HOROSCOPUL Zilei 21.11 2016: Leu: Veşti alarmante pe segmentul profesional! Evită speculaţiile!

Publicat pe 21.11.2016 la 08:06 Actualizat pe 21.11.2016 la 08:19

Previziuni pentru toate zodiile!

Berbec

Se pare că ai foarte multe treburi la serviciu. Relațiile colegiale sunt tensionate și nici șefii nu prea îți sunt alături. Bazează-te mai mult pe forțele tale și evită ripostele. Sănătatea este vulnerabilă pe segmentele sistemului digestiv. Dozează-ți eforturile și folosește doar remedii naturiste pentru a-ți îmbunătăți starea de spirit. Spre sfârșitul zilei, plimbă-te în aer liber.

Taur

Începi săptămâna cu cântec, joc și voie bună. Cheful de aventuri îți poate crea neplăceri în relațiile cu ceilalți, dar mai ales cu persoană iubită sau cu copiii. Fii prudent și temperează-ți veselia. Pe de altă parte, creativitatea îți este la cote înalte. În a două parte a zilei abordează un hobby sau organizează o mică petrecere pentru cei dragi. Prudentă în relațiile oficiale!

Gemeni

Ai succes la treburile gospodărești. Curăteniile generale, reparațiile curente sau reamenajarile interioare pot fi făcute mai ușor. Relațiile cu membrii familiei sunt conflictuale, deci fii prudent. Cu toate că ai multe de făcut în afară casei, găsirea echilibrului între îndatoririle familiale și cele sociale este una din cele mai mari provocări ale momentului.

Rac

Se conturează multe discuții și întâlniri cu oameni dragi. Sunt posibile vești alarmante legate de segmentul profesional, însă nu luă de bun chiar tot ce ți se spune. Este rost să-ți imbogătesti bagajul de informații și palmaresul educațional prin orientearea eforturilor spre participarea la cursuri, seminarii sau workshop-uri pe teme diverse.

Leu

O zi propice cumpărăturilor. Tendința de a cheltui pe lucruri extravagante va fi la cote înalte. Se recomanda prudentă, discernământ și evitarea speculațiilor. Pe de altă parte poți primi cadouri și recompense substanțiale. Energia vitală fluctuează destul de mult, mai ales în a două parte a zilei. Detasează-te de problemele materiale și admiră frumusețile vieții.

Fecioară

Strălucesti din toate punctele de vedere. Energia pe care o ai te impulsionează să faci lucruri de care în alte zile nici nu vroiai să auzi. Recomandate sunt vizitele la saloanele de întreținere corporală sau alcătuirea planurilor de viitor. În după-amiază zilei pot interveni chestiuni financiare. S-ar putea că o rudă sau un prieten drag să aibă nevoie de ajutorul tău.

Citeşte mai departe aici:

În articolul

HOROSCOPUL Zilei 21.11 2016: Leu: Veşti alarmante pe segmentul profesional! Evită speculaţiile!

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
O româncă stabilită în Spania arată ce găteşte cu alimentele pe care le găseşte prin gunoaie. "Aleg și eu ce e bun, ce nu e bun"
a1.ro
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Care este singurul „moment de desfătare” al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul: „Asta e rutina!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x