Horoscopul zilei. CAPRICORN: evită consultațiile și analizele medicale

Publicat pe 23.10.2017 la 09:33 Actualizat pe 23.10.2017 la 10:03

Iata ce au pregatit astrele pentru astazi pentru zodia ta.

Zodia Berbec

Debutul săptămânii îți aduce multe frământări sufletești. Poate fi vorba despre o călătorie îndepărtată, despre unele studii pe care dorești să le completezi sau să le finalizezi sau pur și simplu îți dorești un nou stil de viață. Lasă grijile deoparte, pentru că sunt momente pasagere. Rezervă-ți momente pentru a te relaxa vizionând un film bun, a conversa cu cineva drag sau pentru a te plimba într-un parc.

Zodia Taur

În prima parte a zilei se pot ivi provocări serioase din partea celorlalți. Evită discuțiile contradictorii, pentru că sunt momente pasagere și până la urmă totul va fi dat uitării. Îndreaptă-ți atenția și eforturile spre a-ți verifica bugetul, veniturile și datoriile. După-amiază este potrivită achitării facturilor sau relaționării cu ceilalți pe temă banilor și bunilor comune. Fii prudent, atât cu documentele financiare, cât și cu fiecare ban pe care trebuie să-l cheltuiești.

Zodia Gemeni

Este bine să îți alcătuiești un program de lucru clar și pe care să-l urmărești îndeaproape. Chiar dacă ești solicitat de către colegi să rezolvi chestiunile profesionale mai repede, tu acționează în ritmul tău. Posibil că datorită unor probleme familiale să îți fie dificil să reacționezi promt la cerințele seriviciului în care activezi. După-amiază te vei simți mai bine. Partenerul de viață îți dorește compania și sprijinul.

Zodia Rac

Se întrezărește o zi aglomerată la serviciu. Chiar și acasă ai multe de făcut. Selectează-ți prioritățile și rezervă-ți momente și pentru odihnă. Sănătatea este vulnerabilă pe segmentele sistemului digestiv. Evită, pe cât posibil consultațiile, analizele medicale și intervențiile chirurgicale, pentru că există un risc crescut de erori de diagnostic și tratament. Apelează la ajutorul colegilor pentru a-ți îndeplini mai ușor îndatoririle profesionale.

Zodia Leu

Relațiile sentimentale alcătuiesc tema principală a acestei zile. Sunt posibile neînțelegeri legate de cheltuielile comune. Fii prudent, deoarece persoanele dragi urmăresc să se folosească de veniturile tale pentru a-și satisface niscai mofturi de moment. La prima vedere ai fi tentat să cedezi insistențelor sau argumentelor celor dragi. Evită cheltuielile nefondate, chiar dacă, deocamdată, te alegi cu oprobiul celorlalți.

Zodia Fecioară

Spre casă și familie ar fi bine să-ți îndrepți atenția la începutul acestei săptămâni. Sunt momente bune de a verifica starea echipamentelor casnice și situația reparațiilor. De asemenea poți discuta cu membrii familiei despre îmbunătățirea confortului domestic sau despre achiziționarea unor bunuri patrimoniale valoroase. Însă deocamdată alcătuiește planuri, dezbate cu cei dragi ceea ce vrei să faci și lasă acțiunea propriu-zisă pentru o altă perioadă.

Zodia Balanță

Săptămâna debutează cu multă activitate intelectuală. S-ar putea să fii nevoit să te ocupi de documente, înscrisuri, corespondența profesională sau personală sau să participi la tot soiul de discuții profesionale. Comunicarea este viciată existând riscul discuțiilor sterile și promisiunilor fără acoperire. Astfel evită implicarea emoțională sau asumarea unor responsabilități care te depășesc. Răzgândirile pot fi frecvente.

Zodia Scorpion

Cu ajutorul prietenilor, veniturile tale din activitatea profesională pot cunoaște creșteri substanțiale. Totuși se pot accentua temerile legate de capitolul financiar. Sunt momente pasagere, dar rolul lor principal este de a te face să cheltuiești cât mai puțin și să te obișnuiești să pui bani deoparte. Dozează-ți eforturile, pentru că energia vitală este fluctuantă și riști să o risipești în acțiuni neimportante.

Zodia Săgetător

Începe săptămâna alcătuindu-ți planuri de viață, abordând un alt stil vestimentar sau pur și simplu propunându-ți să faci lucrurile și altfel. Chiar dacă grijile sunt accentuate sau ceilalți te provocă din toate părțile, tu mergi înainte cu încrederea nestrămutată că tot universul lucrează spre bunăstarea ta. Implică-te în treburi personale și mai puțin, în limită posibilului, în treburi profesionale. După-amiza, răsfață-te cu un masaj sau cu o baie aromată.

Zodia Capricorn

Chiar dacă este începutul săptămânii, o porție bună de odihnă ți-ar prinde foarte bine. Posibil că ultimele informații și evenimente petrecute să te fi obosit sau chiar să te fi bulversat pe alocuri. Ocupă-te numai de treburile prioritare, însă de cele care te solicita puțin fizic și mental. Rezervă-ți momente de liniște, departe de zumzetul cotidian și meditează în tihnă la planuri noi de viitor. Evită consultațiile și analizele medicale!

Zodia Vărsător

Cu toate că ești atras de prieteni ar fi bine că astăzi să păstrezi o anumită distanță față de aceștia. Totuși, de la și prin alții poți află informații prețioase legate de investiții și instituții financiare. Ascultă mai mult și vorbește strictul necesar. Pe de altă parte nu plecă urechea la tot ce auzi, pentru că multe informații sunt distorsionate, iar mentalul tău va prelua doar ce are nevoie. După-amiază, recreaza-te la o șuetă cu cineva drag.

Zodia Pești

Este multă vâlvă în segmentul profesional. Șefii vor dori să te vadă și să te audă, colegii îți cer sprijinul, iar tu va trebui să te împarți echitabil între toți. Însă, cel mai important este să relationezi corect și promt cu șefii. Chiar dacă, animozitățile pot atinge cote mari, cu puțină bunăvoință te vei strecură onorabil printre toate discuțiile și evenimentele zilei. După-amiază, casă și familia îți sunt refugiul cel mai indicat.

În articolul

Horoscopul zilei. CAPRICORN: evită consultațiile și analizele medicale

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 28 aprilie 2024. Leii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Judeţele care se vor dezvolta puternic. Proiectul de infrastructură care va transforma estul României
a1.ro
Ce mai face și cum arată acum fosta ispită masculină de la Insula Iubirii, Sorin. S-a căsătorit și pare mai fericit ca niciodată
HelloTaste.ro
7 rețete cu pește de Florii. Cele mai bune preparate pe care poți să le pui pe masă
Catine
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Sumă uriașă pe care o câștigă zilnic “Pescobar”! A fost dat de gol, după ce a deschis un nou restaurant: „Nu-l bate nimeni!”
MediCOOL
Ce este stomatologia estetică. Cum poți îmbunătăți aspectul danturii
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cea mai bună tehnică de adormire a copilului. Cum poți să-i oferi un somn de calitate
MediCOOL
Efectele sedentarismului sunt mai grave decât ai crede. Ce se întâmplă când stai 8 ore pe scaun
HelloTaste
Gem de rubarbă. Rețeta unui gem cu gust dulce-acrișor
x