(P) Vrei să investești într-un telefon Samsung Galaxy din seria S21? Iată ce trebuie să știi despre aceste terminale!

Publicat pe 12.03.2021 la 12:37 Actualizat pe 12.03.2021 la 12:44

Anul acesta Samsung ne-a pregătit încă de la început o colecție nou-nouță de telefoane mobile care din multe puncte de vedere au adus un oarecare echilibru pe piața GSM. Anul trecut coreenii ne-au impresionat cu o cameră foto cu mai mulți pixeli decât am văzut vreodată pe un terminal mobil și un zoom care se dorea spectaculos, dar în final nu s-a ridicat la standardele pe care a încercat să le creeze. Mai mult, a fost prima oară în istoria companiei Samsung când ne-a fost dat să vedem telefoane care se apropie de dimensiunile unei tablete.

Samsung Galaxy din seria S21

itelmobile

Aceste aspecte împinse oarecum la extrem, au creat un oarecare dezechilibru în universul telefoanelor mobile. Dar anul acesta cei de la Samsung se pare că s-au hotărât să pună iar lucrurile la punct prin lansarea unei game cu dispozitive ceva mai aproape de conceptul de telefon.

Ce fel de dispozitive fac parte din seria S21 de la Samsung?

Seria S21 de la Samsung este formată din trei telefoane de top, ce împărtășesc multe lucruri comune. De exemplu, toate sunt dotate cu display-uri generoase ca dimensiuni, au o rată de refresh impresionantă de 120 Hz și sunt foarte rezistente, datorită sticlei speciale care le protejează, numită Gorilla Glass.

De asemenea, toate aceste trei telefoane au o protecție crescută împotriva apei, certificată de standardul IP68, prezintă un senzor de amprentă ultrasonic și pot fi echipate cu câte un set de huse Samsung Galaxy S21, huse Samsung Galaxy S21 Plus sau huse Samsung Galaxy S21 Ultra de la Itelmobile, pentru un plus de personalitate.

Toate cele trei telefoane din această colecție prezintă același procesor octa-core de 2.9 GHz, care le permite să efectueze într-un timp rapid diferite operații la care sunt supuse.

Care sunt diferențele dintre cele trei telefoane din seria Samsung Galaxy S21?

Principala diferență dintre cele trei telefoane ale seriei S21 de la Samsung este lungimea diagonalei. Astfel, Samsung Galaxy S21 Ultra este cel mai mare dispozitiv din generația sa în timp ce Samsung Galaxy S21 varianta standard cel mai mic. În ceea ce privește display-ul, Samsung Galaxy S21 Ultra este dotat cu un ecran Edge Quad HD+ de excepție, cu 0.1 inchi mai mic decât telefonul cu același nume din generația anterioară, Samsung Galaxy S21 Plus se remarcă printr-un display Flat FHD+ de 6.7 inchi, iar Samsung Galaxy S21 varianta standard tot printr-un Flat FHD+, dar de 6.2 inch.

La capitolul camere, putem vorbi de un senzor principal de 40 MP în cazul telefonului Samsung Galaxy S21 Ultra, și 12 MP pentru telefoanele Samsung Galaxy S21 Plus și Samsung Galaxy S21. Și de data aceasta găsim senzorul de 108 MP wide angle la telefonul Samsung Galaxy S21 Ultra, dar parcă de data aceasta nu s-a mai făcut atât pentru el atât de multă vâlvă ca anul trecut, sau spiritele deja s-au liniștit și nimeni nu a mai dat atât de multă importanță.

Telefoanele Samsung din seria Samsung Galaxy S21 stau bine la capitolul autonomie, dar și din acest punct de vedere sunt destul de diferite între ele. Samsung Galaxy S21 Ultra pare cel mai competent în ceea ce privește autonomia deoarece el este dotat cu cel mai mare acumulator. Dar având în vedere că acest telefon are și cel mai mare ecran dintre toate, el este totodată și dispozitivul care consumă cea mai multă energie.

Încă un lucru prin care Samsung Galaxy S21 Ultra diferă față de celelalte două telefoane din generația sa este posibilitatea utilizării unui stilou S Pen pe suprafața ecranului său. Samsung Galaxy S21 Ultra este primul telefon mobil din seria S pe care se poate folosi revoluționarul stilou, dar cu toate acestea, el nu vine la pachet cu aparatul propriu-zis.

Care este prețul celor mai noi telefoane mobile de la Samsung?

În prezent, la doar câteva săptămâni de la lansare, Samsung Galaxy S21 poate fi cumpărat la un preț începând de la 4.099 de lei, Samsung Galaxy S21 Plus la un preț începând de la 5.099 de lei și în final Samsung Galaxy S21 Ultra, cel mai scump dintre toate, la un preț începând de la 6.099 de lei.

În articolul

(P) Vrei să investești într-un telefon Samsung Galaxy din seria S21? Iată ce trebuie să știi despre aceste terminale!

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 27 aprilie 2024. Gemenii traversează o perioadă plină de agitație. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Cum poţi verifica dacă peştele din magazinele alimentare este proaspăt. Semnele de care trebuie să te fereşti
a1.ro
Cum l-a cucerit Yasmine pe Pepe și cum gestionează ei tensiunile din căsnicie. Artistul nu mai visa la o relație după divorț
HelloTaste.ro
Cu ce se ung cozonacii ca să iasă lucioși și perfect rumeniți. Secrete pentru un cozonac aspectuos
Catine
Horoscopul lunii mai 2024. Nativii vor găsi timp pentru dezvoltare personală și socială
useit.ro
Cosmonautul abandonat în spațiu. De ce au refuzat oficialii ruși să îl aducă înapoi pe Pământ pe Sergei Krikalev
as.ro
„Îndrăgostită!” Cum îşi răsfaţă Arpad Paszkany iubita cu 24 de ani mai tânără! Antonela, apariţie răvăşitoare în costum de baie
MediCOOL
Ce este hernia ombilicală. Cauze, evoluție și tratamente
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
7 semne că ai crescut cu părinți imaturi emoțional
MediCOOL
Beneficiile uleiurilor esențiale. Ce efecte pot avea asupra sănătății tale
HelloTaste
Friptură fragedă de curcan la cuptor. Rețeta perfectă pentru masa de Paște
x