5 idei pentru a decora camera copilului

Publicat pe 10.07.2020 la 12:08 Actualizat pe 10.07.2020 la 12:16

profimedia

Camera micuțului tău trebuie să fie cel mai luminos și primitor spațiu din casă, cu toate cele necesare copilului tău, în funcție de vârsta lui. Dacă profiți de perioada de stat acasă și vrei sa redecorezi camera copilului, iată de ce anume trebuie să ții cont.

5 idei pentru a decora camera copilului

1.Tapet

În funcție de vârsta celui mic, poți alege un tapet jucăuș, cu animale sau jucării pentru a înveseli spațiul. Tapetul poate înlocui vopsea, oferindu-I camerei un plus de originalitate. Este important ca modelul ales să se potrivească celorlate decorațiuni. Ai putea achiziționa un covor cu motive similare cu cele de pe tapet sau poți îl poți asorta cu lustra.

2.Spațiu pentru citit

Dacă vrei să îl înveți de mic importanța cititului, ajută-l pe cel mic să prindă drag de cărți prin amenajarea unui spațiu de citit. Un raft de cărți pe care depozitezi cărțile cu povești și pe cele de colorat poate fi un început bun. Fie că alegi rafturi ce se montează direct în perete sau o mică bibliotecă, asigură-te ca este stabilă și accesibilă pentru copilul tău.

3.Corpuri de iluminat

Pentru serile când cel mic desenează sau se străduiește să învețe să citească, are nevoie de corpuri de iluminat accesibile, pe lângă lustra din cameră. Este indicat să pui o lampă lângă pat sau una în spațiul amenajat pentru citit.

4.Portrete de familie

Fotografiile cu cei dragi, de la părinți la verișori și bunici, nu ar trebui să lipsească din camera unui copil. Asigură-te că înrămezi fiecare moment important și succes de-al lui pentru a-l face să se uite cu mândrie la forografiile ce vor deveni amintiri prețioase peste ani.

5.Draperii

Dacă restul decorațiunilor din cameră sunt simple, potrivite unui stil minimalist, atunci trebuie să aduci un strop de culoare cu niște draperii înflorate sau cu modele geometrice, care să încadrez frumos ferestrele luminoase.

CITEȘTE ȘI

Cea mai simplă renovare. Cum să ai casa visurilor tale în 5 pași

Vrei o baie minimalista? Iata 5 repere esentiale pentru decorul minimalist

În articolul

5 idei pentru a decora camera copilului

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp