Crezi în blesteme şi în puterea lor? Iată trei RUGĂCIUNI puternice care te scapă de ele!

Publicat pe 30.03.2017 la 08:38 Actualizat pe 30.03.2017 la 09:33

Ce sunt blestemele?

Atunci când traversezi o perioadă mai grea a vieţii, uneori tinzi să te gândeşti "m-au ajuns blestemele"...Însă cât de adevărate sunt ele şi ce impact au asupra celor pentru care sunt rostite, dar şi pentru cei care le rostesc.

Din cele mai vechi timpuri, blestemele sunt vorbe care capată puteri mistice în gura celui ce le spune. Însuşi Dumnezeu l-a blestemat pe șarpe pentru că a îndemnat-o pe Eva să cadă în păcat și să muște din fructul oprit.

Însă, trebuie să ştiţi că nu toate "se prind". Cei ce blesteamă fără să fie siguri de vinovăţia acelei persoane, vor primi răul asupra lor. Dintre toate, cel mai crunt blestem, și care te va urmări întreaga viață, este blestemul de mamă.

Legătura strânsă de sânge face ca acest blestem să fie imposibil de alungat, chiar dacă mama va regreta mai târziu vorbele aruncate. Un alt blestem, cu o înaltă încărcătură emoțională, este cel de dragoste. Cuvintele unei inimi rănite îl vor bântui pe cel vinovat până când acesta va reuși să aducă alinare sufletului îndurerat.

Iată în continuare trei rugăciuni puternice cu Maica Domnului pentru a ne apăra de blesteme și de cele rele:

1. Preasfânta Mărie, Maica lui Dumnezeu și a noastră, Împărăteasa Cerului și universului, noi de la crucea lui Iisus, precum Iisus a spus, fiii Tăi suntem și cu umilință Te rugăm:

Apăra-ne de ispite și de spiritele care nu sunt bune, iar acele spirite și ispite care nu sunt bune și se află în noi până în prezent, să fie scoase afară, să nu mai între iarăși.

Apăra-ne de dușmani și de primejdii, de dureri, neplăceri, de păcate, de sminteli și de greșeli, fapte necuviincioase, de lucruri fără de folos, iar acele păcate, sminteli și greșeli, fapte necuviincioase, lucruri fără de folos, făcute până în prezent cu faptă, cu cuvântul, cu privirea, cu promisiunea, cu gândul, cu dorință, cu slăbiciunea, cu știință sau neștiință, cu voia și fără voia noastră, să fie iertate și uitate, să nu se poată vorbi, nici scrie, nici

citi, nici cu gândul a se aminti de nimeni niciodată, nici unde și nici când și așa, cu ajutorul harului Tău, invredniceste-ne de o transformare ușoară și plăcută și de acum înainte să facem numai sfântă voia Ta, binele nostru pământesc și ceresc și cel de-al aproapelui nostru la fel, iubindu-Te, cinstindu-Te și mărindu-Te în vecii vecilor. Amin.

Citeşte mai departe aici!

În articolul

Crezi în blesteme şi în puterea lor? Iată trei RUGĂCIUNI puternice care te scapă de ele!

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 28 aprilie 2024. Leii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
O fetiță din SUA le-a spus părinților că are un monstru în cameră. Ce au descoperit apoi i-a șocat: "Părea că e sânge pe pereții roz ai fiicei mele"
a1.ro
Ce mai face și cum arată acum fosta ispită masculină de la Insula Iubirii, Sorin. S-a căsătorit și pare mai fericit ca niciodată
HelloTaste.ro
7 rețete cu pește de Florii. Cele mai bune preparate pe care poți să le pui pe masă
Catine
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Sumă uriașă pe care o câștigă zilnic “Pescobar”! A fost dat de gol, după ce a deschis un nou restaurant: „Nu-l bate nimeni!”
MediCOOL
Ce este stomatologia estetică. Cum poți îmbunătăți aspectul danturii
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cea mai bună tehnică de adormire a copilului. Cum poți să-i oferi un somn de calitate
MediCOOL
Efectele sedentarismului sunt mai grave decât ai crede. Ce se întâmplă când stai 8 ore pe scaun
HelloTaste
Gem de rubarbă. Rețeta unui gem cu gust dulce-acrișor
x