(P) Cum să alegi cea mai la modă jachetă de toamnă pentru femei

Publicat pe 19.08.2022 la 15:36 Actualizat pe 19.08.2022 la 15:45

Nu mai este vară, dar nici iarna încă. Prima răcoare de toamnă necesită o ținută ceva mai caldă. O jachetă de tranziție este cea mai bună alegere.

Fată îmbrăcată într-o jachetă merge prin pădure

Cum să alegi cea mai la modă jachetă de toamnă pentru femei

ozonee.ro

Varianta pentru femei ar trebui să fie ușoară, să se potrivească cu totul și să asigure confort termic. Cum să alegi cel mai bun model?

Jachete de toamnă pentru femei: nu numai pentru toamnă

Jachetele de toamna de dama nu sunt modele care sa meargă bine iarna, dar cu siguranță merita sa ai măcar una in garderoba. Este util nu numai toamna, ci practic pe tot parcursul anului. Este bine să ai la îndemână o astfel de jachetă atât primăvara, cât și vara: va fi perfectă pentru zilele mai răcoroase, va funcționa bine și vara la munte sau la malul mării, când vântul bate puternic.

Acestea sunt modele destul de subțiri, așa că nu ocupă prea mult spațiu în garderobă și, în plus, jachetele de toamnă pentru femei sunt destul de ușoare, așa că purtarea lor în rucsac sau valiză nu va fi o povară excesivă. Le poți lua cu tine îintr-o vacanta sau in excursie de weekend si cu siguranță îți vor fi de folos, iar tu vei fi pregatită pentru toate condițiile. Ce modele sunt cele mai populare în acest sezon?

Jachete de tranziție la modă

Tendințele sunt clare: acum se poartă jachetele din puf. Aceasta este o opțiune ideală, deoarece jacheta de tranziție pentru femei este ușoară și ocupă puțin spațiu. Avantajul acestui model este faptul ca in magazinul Ozonee vei găsi un model in fiecare culoare. Jachetă de tranziție albă de damă, roz, sau poate o versiune neagră care se potrivește cu orice? Alege varianta care îți place cel mai mult si arata mereu grozav.

Jachetă de tranziție pentru femei: cu glugă sau fără glugă?

Atunci când alegeți o jachetă de toamnă, acordați atenție detaliilor și elementelor de finisare. Poți alege un model cu glugă care să ofere protecție suplimentară împotriva vântului, sau o opțiune de guler în picioare, datorită căruia nu va trebui să porți o eșarfă. Există multe opțiuni, așa că chiar și cele mai pretențioase doamne își vor găsi o jachetă. În magazinul Ozonee vei găsi și modele cu petice decorative, fermoare colorate în culori contrastante: nu trebuie să alegi un model într-o culoare uni dacă vrei puțin să te distrezi!

Importante sunt și buzunarele: după părerea noastră, merită să alegi un model cu buzunare slip în care poți ascunde cheile, un telefon sau alte obiecte pe care vrei să le ai mereu la îndemână. Majoritatea jachetelor de tranziție la modă au buzunare, dar dacă nu ai nevoie de ele, poți ajunge la model fără ele.

Montat sau supradimensionat? Jacheta perfectă

Amintiți-vă și despre tăietura jachetei de toamnă. Modelele de damă din acest sezon sunt destul de strânse, dar nimic nu te împiedică să alegi o croială oversize pentru tine. Puteți pune un pulover mai gros sau un hanorac sub acest tip de jachetă, dar modelul strâns nu vă oferă astfel de opțiuni. Jacheta de tranziție albă de damă va fi perfectă ca ultimul strat al unei ținute stratificate.

Jachete de tranziție la modă găsești la cele mai bune prețuri în magazinul Ozonee. Perfect pentru un cadou, atemporal, ușor si confortabil. Cunoaște-ne oferta și alege varianta care ți-a atras atenția: https://ozonee.ro/geci-primavara-toamna-dama/.

În articolul

(P) Cum să alegi cea mai la modă jachetă de toamnă pentru femei

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 27 aprilie 2024. Gemenii traversează o perioadă plină de agitație. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Cum poţi verifica dacă peştele din magazinele alimentare este proaspăt. Semnele de care trebuie să te fereşti
a1.ro
Cum l-a cucerit Yasmine pe Pepe și cum gestionează ei tensiunile din căsnicie. Artistul nu mai visa la o relație după divorț
HelloTaste.ro
Cu ce se ung cozonacii ca să iasă lucioși și perfect rumeniți. Secrete pentru un cozonac aspectuos
Catine
Horoscopul lunii mai 2024. Nativii vor găsi timp pentru dezvoltare personală și socială
useit.ro
Cosmonautul abandonat în spațiu. De ce au refuzat oficialii ruși să îl aducă înapoi pe Pământ pe Sergei Krikalev
as.ro
„Îndrăgostită!” Cum îşi răsfaţă Arpad Paszkany iubita cu 24 de ani mai tânără! Antonela, apariţie răvăşitoare în costum de baie
MediCOOL
Ce este hernia ombilicală. Cauze, evoluție și tratamente
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
7 semne că ai crescut cu părinți imaturi emoțional
MediCOOL
Beneficiile uleiurilor esențiale. Ce efecte pot avea asupra sănătății tale
HelloTaste
Friptură fragedă de curcan la cuptor. Rețeta perfectă pentru masa de Paște
x