planificate demult. Totusi, mai mult este vorba despre capricii alese in graba, decat de niste lucruri necesare tie in acest moment. Gandeste-te sa faci economii si sa folosesti, in limita posibilului, tot ce detii in prezent. Duminica, relaxeaza-te impreuna cu prietenii sau rudele dragi. Printre discutii banale si activitati distractive ai sa afli informatii pretioase.

ZODIA GEMENI

Sunt zile bune pentru a te ocupa numai de tine si planurile tale personale la sfarsitul acestei saptamani. Largeste-ti orizontul si depaseste-ti lentoarea, atasamentul de relatiile si situatiile cunoscute. Te asteapta o multime de experiente interesante, care pe langa dezvoltare personala iti vor aduce si prieteni noi. Chiar daca, starile tale de spirit sunt fluctuante, cu putin efort si bunavointa vei reusi sa te echilibrezi foarte bine.

ZODIA RAC

In zilele acestui weekend este posibil sa te confunti cu ceva probleme de sanatate, dar si cu o mare dorinta de izolare. Insa, daca ai sa te ingrijesti atent te vei simti foarte bine. Pe de alta parte ar trebui sa te ocupi de treburi usoare, sa te odihnesti ceva mai mult si sa te inconjori numai de persoane armonioase si de incredere. Gandurile iti vor fi atrase de conversatiile avute cu cineva din anturajul apropiat, fie pe tema educatiei tale, fie pe tema relatiilor de prietenie vechi.

ZODIA LEU

Vor aparea oportunitati interesante de a te implica in activitati profesionale de anvergura. Cineva din anturajul socio-profesional iti poate propune o colaborare sau iti poate oferi informatii despre un nou domeniu in care ai putea sa-ti valorifici, atat cumulul de educatie, cat si talentele native. Lasa combativitatea deoparte si ia aminte le ceea ce iti spun ceilalti. Chiar si vizionarea unui film, a unei emisiuni oarecare iti vor fi surse de inspiratie.

ZODIA FECIOARA

Multa lume iti doreste prezenta, sfaturile sau macar povestirile, la finalul acestei saptamani. Chiar si tu poti fi uimit cat de frumos vorbesti cat de bine ii poti sfatui pe altii sau cu câtă usurinta povestesti despre subiecte de larg interes. Totusi, fii prudent si vorbeste doar la cererea expresa a celorlalti sau ofera sfaturi si indemnuri numai daca simti din, rarunchi ca poti face asta fara a astepta vreo rasplata. Odihneste-te mai mult!

ZODIA BALANTA

Finalul acestei saptamani este favorabil activitatilor care-ti bucura sufletul, cum ar fi invatarea unor subiecte noi despre domeniul social, despre organizarea eficienta a muncii, atat acasa, cat si in segmentul profesional. De asemenea, gandeste-te la o vacanta alaturi de cei dragi. Pe de alta parte, discutiile in grup, dar un grup elevat, cu care esti pe aceeasi lungime de unda te vor ajuta sa-ti fixezi unele conceptii bune despre lume si viata.

ZODIA SCORPION

Sambata este potrivit sa-ti revizuiesti bugetul de venituri si cheltuieli si sa organizezi platile pe care le ai de facut pe facuturi, taxe, altele personale sau ale celor dragi. Posibil sa primesti bani, bunuri sau favoruri de la locul de munca sau o ruda apropiata se te finanteze bine. Duminica ar fi bine sa te relaxezi, sa visezi la o vacanta pe meleaguri indepartate sau sa te orientezi spre a te pregati, a invata ceva necesar in segmentul profesional.

ZODIA SAGETATOR

Toate bune si frumoase la sfarsitul acestei saptamani, pana la capitolul relatii parteneriale si bani, bunuri comune cu partenerul de viata si colaboratorii. Se pare ca ai cheltuit mult fie pe instruirea ta profesionala, fie pentru imaginea ta personala, fie pentru a sprijini cumva material locul de munca in care activezi sau iti doresti sa activezi. Mentalul este confuz si exista posibilitatea sa intri in polemici fara rost. Accepta si opiniie sau sfaturile altora!

ZODIA CAPRICORN

Ar fi bine sa te odihnesti pe indelete in zilele acestui weekend. Energia vitala este fluctuanta si astfel risti sa gafezi serios daca te implici in activitati care necesita efort fizic si mental prelungit. Se pot accentua neplaceri specifice aparatului renal si segmentelor gatului. Vorbeste putin, strictul necesar si tine cont de sfaturile altora. Unii chiar vor dori sa te ajute in rezolvarea chestiunilor tale personale si ar trebui sa profiti, politicos, de acest lucru.

ZODIA VARSATOR

Orienteaza-ti eforturile spre activitati recreative, distreaza-te, razi cu pofta la cele mai mici glume ale celorlalti si pur simplu, impune-ti sa fii vesel si sa-ti cultivi umorul. Sigur ca exista tesiuni in relatiile cu ceilalti si primesti multe si marunte provocari, insa ia partea buna a lucrurilor si invata ceva din fiecare experienta ivita la finalul acestei saptamani. Chiar este vremea sa-ti remodelezi personalitatea si sa te iei mai putin in serios.

ZODIA PESTI

Relatiile familiale, ambientul casei, intalnirea cu neamurile dragi sunt teme importante in aceasta perioada si ar fi bine sa te orientezi mai mult spre aceste segmente de viata. Chiar daca exista animozitati intre tine si cei dragi, acum ai posibilitatea sa le atenuezi si sa dezvolti partile bune ale oricarei relatii sau situatii familiale. Ingrijeste-ti sanatatea si fii prudent si la relatiile profesionale care, incet dar sigur se deterioreaza.

Sursa: astrocafe.ro

În articolul

Horoscop de weekend. Iată ce au pregătit astrele pentru zilele de 24 și 25 februarie 2018

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 martie 2024. Vărsătorii pierd sume importante de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Alerte meteo de vreme severă imediată emise de ANM. Cod galben în mai multe zone din țară, în următoarele ore
a1.ro
Ianca Simion, apariție superbă într-o ținută cu spatele gol. Cât de bine arată fiica lui Răzvan Simion
HelloTaste.ro
Baghete crocante cu miez pufos. Rețetă din bucătăria franțuzească
Catine
4 zodii care își schimbă complet viața în aprilie 2024. Află ce le rezervă astrele
useit.ro
Avertismentele surprinzătoare ale autorităților înainte de eclipsa solară din aprilie 2024. De ce recomandă proviziile de mâncare pentru localnici
as.ro
La 78 de ani, Cristian Gațu se iubește cu menajera familiei! Divorțează după 53 de ani de căsnicie: „Nu mă simt vinovat!”
MediCOOL
Câți pași este indicat să faci într-o zi. De ce se recomandă să mergi pe jos mai mult
Spynews
Doliu în lumea muzicii din România! A murit George Nicolescu, solistul de muzică ușoară care s-a născut orb / FOTO
DeParinti
Produse cosmetice care pot afecta sănătatea fătului. La ce să fii atentă dacă ești însărcinată
MediCOOL
Fibromul uterin: cauze, simptome și tratament
HelloTaste
5 rețete cu sparanghel pentru toate gusturile. Te vei bucura de ele primăvara aceasta
x