8 lucruri pe care nu le știai despre Gokberk Demirci. Care este pasiunea ascunsă a actorului

Publicat pe 17.11.2021 la 10:12 Actualizat pe 17.11.2021 la 10:47

Gokberk Demirci este unul dintre cei mai iubiți actori din Turcia, însă puțini cunoscut aceste detalii despre viața bărbatului. Care este pasiunea ascunsă a lui și cum s-a apucat de actorie.

Gokberk Demirci poartă o maletă neagră, pe gât și o geacă maro

8 lucruri pe care nu le știai despre Gokberk Demirci

Happy Channel

Gokberk Demirci este recunoscut în lumea întreagă datorită talentului și frumuseții sale, dar și relației de iubire pe care a început-o cu colega lui de platou, Özge Yağız. Cei doi formează unul dintre cele mai iubite cupluri.

De-a lungul timpului, Gokberk Demirci nu și-a dezamăgit fanii și în orice proiect a fost implicat a reușit să aducă un plus de valoare personajului interpretat.

"Jurământul", de luni până miercuri, de la 20.00, doar pe Happy Channel

Dacă și tu ești un fan “Jurământul” și vrei să afli mai multe detalii despre actor, citește articolul următor.

8 lucruri pe care nu le știai despre Gokberk Demirci

Gokberk Demirci este un împătimit al sportului și ori de câte ori are ocazia este pe terenul de baschet sau la sala de forță. A participat chiar și la câteva competiții, nu doar de baschet, ci și de tenis de masă sau CrossFit.

Atunci când nu se află pe platourile de filmare, Gokberk Demirci preferă să facă mișcare și să fie mereu în acțiune. Artele marțiale îl relaxează și îl fac să fie un om calm și un bun profesionist atunci când se află în cadrul unor noi proiecte.

Nu doar că este un partener iubitor, dar Gokberk Demirci adoră animalele. Dacă ne uităm pe contul personal de Instagram al bărbatului, putem vedea o mulțime de fotografii în care acesta apare alături de căței și pisici, unele dintre ele fiind chiar ale lui.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Este un împătimit al motocicletelor, dar de când fratele lui a murit, a renunțat la acest hobby și încearcă pe cât posibil să evite astfel de deplasări. Nu doar că practică artele marțiale în timpul liber, dar Gokberk Demirci are diplome și certificări în utilizarea săbiilor și mișcărilor de apărare. Bărbatul a absolvit “Kuzgun Academy İlker Can Karagül” și “Slovak Belicka”.

Gokberk Demirci a devenit extrem de popular în întreaga lume după succesul pe care l-a avut cu serialul “Jurământul”. Bărbatul nu a vrut niciodată să se apuce de actorie, a fost din pură întâmplare, însă până la urmă i-a plăcut ideea și niciodată nu a renunțat.

A fost model pentru celebrul fotograf italian Eduardo Delille și pozele au ajuns faimoase după ce bărbatul a jucat în serialul “Jurământul”.

Gokberk Demirci și viața personală

Gokberk Demirci s-a născut pe 20 octombrie 1989) în Izmir, Turcia și a devenit cunoscut după ce și-a făcut apariția în serialul de succes “Jurământul”. Când a intrat în acest proiect era un bărbat singur, însă pe parcurs s-a îndrăgostit de colega lui de platou, Özge Yağız, cu care s-a și căsătorit.

După moarte fratelui, Gokberk Demirci și-a pierdut și mama, însă toate întâmplările l-au întărit și i-au dat forță pentru a merge mai departe în viață și a-și continua cariera.

Gokberk Demirci și-a început cariera actoricească în 2012 cu un rol destul de subtil în serialul “Bir Zamanlar Osmanlı: Kıyam”. Este un iubitor al ceaiurilor și ar încerca oricând orice sortiment în detrimentul cafelelor. Bărbatul nu se consideră un bun cântăreț, în ciuda faptului că are o voce care ar putea ridica o sală întreagă în picioare. În schimb, crede că ar putea recita foarte ușor poezii.

În articolul

8 lucruri pe care nu le știai despre Gokberk Demirci. Care este pasiunea ascunsă a actorului

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 aprilie 2024. Gemenii sunt sfătuiți să afle mai multe despre ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Un japonez stabilit în România arată cât de mult a plătit pentru un coş de cumpărături în ţara lui natală
a1.ro
Chefi la cuțite, 17 aprilie 2024. Situație neașteptată atunci când chefii au apărut în bucătărie. Irina Fodor a intervenit imediat
HelloTaste.ro
Gâteau St. Honoré. Rețetă de tort ecler cu caramel sărat
Catine
Zodii care au parte de experiențe memorabile pe 20 aprilie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
useit.ro
Singurele 3 joburi care vor supraviețui erei AI, potrivit lui Bill Gates. Ce slujbe vor fi la mare căutare în continuare
as.ro
Cât de frumoasă este fosta iubită a lui Ronald Gavril, pe care actualul iubit al Anamariei Prodan a „ţinut-o ascunsă”
MediCOOL
Remedii împotriva răului de mișcare. Cum îl poți trata
Spynews
Soția lui Costel Corduneanu, copleșită de durere cu o zi înainte ca interlopul să fie înmormântat: „Eroul nostru”. Va fi condus pe ultimul drum mâine
DeParinti
Deshidratarea la copii: care sunt cauzele și ce simptome apar
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de păpădie. Efectele asupra sănătății organismului
HelloTaste
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
x