Scorpion: discuții aprinse cu partenerul, iar vorbele spuse acum vor răsuna multă vreme în sufletul tău

Publicat pe 07.01.2017 la 11:39 Actualizat pe 07.01.2017 la 11:43

Specialistii au realizat predictiile astrale pentru ziua de 7 ianuarie. Afla cum iti va merge azi.


Berbec

Zilele acestea poți primi informații deosebite legate de salarizarea ta de la un loc de muncă, de condițiile de lucru sau îți vin bani pe neașteptate. Există o mare neconcordanță între munca pe care o depui în această perioadă și plata care ți se oferă în schimb. Mai mult, este posibil să reiei unele activități profesionale care au fost făcute cândva incorect sau incomplet.

Taur

Mentalul îți este bulversat și de aici reacțiile tale la evenimentele în care ești implicat sunt contradictorii. Relațiile cu ceilalți sunt tensionate, dar la tine este hiba. Relaxează-te, pune-ți ordine în gânduri și ocupă-te doar de treburi ușoare. Chestiunile financiare sunt o altă temă care nu îți dă pace. Cadouri sau favoruri de la locul de muncă, suficient cât să-ți bucure sufletul.

Gemeni

Sâmbătă ești retras și cu greu te poate scoate cineva din ale tale. Ar fi bine să te odihnești și să eviți spațiile aglomerate sau activitățile care necesită efort mult. Sănătatea este vulnerabilă, dar nu se recomandă consultații, analize medicale și intervenții chirurgicale. Sunt momente pasagere, iar duminică te vei simți mult mai bine. Evită cheltuielile nefondate!

Rac

Se conturează întâlniri și dialoguri cu prietenii. Temele principale sunt legate de domeniul profesional în care activezi. Deocamdată se vor relua unele aspecte discutate mai demult și chiar se poate reformula o colaborare. Totuși primești sfaturi și îndemnuri bune de la ceilalți, chiar dacă la prima vedere îți displace ceea ce auzi sau ceea ce ți se prezintă prin studii și cercetări întemeiate.

Leu

Ești în luminile rampei la sfârșitul acestei săptămâni. Asta înseamnă că se pot ivi evenimente cu multă lume sau să apăra din senin discuții importante cu șefii sau cu reprezentanții unor instituții oficiale. În orice situație fii prudent. Ești distrat, pus pe șotii, poate chiar îndrăgostit și astfel ești predispus la a face o multitudine de încurcături: fie în explicații, fie în acțiuni.

Fecioară

Finalul acestei săptămâni este favorabil activităților culturale, rafinării sufletului și dialogurilor erudite cu prietenii. Ceva din cele aflate sau petrecute în preajma ta te va face să abordezi cu totul altfel de acum încolo viața și evenimentele ei. Vorbește puțin, ascultă mai mult și meditează la ceea ce ai aflat. Planurile de călătorii sau de studii sunt alte subiecte interesante.

Balanța

Zilele weekend-ului îți aduc în atenție banii și bunurile pe care le folosești și administrezi împreună cu alții. Sunt posibile neînțelegeri, fie pentru că tu vrei să achiți datorii restanțe de genul facturilor, creditelor, fie pentru că ceilalți doresc să cheltuieasca pentru cu totul altceva decât planifici tu. Folosește-ți diplomația înnăscută și echilibrează situația.

Scorpion

Sâmbătă este nevoie să pui la punct chestiuni legate de o colaborare profesională sau să discuți cu partenerul de viață despre problemele unor rude sau prieteni apropiați. Tonul conversațiilor va fi destul de zgomotos, iar vorbele spuse acum vor răsuna multă vreme în sufletul tău. Detașează-te de neplăcerile altora și implică-te doar atât cât este nevoie.

Citește continuarea aici.

În articolul

Scorpion: discuții aprinse cu partenerul, iar vorbele spuse acum vor răsuna multă vreme în sufletul tău

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 4 mai 2024. Gemenii sunt sfătuiți să nu mai amâne sarcinile. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Vremea 6 mai - 3 iunie 2024. La începutul săptămânii viitoare, temperaturile vor depăși 26 de grade Celsius
a1.ro
Imagini emoționante cu întoarcerea Irinei Fodor din Asia Express. Cum a surprins-o Răzvan Fodor acasă: „După 62 de zile”
HelloTaste.ro
Ouă umplute cu cremă de sfeclă roșie, cu hrean și nuci sau fistic
Catine
Ruladă din piept de pui cu ouă fierte. Rețetă de aperitiv festiv
useit.ro
Pot copia hackerii amprentele din selfie-uri, așa cum susține un mesaj pe WhatsApp? Experții au dezvăluit adevărul
as.ro
Cât de frumoasă este şi cine este iubita milionarului care a fost timp de 8 ani amantul soţiei fratelui său
MediCOOL
Semnele de pe buze care pot indica boli. Cum le identifici
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Ce ar trebui să știi despre dopul gelatinos dacă ești însărcinată: ce este, ce rol are și când se elimină
MediCOOL
Metode pentru a-ți menține silueta. Cum poți arăta impecabil fără a depune prea multe eforturi
HelloTaste
Bomboane pentru masa de Paște. 4 idei pentru copii și adulți
x