Adori pepenele roșu vara dar te murdărești de la suc? Cum să-l mănânci CORECT
Publicat pe 11.07.2015 la 15:21 Actualizat pe 11.07.2015 la 15:33
Pepenele roșu dă oricui de furcă în miezul verii. Datorită conținutul ridicat de apă, pulpa este foarte zemoasă și face gustarea lui un proces anevoios. Dacă ești în vizită sau nu vrei să te murdărești pe haine, uite cum trebuie să-l tai și să-l mănânci!
Pepenele roșu dă oricui de furcă în miezul verii. Datorită conținutul ridicat de apă, pulpa este foarte zemoasă și face gustarea lui un proces anevoios. Dacă ești în vizită sau nu vrei să te murdărești pe haine, uite cum trebuie să-l tai și să-l mănânci!
În primul rând, nu-l tăia semilună. Ai grijă să îndepărtezi părțile laterale care ar putea ajunge pe obrajii tăi. Dă-i o formă dreptunghiulară și apoi savurează-l ca în imagini!