Rulada cu brânză și mere este gata în doar 20 de minute! Încearcă o rețetă ușoară, cu puține ingredinete
Publicat pe 25.10.2015 la 11:30 Actualizat pe 25.10.2015 la 11:45
Aceasta a fost prajitura mea de weekend, simpla, rapida, din ingrediente putine si deloc costisitoare, dar in acelasi timp racoroasa si cu gust foarte bun. As fi putut sa-i zic „ricotta swiss roll” si poate ca ar fi sunat mai bine pentru urechile pretiosilor, dar fie ricotta cat de fina, tot o urda proaspata de vaca este.
Aceasta a fost prajitura mea de weekend, simpla, rapida, din ingrediente putine si deloc costisitoare, dar in acelasi timp racoroasa si cu gust foarte bun. As fi putut sa-i zic „ricotta swiss roll” si poate ca ar fi sunat mai bine pentru urechile pretiosilor, dar fie ricotta cat de fina, tot o urda proaspata de vaca este.
Va voi spune pe larg cum am procedat, dar mai intai sa va spun cum mi-a venit ideea: am deschis, asadar, usa frigiderului, am scanat continutul (nu prea abundent), am bifat scurt cine si cu ce se combina si asa a aparut rulada mea cu crema de urda si mere caramelizate.
INGREDIENTE
Blat
- 4 oua
- 4 linguri de zahar
- 4 linguri de faina
- 1 lingurita extract de vanilie
- 1 praf de sare
Crema
- 350 de grame de urda dulce de vaca
- 400 de grame de smantana pentru frisca
- 80 de grame de zahar pudra
- coaja de la 1 portocala
- 1 lingurita extract de vanilie