Până acum le-ai preparat GREŞIT! Aceste TRUCURI simple îţi garantează CELE MAI PUFOASE BRIOŞE
Publicat pe 16.12.2015 la 10:15 Actualizat pe 16.12.2015 la 14:10
Urmând nişte sfaturi simple, poţi obţine chiar în bucătăria ta brioşe pufoase şi apetisante, la fel ca la cofetărie.
Urmând nişte sfaturi simple, poţi obţine chiar în bucătăria ta brioşe pufoase şi apetisante, la fel ca la cofetărie.
În primul rând, ai grijă ca toate ingredientele pe care le foloseşti să fie la temperatura camerei, astfel încât compoziţia obţinută să fie una omogenă.
Nu uita de ele pe blatul din bucătărie! Dacă vrei brioşe pufoase, bagă-le în cuptor imediat ce ai terminat de făcut aluatul şi asta pentru că agenţii de creştere acţionează mai eficient la căldură.
De asemenea, nu deschide uşa cuptorului până când brioşele nu sunt aproape gata deoarece va scădea temperatura din cuptor, iar brioşele nu vor mai ieşi la fel de pufoase.