Horoscop 29 ianuarie - 4 februarie. Săptămâna aceasta, totul se învârte în jurul banilor şi în jurul carierei

Publicat pe 26.01.2018 la 14:15 Actualizat pe 29.01.2018 la 10:51

Horoscop 29 ianuarie - 4 februarie. Iata ce spun specialistii ca se va intampla in saptamana 29 ianuarie - 4 februarie 2018.

Horoscop 29 ianuarie - 4 februarie. ZODIA Berbec

În această săptămână eşti pierdut în propriile gânduri, iar toţi ceilalaţi par la fel pentru tine. Ne este stilul tău să fii introvertit, însă ai nevoie de momentele tale de pauză şi meditaţie. Spre sfârşitul săptămânii, starea ta de spirit se va schimba considerabil.

Horoscop 29 ianuarie - 4 februarie. ZODIA Taur

Vei simţi fiecare sentiment mai intens decât în mod normal, căci starea ta emoţională este întinsă la maximum. Va fi o săptămână plină de pasiune, însă încearcă să nu devii prea emoţional în legătură cu lucrurile minore care se ivesc.

Horoscop 29 ianuarie - 4 februarie. ZODIA Gemeni

Totul ţi se pare foarte complicat şi nu îţi doreşti să intri prea mult în detalii. Simţul observaţiei se află în repaus şi nu îţi doreşti să îl foloseşti prea mult. Spre sfârşitul săptămânii, vei fi apropiat, în mod deosebit, de un anumit prieten faţă de care nu ai fost atât de deschis iniţial.

Horoscop 29 ianuarie - 4 februarie. ZODIA Rac

Nu ştii ce este de făcut pe viitor. Parcă nu îţi găseşti locul şi nu ştii încotro să te îndrepţi. De fiecare dată când eşti pe punctul de a lua o discuţie, te simţi copleşit de emoţie. Încearcă să apelezi la opinia unui om apropiat ţie, căci este posibil să reacţionezi impulsiv.

Horoscop 29 ianuarie - 4 februarie. ZODIA Leu

Lucrurile nu sunt aşa cum par la prima vedere, iar tu nu vrei să te mulţumeşti cu aparenţele. Deşi cei din jurul tău par fericiţi, cu cât „sapi” mai adânc, cu atât găseşti mai multe nemulţumiri. Îţi doreşti să ai în jur oameni cu adevărat fericit, aşa că faci tot ce poţi pentru a ajuta.

Horoscop 29 ianuarie - 4 februarie. ZODIA Fecioară

Eşti o persoană destul de analitică, iar acest lucru se vede cel mai bine acum. Totuşi, dacă ai îndoieli, vorbeşte cu o persoană apropiată despre ceea ce gândeşti. Acest lucru te va ajuta să percepi altfel realitatea. Îţi petreci săptămâna analizând tot ceea ce este în jurul tău.

Horoscop 29 ianuarie - 4 februarie. ZODIA Balanţă

Săptămâna aceasta se învârte în jurul banilor şi în jurul carierei. Toată atenţia ta se îndreaptă spre sfera muncii, aşa că nu îţi mai rămâne timp pentru a te relaxa sau pentru a le oferi atenţie persoanelor speciale din jurul tău. Sfârşitul săptămânii te va prinde extenuat.

Horoscop 29 ianuarie - 4 februarie. ZODIA Scorpion

În această săptămână vei fi înconjurat de mai mulţi prieteni decât ţi-ai fi imaginat vreodată. Oamenii îşi dorească să petreacă timp cu tine, iar energia cu care te încarcă te va ajuta să treci cu bine peste obstacolele care se ivesc la locul de muncă.

Horoscop 29 ianuarie - 4 februarie. ZODIA Săgetător

Ai avut nişte vise ciudate în ultima vreme, aşa că în această săptămână te gândeşti doar la ele. Vrei să le analizezi şi îţi doreşti să înţelegi semnificaţia lor. Cel mai bun mod prin care îţi poţi găsi răspunsurile este să le povesteşti celor apropiaţi ceea ce visezi.

Horoscop 29 ianuarie - 4 februarie. ZODIA Capricorn

Începutul săptămânii se concentrează doar asupra prietenilor tăi. Îţi doreşti să petreci cât mai mult timp cu ei şi să îi ajuţi să treacă peste problemele pe care le întâmpină. Spre sfârşitul săptămânii, ai nevoie de ajutor, iar acum este momentul în care îţi selectezi adevăraţii prieteni.

Horoscop 29 ianuarie - 4 februarie. ZODIA Vărsător

Nu eşti sigur ce vrei să faci cu viitorul tău, motiv pentru care nu eşti tocmai sigur dacă îţi place ceea ce faci în prezent. Eşti într-o situaţie dificilă şi ai nevoie de ajutorul familiei pentru a trece peste. Petrece nişte timp de calitate cu ei şi vei reajunge pe linia de plutire.

Horoscop 29 ianuarie - 4 februarie. ZODIA Peşti

Întotdeauna ţi-a plăcut să ajuţi oamenii din jurul tău, ceea ce faci şi acum, însă simţi că mulţi dintre cei pe care îi ajuţi vor să profite de bunătatea ta. Ignoră aceste gânduri şi fă ceea ce simţi. Spre sfârşitul săptămânii, romantismul îşi face simţită prezenţa.

sursa: jurnalul.ro

În articolul

Horoscop 29 ianuarie - 4 februarie. Săptămâna aceasta, totul se învârte în jurul banilor şi în jurul carierei

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 martie 2024. Leii se îndrăgostesc. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Vremea 1 - 29 aprilie 2024. Începem săptămâna cu 31 de grade Celsius. Meteorologii se așteaptă la cel mai călduros 1 aprilie din ultimii ani
a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
HelloTaste.ro
Ciorbă de ștevie cu zeamă de varză, mai gustoasă și mai sănătoasă
Catine
Horoscopul dragostei pentru luna aprilie 2024. Balanțele își regăsesc liniștea în relațiile de cuplu
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
Aroganţa fiului românului care e coproprietar la cel mai tare restaurant din Dubai. Apariţie de sute de mii de euro în Bucureşti
MediCOOL
Ce efecte are combinația de magneziu și zinc, potrivit specialiștilor
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Obiecte de uz casnic care pot fi periculoase pentru un copil curios. La ce anume ar trebui să fii atentă dacă îți dorești un mediu sigur
MediCOOL
Remedii naturale care te pot scăpa de mătreață. Cum le poți aplica eficient
HelloTaste
Cartofi aurii în crustă de mălai. Rețetă simplă și delicioasă, de post
x