7 lucruri pe care nu le știai despre Kerem Bürsin. Cum este actorul în viața reală

Publicat pe 24.04.2022 la 20:00 Actualizat pe 22.04.2022 la 16:44

Kerem Bürsin este cunoscut pentru rolul său din “Dragostea plutește în aer”, însă puțini știu aceste detalii despre celebrul actor. Cum este vedeta în vița reală.

Kerem Bürsin poartă un tricou negru și zâmbește. Actorul se află la masă

Kerem Bürsin din "Dragostea plutește în aer"

Happy Channel

Kerem Bürsin este unul dintre cei mai cunoscuți actori din Turcia la momentul actual. Datorită rolului său din “Dragostea plutește în aer” a reușit să ajungă la inimile a milioane de fane din întreaga lume. Cu toate că telespectatorii îl recunosc pe micile ecrane, iată că în viața reală vedeta este complet diferită.

Care sunt lucrurile pe care nu le știai despre Kerem Bürsin, actorul din “Dragostea plutește în aer” și ce ar trebui să cunoști dacă ești un adevărat fan.

7 lucruri pe care nu le știai despre Kerem Bürsin

Kerem Bürsin și-a câștigat popularitatea datorită rolului său din “Dragostea plutește în aer” și a reușit să se încadreze printre cei mai iubiți actori din Turcia. După ce a recunoscut că formează un cuplu cu colega de platou Hande Erçel, acesta a devenit din ce în ce mai iubit. Ulterior, fanii au început să caute informații din viața personală a acestuia.

Kerem Bürsin a fost crescut în SUA. Deși s-a născut în Istanbul, Turcia, actorul s-a mutat alături de familie și a locuit atât în Scoția, cât și în Indonezia. Pe vremea când avea 12 ani, acesta a urmat școala în Texas, acolo unde și-a finalizat studiile.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Kerem Bürsin și-a făcut debutul în lumea filmului în anul 2006, atunci când a fost distribuit în producția “Thursday”. Filmul a avut la bază povestea unui tânăr asasin care își dorea să revină la viața sa obișnuită. Cu toate acestea, înainte de a renunța, acesta a împlinit o ultimă misiune. A jucat în seriale precum Güneși Beklerken (2013-2014) și Șeref Meselesi (2014-2015), conform Emirateswoman.com. A câștigat premiul pentru “Cel mai bun actor” în cadrul Seoul International.

Câștigurile pe care Kerem Bürsin le-a realizat de-a lungul timpului se ridică la ordinul milioanelor de dolari. Mai precis, actorul a realizat în 2020 o avere de circa 2 milioane de dolari.

Kerem Bürsin din “Dragostea plutește în aer”, așa cum puțină lume îl cunoaște

Indiferent că se află pe covorul roșu sau în timpul liber, Kerem Bürsin poartă întotdeauna ținute care să-i scoată în evidență trăsăturile. Actorul este apreciat de internauți, având nu mai puțin de 10 milioane de fani doar pe contul personal de Instagram. De asemenea, are peste 154 de postări, dintre care fotografii și filmulețe, atât de pe platourile de filmare, cât și din viața reală.

De-a lungul carierei sale, Kerem Bürsin a devenit ambasadorul mai multor brand-uri de succes din toată lumea.

Urmărește “Dragostea plutește în aer”, joi și vineri de la 20.00, doar la Happy Channel

“Dragostea plutește în aer” îi are în prim-plan pe Serkan Bolat (Kerem Bürsin) și Eda Yıldız (Hande Erçel), doi tineri frumoși care ajung în urma unor circumstanțe să se prefacă că sunt logodnici.

În realitate, însă, cei doi nu se suportă deloc și au caractere total diferite (ea este o fire boemă, pasionată de flori, el un afacerist obsedat de muncă). De aici și până la iubirea care se infiripă între ei sunt doar câțiva pași, multe momente amuzante și replici ieșite din comun.

În articolul

7 lucruri pe care nu le știai despre Kerem Bürsin. Cum este actorul în viața reală

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 21 aprilie 2024. Racii se pot confrunta cu probleme în relația de cuplu. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Alerte meteo de vreme severă imediată emise de ANM. Cod galben în mai multe zone din țară, în următoarele ore
a1.ro
Lino Golden și Delia s-au căsătorit! Cât de spectaculos au arătat cei doi într-o zi atât de importantă
HelloTaste.ro
Clătite de post cu apă minerală. Desertul perfect și ușor de preparat
Catine
Zodii care sunt foarte bune la vânzări. Nativii care au latura comercială în natura lor
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Ce studii are „cea mai frumoasă femeie din România”. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: „Doar două ore, în weekend!”
MediCOOL
Cele mai bogate alimente în fibre. Cum le poți consuma
Spynews
Imaginile durerii de la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Familia lui, în lacrimi în timpul slujbei / VIDEO
DeParinti
Trăsături de personalitate asociate traumelor din copilărie
MediCOOL
6 semne că ai deficit de progesteron. De ce este important acest hormon
HelloTaste
4 diete care ar putea să prevină semnele îmbătrânirii. Ce să consumi pentru un corp sănătos
x