Nu mai da bani pe cele din comerț! Uite cum să faci iaurt acasă, NATURAL!
Publicat pe 01.07.2015 la 15:14
Iaurtul, însoțitor excelent pentru căpșunile aflate în plin sezon, este prezent în magazine într-o mulțime de varietăți. Elaborarea lui în mod artizanal, în casă, va însemna o economie pentru buzunar!
Iaurtul, însoțitor excelent pentru căpșunile aflate în plin sezon, este prezent în magazine într-o mulțime de varietăți. Elaborarea lui în mod artizanal, în casă, va însemna o economie pentru buzunar!
1. Laptele trebuie să fie fiert și apoi lăsat să se răcească. Dacă laptele folosit nu dă rezultate, ar putea fi din cauza tratamentului special la care a fost supus și cel mai simplu ar fi să se aleagă altă marcă.
2. Dacă în loc de a cumpăra fermenți liofilizați se optează pentru un iaurt dintre cele care se vând, se recomandă să se aleagă unul vândut în ambalaj din sticlă și apoi să se utilizeze cel făcut în casă.
3. Dacă se face o cantitate mică și nu se folosește un iaurt întreg, iaurtul trebuie să fie mai întâi amestecat.
Citește continuarea articolului pe agerpres.ro!