Horoscop februarie 2018. Luna februarie se anunță una din cale afară de bună pentru unele zodii: apar șanse unice!

Publicat pe 22.01.2018 la 12:03 Actualizat pe 22.01.2018 la 14:41

Luna februarie se anunță una din cale afară de bună pentru unele zodii: apar șanse unice de care fiecare zodie trebuie să profite! Iată, așadar, ce au pregătit astrele pentru luna februarie.

Horoscop februarie 2018 ZODIA Berbec

Ambitia este mare si sansa este de partea ta. Te avantajeaza proiectele de grup sau integrarea în colectivitati care au aspiratii sau interese comune. In primele doua decade din februarie 2018 Soarele, te bucuri de sprijin, protectie si popularitate.
Trebuie să îți consumi energia suplimentara în activitati care au legatura cu studiile, cultura, calatoriile, strainii sau lucrul la distanta.
Din punct de vedere financiar, luna februarie 2018 este generoasa, dar cere ceva mai multa cumpatare în decadele a doua si a treia.

Horoscop februarie 2018 ZODIA TAUR

Cu Venus, stapâna Taurului, situata în casa carierei, prima decada din februarie 2018 aduce realizari si succes. Acestea se datoreaza sansei si farmecului personal, dar o contributie importanta o are si determinarea ta, siguranta în actiune si priceperea cu care stii sa negociezi pentru a obtine ceea ce vrei.
Colaborarile, munca de echipa si aliantele sunt benefice nu doar succesului, ci si câstigurilor financiare. Interesele materiale sunt foarte pregnante în februarie 2018 si poti sa faci multi bani. Insa, daca vrei sa faci o investitie, sa iei un credit sau sa faci alta mutare importanta, este recomandat sa nu te pripesti si sa nu te bazezi pe promisiuni.

Horoscop februarie 2018 ZODIA GEMENI

Colaborarile, asocierile si munca de echipa sunt la mare pret în activitatea profesionala a Gemenilor în februarie 2018. Perioada lasa însa destul loc si pentru concurenta si rivalitati.
Provocarile au darul de a te motiva, de a te împinge înainte. Fiindca Soarele si Mercur (stapânul Gemenilor) se afla în casa a noua, unde are loc si o eclipsa, în februarie 2018 ies în prim plan studiile, cultura si conexiunile cu zarile largi (calatorii, lucru la distanta sau pe net etc.).
Ultima decada din februarie 2018 este cea mai favorabila succesului. Banii vin fara prea mari eforturi, dar trebuie gestionati cu cap.

Horoscop februarie 2018 ZODIA RAC

Cu Marte în casa muncii Racului, în februarie 2018 ai initiativa profesionala, energie si pofta de lucru. Te remarci prin eficienta, viteza de reactie si prezenta de spirit.
Asteapta-te, însa, sa te confrunti si cu urgente sau cu momente de criza, în care este nevoie sa preiei controlul, sa actionezi sau chiar sa lupti. Daca vrei sa faci unele înnoiri legate de cariera, acum ar fi un moment propice.
Se poate sa primesti o sponsorizare, un cadou sau alt avantaj material, dar este recomandat sa fii precaut(a) în relatiile cu bancile, fiscul si alte institutii financiare.

Horoscop februarie 2018 ZODIA LEU

Colaborarile si munca în echipa sunt cheia succesului în aceasta perioada. Desi ai certe calitati de lider, acum avansezi mult mai rapid daca lucrezi cot la cot cu ceilalti, într-o atmosfera de colegialitate. Nu este cazul sa îti dai aere, oamenii din cercul tau profesional îti recunosc oricum meritele si competenta.
Marte îti insufla multa energie creativa si-ti accentueaza expresivitatea artistica, dar la fel de bine te poate ajuta sa excelezi în sport, advertising sau divertisment.
In plan financiar sunt de asteptat favoruri si câstiguri suplimentare, mai ales începând din a doua decada.

Horoscop februarie 2018 ZODIA FECIOARA

Luna februarie 2018 aduce Fecioarelor noutati în sfera profesionala, fiindca eclipsa de Soare din data de 15 se petrece în casa muncii Fecioarei si este în conjunctie cu Mercur, stapânul casei carierei. Prin urmare, este posibil sa pornesti un nou proiect, sa schimbi locul de munca, ambianta de la serviciu, metodele de lucru etc. Sau se poate sa apara un eveniment neasteptat care sa te conduca spre ceva diferit de ceea ce a fost pâna acum.
In plan financiar, situatia se îmbunatateste progresiv, iar din decada a doua devine multumitoare.
Colaborarile, asocierile, aliantele si sprijinul partenerului/partenerei îti aduc bani, cu conditia sa nu te lasi sedus(a) de aparente si sa-ti pastrezi luciditatea. La fel trebuie sa procedezi si în cazul investitiilor.

Horoscop februarie 2018 ZODIA BALANTA

Îti vin idei curajoase, care se cer aplicate rapid. Luna februarie 2018 este generoasa în plan financiar. Ai putere de convingere, argumentezi cu înflacarare, iar vorbele tale sunt captivante si mobilizatoare. Te misti mult, întri în contact cu multa lume, legi noi colaborari. Creativitatea si talentele îti sunt puse în lumina, iar sansa poate sa-ti iasa în cale pe neasteptate.
Profesia îti aduce satisfactii mai ales în decadele a doua si a treia, când Venus, stapâna Balantei, se afla în casa muncii. Decada a doua ar putea fi mai generoasa, pentru ca în casa muncii intra si Soarele.

Horoscop februarie 2018 ZODIA SCORPION

Marte, stapânul Scorpionului, se afla în casa banilor. Prin urmare, februarie 2018 este o luna de initiativa si actiune la nivel financiar, în care simti imboldul sa faci mai multi bani, sa-ti rentabilizezi munca, sa investesti sau sa faci diverse tranzactii.
Câstigurile pe care poti conta vin din munca. Si nu par sa fie deloc neglijabile. Totusi, speculatiile, pariurile sau încercarile de a face profit fara efort predispun la paguba.
Eclipsa de Soare poate aduce o înnoire sau un eveniment neasteptat legat de locuinta, proprietati sau bunuri de folosinta îndelungata. Decadele a doua si a treia aduc oportunitati profesionale.

Horoscop februarie 2018 ZODIA SAGETATOR

Februarie 2018 este o luna plina de dinamism, care îti valorifica la maximum spiritul întreprinzator. Schimbarea pluteste în aer.
Pe scurt, în februarie 2018 poti realiza foarte multe, daca ai un scop si, mai ales, o strategie buna. Cât despre bani, apar si ei, dar trebuie gestionati cu grija.

Horoscop februarie 2018 ZODIA CAPRICORN

Banii sunt pentru Capricorni un capitol special pâna în 2020, cât timp stapânul casei banilor se afla chiar în Capricorn, dar devin cu atât mai motivanti în primele doua decade din februarie 2018, când Soarele, Mercur, Venus si eclipsa de Soare îsi fac de lucru prin sus-numita casa.
Iti pui mintea la contributie pentru a-ti mari câstigurile dar hazardul are si el un cuvânt de spus. Fii pe faza, caci pot aparea situatii neasteptate! Gândeste creativ! Ai o gândire strategica nativa, dar acum este nevoie de prezenta de spirit si versatilitate.

Horoscop februarie 2018 ZODIA VARSATOR

Eclipsa de Soare, care are loc în februarie 2018 în Varsator, aduce un suflu înnoitor în viata profesionala.
Soarele, care tranziteaza Varsatorul, te pune în lumina, te plaseaza în pozitii de comanda sau în situatii în care poti face dovada calitatilor organizatorice si administrative. Iar succesul este asigurat
In prima decada, Venus adauga diplomatie, sansa prin farmec personal sau prin relatii, si banuti în buzunar. Venus se îngrijeste de banii tai si în restul lunii februarie 2018, ajutata în ultima decada de Mercur si de Soare.

Horoscop februarie 2018 ZODIA PESTI

Februarie 2018 este o luna dinamica si spornica pentru Pesti în plan profesional.
Jupiter, stapânul traditional al Pestilor, este conjunct cu Marte, cel plin de ambitii si initiativa. Te mobilizezi, faci planuri si treci la actiune.
Cea mai motivanta sau provocatoare zona a perioadei este cea care face legatura între tine si planul îndepartat, atât fizic, cât si mental: calatorii, colaborari la distanta, internet, dar si studii, cultura, cercetare, spiritualitate s.a. Exista o atractie pentru largirea orizontului si pentru atingerea unor noi frontiere, de care ar trebui sa profiti pentru a evolua profesional si a avea succes financiar.

Sursa: www.horoscop20.com

În articolul

Horoscop februarie 2018. Luna februarie se anunță una din cale afară de bună pentru unele zodii: apar șanse unice!

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 aprilie 2024. Gemenii sunt sfătuiți să afle mai multe despre ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Un japonez stabilit în România arată cât de mult a plătit pentru un coş de cumpărături în ţara lui natală
a1.ro
Chefi la cuțite, 17 aprilie 2024. Situație neașteptată atunci când chefii au apărut în bucătărie. Irina Fodor a intervenit imediat
HelloTaste.ro
Gâteau St. Honoré. Rețetă de tort ecler cu caramel sărat
Catine
Zodii care au parte de experiențe memorabile pe 20 aprilie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
useit.ro
Singurele 3 joburi care vor supraviețui erei AI, potrivit lui Bill Gates. Ce slujbe vor fi la mare căutare în continuare
as.ro
Cât de frumoasă este fosta iubită a lui Ronald Gavril, pe care actualul iubit al Anamariei Prodan a „ţinut-o ascunsă”
MediCOOL
Remedii împotriva răului de mișcare. Cum îl poți trata
Spynews
Soția lui Costel Corduneanu, copleșită de durere cu o zi înainte ca interlopul să fie înmormântat: „Eroul nostru”. Va fi condus pe ultimul drum mâine
DeParinti
Deshidratarea la copii: care sunt cauzele și ce simptome apar
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de păpădie. Efectele asupra sănătății organismului
HelloTaste
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
x