8 lucruri pe care nu le știai despre Demet Evgar. Care sunt secretele actriței

Publicat pe 04.01.2022 la 21:00 Actualizat pe 07.03.2022 la 11:53

Demet Evgar este una dintre cele mai cunoscute actrițe din Turcia la momentul actual, însă iată 8 lucruri pe care nu le știai despre celebra vedetă din "Flăcările destinului".

Demet Evgar poartă sacou alb și are părul prins. Actrița poartă un ruj roșu

Demet Evgar în cadrul unei prezentări de modă în 2013

Getty

Frumoasa actriță Demet Evgar s-a născut în Turcia pe 19 mai 1980 și a început să joace în piese de teatru de la vârsta de 17 ani. Datorită succesului pe care l-a avut de-a lungul timpului, fanii au început să caute cât mai multe informații despre ea.

Cu toate acestea, sunt anumite informații pe care nu toată lumea le știe despre celebra Demet Evgar, actrița din “Flăcările Destinului.”.

Care sunt secretele actriței Demet Evgar

Demet Evgar s-a născut în Manisa, ea având atât origine turcă cât și albaneză. Familia din partea tatălui este din Albania. Puțină lume știe că actrița are un frate, Yigit Evgar. Acesta este un cunoscut direct de teatru și film.

Demet Evgar a studiat la Istanbul University Conservatory Theatre. După ce și-a terminat studiile, aceasta și-a deschis propriul teatru. Cu ajutorul prietenilor a reușit să pună pe picioare Theatre Kilcik.

Înainte de a juca în seriale, Demet Evgar a fost mult timp pe scena teatrelor, acolo unde și-a început cariera ca și actriță. De-a lungul carierei, a reușit să câștige mai multe premii importante printre care și „Best Actress Award”.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pe 13 februarie 2019, Demet Evgar a fost aleasă “Femeia anului”, datorită rolurilor sale interpretate fără greșeală. Frumoasa vedetă este zodia taur, astfel că de aici putem trage concluzia că determinarea și puterea de muncă sunt puncte forte ale acesteia.

De-a lungul timpului, Demet Evgar a surprins audiența cu ținutele ei extravagante, ieșite din comun. Astfel, fanii au început să îi acorde tot mai multă atenție actriței și să îi aprecieze fiecare postare de pe rețelele de socializare.

Datorită faptului că este o femeie frumoasă și are încredere în ea, Demet Evgar nu se sfiește să-și arate atât fotografii în care apare extrem de senzuală, dar și cele în care este complet nemachiată.

Cu doar câteva săptămâni în urmă, vedeta s-a afișat pe covorul roșu într-o ținută care a luat privirile tuturor. Demet Evgar a ținut să menționeze faptul că vestimentația a fost creată exclusiv de mama ei, special pentru acel eveniment. În dreptul pozei, aceasta a mai lăsat câteva mulțumiri celor care i-au fost alături.

Demet Evgar, apariții spectaculoase pe rețelele de socializare

După ce Demet Evgar și-a dat seama că fanii își doresc să o vadă din ce în ce mai des îmbrăcată în ținute care să o scoată din anonimat, iată că pentru actriță nu a trebuit să treacă prea mult timp pentru a lua o decizie.

Cu o bluză transparentă, neagră și cu sutienul la vedere, Demet Evgar a reușit să atragă toate privirile. Actrița a făcut furori cu pantalonii care au strălucit pur și simplu atunci când a fost fotografiată. 27 de mii de oameni i-au apreciat ținuta vedetei și au realizat că vedeta devine ușor un trendsetter. Aceștia spun că Demet Evgar s-a inspirat din stilul punk, asta datorită culorilor pe care le-a asortat, dar și a ochelarilor negri.

Demet Evgar reușește să-și surprindă fanii atât pe covorul roșu, cât și atunci când se află în timpul liber, alături de familie.

În articolul

8 lucruri pe care nu le știai despre Demet Evgar. Care sunt secretele actriței

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Reacţia unui turist belgian care a mers pentru prima dată cu Mocăniţa în Bucovina: "Doamne! Ce am făcut să merit?"
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
De ce îți merge atât de greu telefonul. Experții au dezvăluit motivele reale
as.ro
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x