UTIL! Schimbă-ți singură flecurile de la pantofi, în doar CINCI minute!

Publicat pe 31.03.2016 la 12:18 Actualizat pe 31.03.2016 la 12:23

Cu siguranță, în dulapul tău există o pereche de pantofi la care nu vrei să renunți, nici în vârful capului! Poți să o duci la cizmar, dar asta ia timp și...bani!

Cu siguranță, în dulapul tău există o pereche de pantofi la care nu vrei să renunți nici în vârful capului! Poți să o duci la cizmar, dar asta ia timp și...bani! Unde mai pui că stai cu teama, ca nu cumva, printr-o eroare, să te întorc icu pantofii mai deteriorați decât erau! Au mai fost cazuri! Așadar, îți dezvăluim metoda prin care poți să schimbi flecurile deteriorate ale acestora, în doar cinci minunte!

Ai nevoie de un clește, o pereche nouă de flecuri și... un ciocan. Sună a treabă de mare meșter, dar în realitate este floare la ureche. Așadar, trage vechile flecuri cu un clește. Vârful din metal inserat în toc ar trebui să iasă destul de ușor, însă dacă se încăpățânează să rămână în interior, rotește ușor pantoful stânga-dreaptă, în timp ce ții flecul strâns. Odată ce vârful din toc slăbește, îl vei putea scoate imediat. Fixează apoi noul flec și bate-l cu un ciocan, până ce ajunge în poziția perfectă!...Asta a fost tot!

În articolul

UTIL! Schimbă-ți singură flecurile de la pantofi, în doar CINCI minute!

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

Cele mai noi

Happy People • ieri la 18:37
Gokberk Demirci, frumosul actor din “Jurământul”, știe cum să pozeze pentru fanele lui
Happy People • ieri la 13:53
Lucruri neștiunde despre Öznur Serçeler, frumoasa Leyla din „Vis de iubire”. Actrița a vorbit despre momentul căsătoriei și cum și-ar dori să arate acesta
Happy People • ieri la 12:27
Gestul făcut de Adamari Lopez față de fostul soț, Luis Fonsi, la 10 ani de la despărțire. Imaginea s-a viralizat imediat
Happy People • ieri la 11:49
Maite Perroni și-a uimit fanii cu un portret de familie. Actrița și mama sa sunt aproape identice
Happy People • ieri la 11:43
Imagini rare cu Eduardo Palomo și fiica sa, Fiona
Cuisine • pe 22.10 la 15:02
Gogoși pufoase la cuptor cu glazură