3 metode ieftine si de efect pentru a-ti infrumuseta dormitorul

Publicat pe 21.05.2019 la 17:46 Actualizat pe 21.05.2019 la 17:49

Descopera care este combinatia castigatoare intre elementele de baza ale unui dormitor, pentru un look reimprospatat si infrumusetat. Citeste mai departe pentru a afla trei metode deloc costisitoare, dar pline de efect, care sa te ajute sa ii oferi sanctuarului tau o noua fata.

Foto: pexels.com

Nu ai nevoie de o echipa intreaga de decoratori si constructori si nici de luni de zile de proiectare pentru a decora un dormitor intr-o atmosfera primitoare. Cu atat mai putin, nu ai nevoie sa faci cheltuieli majore, pentru ca daca modifici anumite elemente cheie din camera, intregul spatiu se va transforma. Descopera care este combinatia castigatoare intre elementele de baza ale unui dormitor, pentru un look reimprospatat si infrumusetat. Citeste mai departe pentru a afla trei metode deloc costisitoare, dar pline de efect, care sa te ajute sa ii oferi sanctuarului tau o noua fata.

1. Alege lenjerii de pat cu imprimeuri colorate

Un minim de culoare poate ajuta la maxim! Daca nu stii cum sa incluzi accente vii de culoare in amenajarea dormitorului tau, atunci alege calea cea mai eficienta si usoara - lenjeriile de pat cu imprimeuri colorate, care sa te ajute sa te relaxezi la venirea serii, pentru ca organismul tau sa fie pregatit pentru un somn odihnitor. Iar pentru a te asigura ca alegi o paleta cromatica potrivita unei oaze de liniste, cum este dormitorul, dar si care sa se muleze preferintelor tale, ai la dispozitie o varietate de modele pe http://www.somnia.ro/oferta-lenjerii-de-pat-gratis.

2. Opteaza pentru draperii de buna calitate

Raurile de material de la ferestrele dormitorului tau au un cuvant de spus in ceea ce priveste atmosfera emanata in aceasta incapere. Renunta la perdeaua traditionala, cu ochiuri mici si dese de dantela ingalbenita si schimb-o cu o draperie dintr-un material de calitate superioara. Aceasta va tine departe razele soarelui atunci cand iti doresti weekend-uri lenese si somnoroase sau va face loc aerului proaspat sa invioreze intreaga camera in diminetile in care alarma de la ceas nu are succes. Intr-o incapere de dimensiuni reduse poti opta pentru nuante deschise, care sa creeze iluzia vizuala de marire a spatiului. In plus, o draperie nou instalata va oferi un nou look dormitorului, asa ca alege cu atentie un model care sa se integreze in stilul general al camerei.

3. Asaza o lampa eleganta intr-un colt al camerei

Obiectele practice si accesoriile dintr-un dormitor trebuie sa aiba rol dublu - chiar daca nu sunt utilizate cu scopul lor principal, acestea ar trebui sa deserveasca incaperea din punct de vedere stilistic. In acest sens, alege o lampa eleganta sau un lampadar sofisticat, astfel incat sa poti amplasa o sursa de lumina intr-unul din colturile camerei. Atunci cand aceasta nu lumineaza, modelul si executia sa vor atrage privirea, iar dormitorul tau va primi un plus de stil.

Reamenajarea dormitorului se poate transforma intr-un proiect drag sufletului tau daca iti pui imaginatia si creativitatea la treaba si faci alegeri cu bun gust, care sa iti exprime stilul personal. Nu uita - este vorba de camera in care iti petreci o treime din viata, asa ca nu te teme de hotarari indraznete.

În articolul

3 metode ieftine si de efect pentru a-ti infrumuseta dormitorul

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 aprilie 2024. Gemenii sunt sfătuiți să afle mai multe despre ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Un japonez stabilit în România arată cât de mult a plătit pentru un coş de cumpărături în ţara lui natală
a1.ro
Chefi la cuțite, 17 aprilie 2024. Situație neașteptată atunci când chefii au apărut în bucătărie. Irina Fodor a intervenit imediat
HelloTaste.ro
Gâteau St. Honoré. Rețetă de tort ecler cu caramel sărat
Catine
Zodii care au parte de experiențe memorabile pe 20 aprilie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Ce a decis familia lui Costel Corduneanu, în ziua înmormântării „Stăpânului Moldovei”! Totul a fost filmat cu o dronă
MediCOOL
Remedii împotriva răului de mișcare. Cum îl poți trata
Spynews
Imaginile durerii de la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Familia lui, în lacrimi în timpul slujbei / VIDEO
DeParinti
Deshidratarea la copii: care sunt cauzele și ce simptome apar
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de păpădie. Efectele asupra sănătății organismului
HelloTaste
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
x