Cum să prăjești PERFECT ouăle pentru micul dejun! Metoda este SIMPLĂ și EFICIENTĂ!
Publicat pe 31.08.2015 la 13:27 Actualizat pe 31.08.2015 la 14:55
Este una dintre cele mai simple variante pentru un mic dejun sănătos, dar nu de fiecare dată ne ies perfecte. Ouăle prăjite par banale și nu te-ai fi așteptat să existe un truc pentru a le prepara în mod corect
Este una dintre cele mai simple variante pentru un mic dejun sănătos, dar nu de fiecare dată ne ies perfecte. Ouăle prăjite par banale și nu te-ai fi așteptat să existe un truc pentru a le prepara în mod corect.
Aveți nevoie de puțină răbdare și de câțiva pași exacți. Puneți o bucățică de unt sau ulei în tigaie și spargeți ouăle într-un bol separat, pentru a putea elimina eventualele coji.
Adăugați, pe rând, în tigaie ouăle. Lasă-le să se facă până când observi că albușul s-a albit și acoperă tigaia cu un capac și lasă focul mai mic.
Așteaptă 4 minute pentru a obține ouăle perfecte. Pentru cei care preferă ouăle mai bine făcute, le poți menține la foc timp de 5-6 minute.