Horoscopul zilei 2 ianuarie. PEȘTI: te așteaptă o discuție amplă și plină de neprevăzut cu partenerul

Publicat pe 02.01.2018 la 08:45 Actualizat pe 02.01.2018 la 09:05

Iata care sunt previziunile astrale pentru ziua de 2 ianuarie, pentru ficecare zodie in parte.

Zodia Berbec

Este o zi în care relațiile cu familia și activitățile necesare îmbunătățirii traiului domestic îți acaparează toate forțele. Se pot relua discuții importante legate de bunuri patrimoniale, moșteniri sau sume de bani pe care dorești să le investești într-o casă părintească sau să ajuți o rudă dragă. În orice situație legată de neamul din care provii, fii prudent și chibzuit la investiții.

Zodia Taur

Se întrezăresc călătorii pe distanțe scurte, fie la rude, prieteni apropiați, fie deja trebuie să pleci într-o delegație profesională. În planurile tale de astăzi pot interveni zgomotos partenerul de viață sau colaboratorii profesionali. Ascultă și de sfaturile acestor persoane, chiar dacă asta ar însemna să-ți modifici programul sau poate chiar conduită. După-amiază ți-ar prinde bine lecturi ușoare.

Zodia Gemeni

O zi în care s-ar putea să-ți rotunjești veniturile, fie primind o sumă de bani restantă de la serviciu, fie cineva apropiat îți face cadouri sau favoruri deosebite. Pe de altă parte va trebui să cheltuiești ceva bani pentru necesitățile zilnice. Tot ce ține de regimul financiar este învăluit într-un mister greu de pătruns, așa încât fii foarte atent la fiecare bănuț pe care îl primești sau îl cheltuiești.

Zodia Rac

Ai multă energie astăzi, dar și reacții imprevizibile. Ești tentat să te apuci de mai multe treburi deodată, fie la serviciu, fie acasă. Alege prioritățile care te privesc doar pe tine și evită să te implici în treburile altora. Prietenii sau protectorii te pot sprijini în demersurile tale, însă bine ar fi să te bazezi numai pe tine. Sunt șanse mari să te desprinzi de relații considerate până nu demult valoroase.

Zodia Leu

Stările tale de spirit sunt schimbătoare, de aceea ar fi bine să fii discret și să te gândești pe îndelete la ale tale. Este nevoie să abordezi o nouă strategie de relaționare cu ceilalți și un nou mod de a reacționa în fața evenimentelor în care ești implicat. Profită de energia acestei zile care te ajută să fii obiectiv și să vezi noile trasee pe care ar fi bine să mergi de acum încolo. După-amiază te vei simți mai bine, dar nu forța nota.

Zodia Fecioară

Disputele cu persoanele din anturajul apropiat vor fi la cote mari. Amalgamul de situații în care ești implicat sau îndemnat să te implici alături de prieteni nu prea îți este de folos. Ține-te departe de fascinația pe care aceste persoane o exercită asupra ta, pentru că în spatele acesteia se pot ascunde lucruri neplăcute sau nepotrivite ție. Plimbă-te în aer liber, hrănește-te sănătos și dormi mai mult.

Zodia Balanță

Ședințele și dialogurile profesionale cu șefii sau reprezentanții oficiali ai unor instituții sunt temele principale ale zilei. Fii prudent și prezent în toate, ascultă mai mult și vorbește doar când ești întrebat. Este posibil să fii înțeles greșit, chiar dacă pe alocuri ai dreptate. Mai bine te-ai gândi la un plan de imbunataire a imaginii tale publice.

Zodia Scorpion

Sufletul tău are nevoie de rafinare, dialoguri spirituale și de o relație apropiată cu Dumnezeu. Planifică-ți vizite în locuri încărcate de energie benefică, la expoziții de artă sau delectează-te citind într-o sală de lectură a unei librării. Totodată sunt posibile vești din și despre străinătate, însă nu pune bază pe ele. Pot apărea răzgândiri și răsturnări de situație spectaculoase.

Zodia Săgetător

Ziua este favorabilă pentru achitarea facturilor sau datoriilor făcute în comun cu alții. Sunt posibile nereguli în documentele financiare, de aceea ar fi bine să faci și o verificare atentă a acestora. De asemenea, alcătuiește un plan financiar pe termen lung, dar să vizezi mai mult economiile și mai puțin investițiile. Ascultă-ți vocea interioară, pentru că îți va oferi informații prețioase.

Zodia Capricorn

Relațiile parteneriale se pot reconfigura astăzi. Sunt posibile discuții aprinse ori cu partenerul de viață, ori cu cei de afaceri. Nu pune la suflet, deoarece lucrurile se vor întoarce peste câteva zile în favoarea ta. Totuși ar fi bine să fii mai selectiv cu aceste persoane și să ai curajul de a te desprinde de oricine te necăjește sau s-a dovedit neserios în activitățile comune întreprinse de-a lungul timpului.

Zodia Vărsător

Se anunță multe treburi la serviciu, dar și cele de rutină necesare casei îți solicită aportul. Relațiile colegiale sunt tensionate și ar fi bine să te ferești de sfaturile sau ajutorul lor. Pe de altă parte, sănătatea este vulnerabilă, însă nu se recomandă consultații, analize medicale și intervenții chirurgicale. Controlează-ți reacțiile și îngrijește-te mai mult.

Zodia Pești

Energia astrală a zilei îți aduce în atenție relațiile cu persoana iubită și cele cu copiii. Dacă ești în postura de a lucra cu copiii, fii mai înțelegător cu generația tânără. Ți-ar prinde ca din când în când să privești viața prin ochii unui copil. Însă, dacă persoana iubită îți cere explicații vizavi de comportamentul tău din ultima vreme, pregătește-te de o discuție amplă și plină de neprevăzut.

În articolul

Horoscopul zilei 2 ianuarie. PEȘTI: te așteaptă o discuție amplă și plină de neprevăzut cu partenerul

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 27 aprilie 2024. Gemenii traversează o perioadă plină de agitație. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Datele exacte când vor intra pensiile pe luna mai, pe card şi prin Poştă. Anunţul ministrului Muncii
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Cu ce se ung cozonacii ca să iasă lucioși și perfect rumeniți. Secrete pentru un cozonac aspectuos
Catine
Horoscopul lunii mai 2024. Nativii vor găsi timp pentru dezvoltare personală și socială
useit.ro
De ce îți merge atât de greu telefonul. Experții au dezvăluit motivele reale
as.ro
Avocatul lui Michael Schumacher a rupt, în sfârşit, tăcerea, după 10 ani! Imaginea pe care nu şi-o poate scoate din cap
MediCOOL
Ce este hernia ombilicală. Cauze, evoluție și tratamente
Spynews
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
DeParinti
7 semne că ai crescut cu părinți imaturi emoțional
MediCOOL
Beneficiile uleiurilor esențiale. Ce efecte pot avea asupra sănătății tale
HelloTaste
Friptură fragedă de curcan la cuptor. Rețeta perfectă pentru masa de Paște
x