Horoscopul lunii MARTIE: Gemeni - Gelozii, invidii, foşti iubiţi din trecut apar pentru a clarifica lucruri! Atenţie la derapajele amoroase

Publicat pe 28.02.2017 la 08:29 Actualizat pe 28.02.2017 la 09:41

O luna in care trecutul se poate intersecta cu prezentul!

Berbec

O lună care aduce în prim plan relațiile, poate chiar și o relație sentimentală veche sau parteneriate profesionale ori relații de prietenie care acum e necesar să fie reluate și/sau clarificate. Destul de zbuciumat este segmentul amoros, aici nativii Berbec e bine să fie prudenți, să fie atenți cât de multe libertăți își iau, ce și cui spun. Indiscreția sau gesturile vulgare i-ar putea costă scump. De asemenea, e bine să evite deciziile importante sub aspect relațional și semnarea unor contracte, până după 15 aprilie. Segmentul financiar se activează după 10 martie, așa că începând cu această data, pot să-și crească veniturile și să-și îmbunătățească rezultatele și profitul, la locul de muncă și/sau în afaceri.

Taur

Și în luna martie, Taurii ar fi bine să rămana discreți și foarte atenți la interiorul lor. E mult tumult emoțional, poate nemulțumiri legate de relația lor amoroasă sau de felul în care sunt iubiți, prețuiți... Taurii nu prea sunt în stare să pună punctul pe i și nu e le foarte clar nici ce simț, nici ce-și doresc, de aceea e mai bine să nu ia decizii, să nu se pripească în nici o direcție ci să aștepte vremuri mai senine. Pentru ei, introspecția, smerenia, demersurile făcute pentru propria vindecare și echilibrare, acceptarea și compasiunea sunt vitale acum. În contrapartidă, pot avea experiențe magice prin interacțiuni umane, relații noi, participare în diverse contexte de grup. Profesional, să se axeze pe creație, dar să nu vâneze rezultate rapide. Ele vor începe să apăra după 10 martie.

Gemeni

Luna martie aduce multă forfotă în zonă prietenilor, publicului, clientelei, proiectelor. Există gelozii, invidii, atacuri directe și lipsite de orice urmă de diplomație. Într-un fel, e bine pentru că astfel se triază relațiile, iar Gemenii au și ei de învățat să fie mai discreți și mai atenți la ceea ce se vorbește în jurul lor. Pe de altă parte, pot reapărea persoane din trecut, vreo veche iubire sau vechi prieteni cu care nu au mai ținut legătură în ultima vreme, iar acum se reiau relațiile acestea. Se pun pe tapet o serie de chestiuni nerezolvate în relația de cuplu și în relații de altă natură. Gemenii trebuie să fie atenți la derapajele sentimentale sau la tendința de a fi prea duri sau lipsiți de maniere. Profesional, este o perioadă creativă, cu șanse neașteptate, mai ales până în 20 martie.

Rac

Zonă carierei rămâne dinamică și în luna martie, așa că pe acest palier, Răcii pot să muncească de zor și cu spor pentru a aduce îmbunătățiri statutului lor și pentru a-și crește eficientă și rezultatele la locul de muncă. E posibil să fie reluate proiecte vechi și să apăra oameni din trecut cu care au inițiat discuții de afaceri, pentru că acum să finalizeze un proiect. Nu e lipsită de provocări această luna, mai ales sub aspect relațional și familial, e posibil că Răcii să se simtă presați să ia niște decizii și pare că relația de cuplu este în strânsă legătură cu carieră. Ori pentru că au nevoie să fie susținuți în ceea ce fac, ori simț că sunt distrași de la ceea ce și-au propus, ori pur și simplu se implică alături de partener într-un proiect. Recomandarea pentru Răci este să se bazeze pe intuiția lor, să caute informații în străinătate, să privească în perspectivă indiferent ce aleg să facă. Și să aibă încredere!

Leu

O luna care le poate aduce Leilor soluții, inspirație și cunoaștere, necesare pentru a-și îmbunătăți relația de cuplu, pentru a înflori o relație romantică sau a-și regăsi inspirația în drumul lor profesional. Acum, totul pare că ține de convingeri, de teorii în care cred sau pe care le abandonează, de idei care păr să le vina prin intermediul cunoștințelor de la distanță și cu ajutorul discuțiilor cu partenerul de cuplu. E bine să evite luptele prea aprige și deciziile majore, însă. Din punct de vedere al carierei, Leii vor fi mai eficienți după 10 martie, când Marte se va instală în zonă carierei. Banii vin mai ușor din investiții și afaceri comune, prin cooperare sau prin intermediul altora. Se pare că Leii se pot gândi acum la proiecte în afară țării sau reiau legătură cu oameni aflați dincolo de granițe. De asemenea, pot reluă cu succes niște studii, în scopul aprofundării unei discipline sau pentru a obține o diplomă, un atestat.

Fecioară

Cu cei doi benefici situați pe axă banilor în horoscopul Fecioarei, e clar că acești nativi se vor ocupă în special de acest segment de viață, în luna martie. E posibil să li se atragă atenție asupra unor plăți restanțe sau în urmă unor recalculari, să iasă datori. Însă, pe de altă parte, au posibilitatea să acceseze niște fonduri sau să beneficieze de un sprijin pe care și-l doreau. E bine să fie totuși atenți la tendința de a fi risipitori sau mult prea dominatori cu partenerul de cuplu sau cu cei de afaceri. În altă ordine de idei, prima parte a lunii martie îi face pe acești nativi, mai atenți la nevoile partenerului, mai compasivi și concesivi. Acum este, deci, momentul pentru împăcări, iertări, apropiere. După 10 martie, începe o perioadă bună pentru studiu, călătorii cu scopuri bine definite sau demersuri legale pentru obținerea unor avantaje.

Citeşte mai departe aici!

În articolul

Horoscopul lunii MARTIE: Gemeni - Gelozii, invidii, foşti iubiţi din trecut apar pentru a clarifica lucruri! Atenţie la derapajele amoroase

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 aprilie 2024. Gemenii sunt sfătuiți să afle mai multe despre ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Un japonez stabilit în România arată cât de mult a plătit pentru un coş de cumpărături în ţara lui natală
a1.ro
Chefi la cuțite, 17 aprilie 2024. Situație neașteptată atunci când chefii au apărut în bucătărie. Irina Fodor a intervenit imediat
HelloTaste.ro
Gâteau St. Honoré. Rețetă de tort ecler cu caramel sărat
Catine
Zodii care au parte de experiențe memorabile pe 20 aprilie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Decizie radicală luată de prietena de suflet a lui Ion Ţiriac! E gata să lase totul în urmă: „M-am hotărât!”
MediCOOL
Remedii împotriva răului de mișcare. Cum îl poți trata
Spynews
Soția lui Costel Corduneanu, copleșită de durere cu o zi înainte ca interlopul să fie înmormântat: „Eroul nostru”. Va fi condus pe ultimul drum mâine
DeParinti
Deshidratarea la copii: care sunt cauzele și ce simptome apar
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de păpădie. Efectele asupra sănătății organismului
HelloTaste
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
x