Horoscop 3 ianuarie. SĂGETĂTOR: există riscul unor pierderi serioase de bani

Publicat pe 03.01.2018 la 09:03 Actualizat pe 05.01.2018 la 18:45

Horoscop 3 ianuarie. Iata ce au pregatit astrele pentru zodia ta.

Horoscop 3 ianuarie. Zodia Berbec

Treburile casnice le poți desfășura astăzi din plin. Unele nu mai suportă amânare, altele în schimb sunt secundare și le poți rezolva în zilele următoare. Pentru cele urgente s-ar putea fie să ai nevoie de ajutor fizic, material, fie să ai nevoie de sfatul unui specialist. În orice situație, antrenează-i și pe membrii familiei în aceste treburi și împarte echitabil responsabilitățile.

Horoscop 3 ianuarie. Zodia Taur

Atenția și eforturile îți vor fi atrase de segmentul domestic. Probabil în urma discuțiilor cu cineva din anturajul apropiat vei fi inspirat în mod deosebit și vei găsi astfel soluții la unele treburi casnice care își așteaptă demult rezolvarea. Pe de altă parte alcătuiește un plan de bătaie și după ce l-ai pus bine la punct prezintă-l și celor dragi.

Horoscop 3 ianuarie. Zodia Gemeni

S-ar putea să se rezolve unele chestiuni finaciare restante, cum ar fi primirea unor bonusuri de la serviciu și lămurirea aspectelor legate de condițiile de muncă care se preconizează la orizont. Pe de altă parte, discuțiile cu persoanele din anturajul apropiat te vor ajuta să vezi lucrurile într-o lumină nouă și să fii mai optimist.

Horoscop 3 ianuarie. Zodia Rac

Posibil să te nemulțumească unele chestiuni personale, dar îți este dificil să spui care dintre ele. Pentru că energia vitală este fluctuantă ar fi bine să nu te suprasoliciți, să eviți discuțiile contradictorii și nu în ultimul rând să fii înțelegător cu tine însuți. Sunt doar percepții subiective legate de frici nefondate. Relaxează-te și ai încredere că tot Universul lucrează la bunstarea ta.

Horoscop 3 ianuarie. Zodia Leu

Ai nevoie de niște schimbări în programul cotidian, astfel încât să ai bine dozate și echilibrate orele de muncă cu cele de odihnă. Observă ce se petrece în jurul tău, mai ales la serviciu și spre seară formulează concluzii. În continuare se recomandă odihnă, alimentație potrivită, plimbări în aer liber și somn suficient.

Horoscop 3 ianuarie. Zodia Fecioară

Apropiindu-te prea mult de prieteni există riscul să fii dezamăgit astăzi. De aceea, păstrează o anumită distanță sănătoasă și vorbește strictul necesar. Unii vor dori să se apropie de tine să-ți povestească multe și mărunte, alții vor dori sfaturi și soluții pentru problemele lor, iar alții pur și simplu te vor provoca, din amuzament, ca să-ți studieze reacțiile.

Horoscop 3 ianuarie. Zodia Balanță

Așteptările tale vizavi de segmentul profesional, de relațiile cu șefii sunt spulberate astăzi foarte rapid. Pe de o parte ești prea entuziasmat și foarte implicat în activitatea profesională pe care o desfășori. Însă, pe de altă parte, când ți-e lumea mai dragă apar provocări sau obstacole în desfășurarea forțelor de lucru.

Horoscop 3 ianuarie. Zodia Scorpion

S-ar putea să-ți reformulezi unele planuri de viață, în special cele profesionale. Pentru că emotivitatea și subiectivismul sunt accentuate, nu pune bază pe gândurile care-ți trec prin minte sau pe dialogurile cu ceilalți. Răzgândirile și răsturnările de situație pot apărea din senin, mai ales spre finalul zilei.

Horoscop 3 ianuarie. Zodia Săgetător

Se recomandă prudență la cheltuieli. Există riscul unor pierderi serioase de bani, bunuri sau fraudarea documentelor financiare. La nevoie, în chestiunile bănești care te implică pe termen lung, sfătuiește-te cu specialiști în domeniu. Pe de altă parte, desprinde-te de materialitatea cotidiană și observă cum se desfășoară evenimentele.

Horoscop 3 ianuarie. Zodia Capricorn

Este posibil să faci de unul singur secvențe din activitățile comune cu partenerul de viață sau cu partenerii profesionali. Lucrează atât cât poți, nu-ți depăși îndatoririle, pentru că la momentul potrivit se vor rezolva toate așa cum trebuie. Evită să discuți astăzi subiecte importante care implică asumarea responsabilităților pe termen lung sau care implică resurse financiare.

Horoscop 3 ianuarie. Zodia Vărsător

Încă din orele dimineții există tendința de a munci mult și mai ales de a-i antrena și pe ceilalți alături de tine. De reținut ca șefii și colegii de lucru au alte treburi și te vor refuza destul de zgomotos. Lucrează cu măsură, pentru că în continuare sănătatea este sensibilă și organismul chiar are nevoie de îngrijiri de specialitate.

Horoscop 3 ianuarie. Zodia Pești

Ziua este favorabilă alcătuirii planurilor profesionale și stabilirii unui program bine structurat, atât personal, cât și pentru locul de muncă. Ar fi bine să ai în vedere îmbunătățirea competențelor profesionale. Gândește-te la parcurgerea unui stagiu de pregătire profesională, fie într-un cadru instituționalizat, fie personalizându-ți tu o serie de studii de caz și de informări.

În articolul

Horoscop 3 ianuarie. SĂGETĂTOR: există riscul unor pierderi serioase de bani

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 17 aprilie 2024. Berbecii sunt sfătuiți să-i ajute pe cei din jur. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Henry Cavill şi Natalie Viscuso vor deveni părinţi pentru prima oară. Cum a anunţat actorul că va avea un copil
a1.ro
Ramore și soția lui divorțează la doar 2 luni de la nuntă. Câștigătorul sezonului 13 iUmor și Denisa Drăgan au o fetiță de 5 luni
HelloTaste.ro
Tocăniță de post cu cartofi, o mâncare foarte consistentă și ușor de preparat
Catine
Nuci cu cremă caramel de post. Rețetă de desert delicios și spornic
useit.ro
7 obiecte pe care nu trebuie să le pui lângă router dacă vrei Internet rapid. Cum afectează semnalul Wi-Fi
as.ro
Detalii incredibile despre înmormântarea de lux a lui Costel Corduneanu! Ce s-a aflat despre mormântul „Stăpânului Moldovei”
MediCOOL
Obiceiuri care îți afectează creierul. Ce să eviți pentru a-ți proteja funcțiile cognitive și memoria
Spynews
Doliu în lumea muzicii de petrecere! S-a stins din viață o cunoscută artistă: "În aceste clipe..." / FOTO
DeParinti
Stimulentul de inserție 2024. De ce sumă poți beneficia din partea statului
MediCOOL
Circumferința taliei: de ce este importantă și cât măsoară o talie sănătoasă
HelloTaste
Clătite de post cu mere, desertul potrivit în orice moment al zilei
x