Horoscop 17- 23 aprilie: Vărsător: De ce ţi-e frică, nu scapi! Înfruntă-ţi duşmanul, mai ales dacă e vorba să lupţi pentru cariera ta!

Publicat pe 18.04.2017 la 09:09 Actualizat pe 18.04.2017 la 09:50

O saptmana de foc pentru Varsatori!

Berbec

Se anunța situații complexe și decizii importante, notabile și greu de luat, în această săptămâna. Pe de altă parte, se poate că vechi situații cărora nu le găseai soluții să se rezolve de la șine. În oricare dintre cazuri, acceptă numai deciziile pe care le iei de unul singur, exilând sfaturile primite gratuit și vorbele auzite pe la colțuri. Nu te lasă pradă temerilor, în definitiv, dacă ai grijă de ține (și de posesiunile tale), nu ai nimic de pierdut.

Taur

Primești un amalgam de informații în această perioadă, însă ia în calcul și posibilitatea de a nu ști cum să jonglezi cu acestea. Unde mai pui și faptul că acum poți află ce se găsește în mintea celor cu are ai de-a face, doar urmărindu-le acțiunile. S-ar putea să fii bulversat de ceea ce observi, deci pregătește-te pentru a remarcă lucruri care nu îți fac plăcere. Sunt posibile rupturi de relații. Cântărește-ți cuvintele înainte de a te pronunța.

Gemeni

Se păstrează atenționarea în ceea ce privește sănătatea, deci concentrează-te în continuare pe acest sector al vieții tale. Caută ajutor specializat ori de câte ori simți că este nevoie și nu lasă pe mâine ce poți face astăzi. Este indicat să te ocupi de proiectele pe care le ai acum, fără să le amâni rezolvările pe ultima sută de metri. În orice caz, ia în calcul faptul că, indiferent de natură problemelor care pot interveni, calitatea ta de a fi adaptabil oricărei situații își va spune cuvântul.

Rac

Prieteni, distracție, evenimente deosebite, toate acestea se anunța pentru a-ți face săptămâna frumoasă. Mai mult încă, atenția ta este îndreptată către persoană iubită sau către copii, decizii majore legate de aceștia trebuind a fi luate. Fie un nou început, fie o ruptură pot interveni în ceea ce privește relația de dragoste. Se pare că Universul încearcă să te atenționeze că, indiferent de natură situației, este momentul să te ridici și să mergi mai departe.

Leu

Starea ta generală nu pare a fi una demnă de admirat. Sunt probleme cărora nu le dai de cap, legate în special de ține însuți. Probabil că nici în cămin lucrurile nu stau foarte bine; te îndoiești de capacitățile tale, ai senzația că toată lumea îți stă împotrivă și nu vrei cu nici un chip să crezi că vor veni și zile mai bune. Succesul personal nu va apărea imediat (sau va întârzia destul de mult), cel puțin nu până când nu îți vei fi rezolvat propriile probleme.

Fecioară

Este momentul pentru autoevaluare și se pare că situația materială sau rezultatele afacerilor pe care le faci îți aduc în prim plan acest lucru. Probabil că și dispute legate de costuri sau cheltuieli vor interveni în relațiile parteneriale, fie că este vorba de relația de cuplu, fie că este vorba de cele de afaceri. Asigură-te că îți achiți la timp datoriile și încearcă să nu dai bani (sau obiecte de valoare) altora, cu împrumut. În cazul în care ai de semnat acte, alege ziua de miercuri pentru acest demers.

Citeşte mai departe aici:

În articolul

Horoscop 17- 23 aprilie: Vărsător: De ce ţi-e frică, nu scapi! Înfruntă-ţi duşmanul, mai ales dacă e vorba să lupţi pentru cariera ta!

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Nu te mai satură Dumnezeu! Te ia dracu!". Copilă de 13 ani, călcată în picioare de două adolescente, în Roman. Martorii, amuzați copios
a1.ro
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Care este singurul „moment de desfătare” al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul: „Asta e rutina!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x