8 lucruri pe care nu le știai despre Sila Turkoglu. Care este cel mai cunoscut serial în care a jucat

Publicat pe 15.11.2021 la 12:20 Actualizat pe 15.11.2021 la 12:53

Sila Turkoglu este una dintre cele mai apreciate actrițe la momentul actual, însă puțini cunosc aceste detalii despre ea. Iată 8 lucruri pe care nu le știai despre celebra vedetă.

Sila Turkoglu poartă o bluză roșie cu mâneci lungi și are părul desprins și ondulat

Sila Turkoglu din “Moștenirea”

Happy Channel

Sila Turkoglu, actrița care joacă în “Moștenirea” este iubită și apreciată de fanii de pretutindeni, însă puțini cunosc toate detaliile din viața ei. Frumoasa vedetă s-a născut la Bornova, dar a crescut în Turcia și tot acolo a decis să-și înceapă cariera de actriță.

De prima dată în care a pășit spre lumea showbiz-ului, Sila Turkoglu a primit nenumărate aprecieri și critici pozitive, astfel că au făcut-o pe vedetă să fie din ce în ce mai activă pe micile ecrane.

Printre cele mai cunoscute seriale în care Sila Turkoglu a jucat, se numără și “Moștenirea”, “Yamin” și “Aglama Anne”.

8 lucruri pe care nu le știai despre Sila Turkoglu

Deși cele trei producții sunt cele mai cunoscute, asta nu înseamnă că restul serialelor în care Sila a jucat nu sunt la fel de apreciate. Astfel, se poate observa cu ușurință că este apreciată și iubită de oameni din întreaga lume.

Sila Turkoglu este cunoscută ca o adeptă a rețelelor de socializare, postând fotografii și filmulețe în fiecare zi din viața ei. Astfel, aceasta are peste 400 de mii de urmăritori pe contul personal de Instagram, acolo unde obișnuiește să împărtășească momente cu internauții.

Cu toate că a jucat în nenumărate seriale, “Moștenirea” rămâne producția de referință a celebrei actrițe.

De asemenea, Sila Turkoglu este și o mare iubitoare de animale, asta dacă ne luăm după postările din social media ale vedetei. Actrița are și un cățeluș, alături de care împarte momente de bucurie în fiecare zi.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Nu mai este niciun secret pentru nimeni faptul că Sila este de o frumusețe aparte, însă ceea ce îi atrage de fiecare dată pe fani este privirea pătrunzătoare a acesteia. Cu ochii ei verzi, vedeta cucerește pe oricine.

Este cunoscută ca și actriță, însă a jucat în nenumărate reclame pentru diferite brand-uri, dar a fost văzută și pe podium, ca un adevărat model.

Care este secretul actriței Sila Turkoglu

Sila Turkoglu este o actriță desăvârșită, însă reușește să se mențină întotdeauna departe de toate poveștile care apar în mediul online. Astfel, actrița se declară o persoană retrasă, care ține cu strictețe la viața ei personală.

Chiar dacă se află pe platourile de filmare și este în timpul muncii, Sila nu uită să se distreze și de fiecare dată postează fotografii alături de colegii de platou. Astfel, toată lumea poate observa că actrița are o relație bună cu aceștia.

Printre fotografii, Sila nu uită să își încânte audiența și cu câteva filmulețe făcute după ce filmare iau sfârșit. Cea mai recentă postare a vedetei a strâns peste 90 de mii de aprecieri și 28 de mii de comentarii.

“Ești așa frumosă”, “Regina inimilor noastre”, “Te iubim foarte mult, frumoasa noastră”, “Poți să mai postezi, noi nu ne supărăm”, au fost câteva dintre comentarii internauților.

“Moștenirea”, de luni până vineri de la 18.00, doar pe Happy Channel.

Sila Turkoglu are doar 22 de ani și o carieră care este în floare, iar oamenii abia așteaptă să o vadă și în alte seriale.

La momentul actual, se pare că frumoasa actriță nu este implicată în nicio relație amoroasă.

În articolul

8 lucruri pe care nu le știai despre Sila Turkoglu. Care este cel mai cunoscut serial în care a jucat

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 19 aprilie 2024. Taurii vor atrage atenția asupra lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Vremea 22 aprilie - 20 mai 2024. Prognoza meteorologilor de 1 Mai şi de Paşte; ANM anunţă o uşoară încălzire de la mijlocul săptămânii viitoare
a1.ro
Chefi la cuțite, 17 aprilie 2024. Situație neașteptată atunci când chefii au apărut în bucătărie. Irina Fodor a intervenit imediat
HelloTaste.ro
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
Catine
Rețetă de mochi. Desert tradițional japonez
useit.ro
Singurele 3 joburi care vor supraviețui erei AI, potrivit lui Bill Gates. Ce slujbe vor fi la mare căutare în continuare
as.ro
Cât de frumoasă este fosta iubită a lui Ronald Gavril, pe care actualul iubit al Anamariei Prodan a „ţinut-o ascunsă”
MediCOOL
Pregătirea pentru endoscopie: alimentație și recomandări
Spynews
Soția lui Costel Corduneanu, copleșită de durere cu o zi înainte ca interlopul să fie înmormântat: „Eroul nostru”. Va fi condus pe ultimul drum mâine
DeParinti
Adevăruri inconfortabile despre parenting. Ce trebuie să știi atunci când ești la început de drum
MediCOOL
Cum îți poți trata cuticulele. Remedii naturale pentru a le menține sănătoase
HelloTaste
Prăjitură cu găuri și sos caramel – Poke Cake
x