Actorul Cihangir Ceyhan din "Flăcările Destinului" și-a schimbat complet look-ul

Publicat pe 31.03.2022 la 11:00 Actualizat pe 31.03.2022 la 09:16

Cihangir Ceyhan îl interpretează pe Omer în serialul “Flăcările destinului” și reușește să ajungă ușor la inimile femeilor de petutindeni. Cei mai mulți fani de pe rețelele de socializare îi apreciază fiecare postare și sunt curioși ce mai face actorul lor preferat. Recent, acesta a postat o fotografie cu noua tunsoare.

Cihangir Ceyhan este îmbrăcat în blugi închiși la culoare și pulover albastru închis

Actorul Cihangir Ceyhan din "Flăcările Destinului" și-a schimbat complet look-ul

Instagram

Cihangir Ceyhan este un actor carismatic cu un zâmbet care frânge inimile multor domnișoare ce îl urmăresc constant pe micile ecrane, dar și pe rețelele de socializare. Bărbatul reușește să fie întotdeauna la înălțimea așteptărilor, având în vedere faptul că postează fotografii nu doar de pe platourile de filmare, ci și din viața personală.

Astfel, fanii au putut observa cu ușurință faptul că vedeta lor preferată este pasionată de sport și îi place să se mențină în formă pentru a reuși să dea tot ce are mai bun pe platourile de filmare, acolo unde se simte cel mai bine.

Chiar dacă de-a lungul timpului Cihangir Ceyhan și-a lăsat părul să crească și a reușit să-și creeze o identitate, iată că acum actorul a decis că este necesară o schimbare de look.

Cihangir Ceyhan și-a schimbat look-ul

Prin prisma meseriei sale, Cihangir Ceyhan este nevoit întotdeauna să încerce diverse schimbări de look, astfel că niciodată nu arată la fel. Cu toate acestea, cei mai mulți îl știu pe bărbat cu părul mai lung, asta dacă e să ne luăm după fotografiile pe care acesta le-a postat pe contul personal de Instagram.

Recent, Cihangir Ceyhan s-a tuns și a dorit să împărtășească acest moment cu fanii lui, care nu sunt deloc puțini, acesta având 1.9 milioane de urmăritori pe contul de socializare. Astfel, oricine a dorit să-și exprime opinia cu privire la noul look al actorului, a putut să o facă.

Cihangir Ceyhan este născut pe 15 octombrie 1989, însă până la această dată bărbatul a reușit să se facă remarcat în producții importante care au ajuns și în inimile telespectatorilor din țara noastră.

Cine este Cihangir Ceyhan

Cihangir Ceyhan s-a născut în Adana, Turcia, și a avut o copilărie extrem de grea, având în vedere că mama lui a decedat când acesta avea doar doi ani.

“Mama mea a decedat în 1991. Tatăl meu este pensionar și niciodată nu s-a recăsătorit după ce a pierdut-o pe mama. Am un frate și o soră. Chiar dacă am crescut într-un cartier sărac, am reușit să ne ridicăm deasupra condițiilor în care locuiam și ne-am creat oportunități.De exemplu, toți am fost la facultate.

Am pierdut-o pe mama din cauza cancerului, eu aveam doar doi ani. Îmi amintesc imagini neclare din acele zile. Am învățat de la familia mea că trebuie să fiu puternic și decent. Am învățat să vorbesc împotriva răului, au fost zile bune.”, povestește actorul, conform seriesturkish.com.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cihangir Ceyhan a lucrat de mic și chiar dacă a fost un copil al străzii, a reușit să învețe și să-și creeze un viitor așa cum l-a visat. În adolescență, bărbatul a vântul diverse lucruri pentru a-și câștiga existența, de la carduri de credit la abonamente de internet.

Când era mic, Cihangir Ceyhan voia să devină fotbalist, însă din cauza lipsurilor materiale a trebuit să renunțe și să se reorienteze spre o altă pasiune. Bărbatul a luat lecții de actorie în fața camere timp de doi ani și jumătate.

În articolul

Actorul Cihangir Ceyhan din "Flăcările Destinului" și-a schimbat complet look-ul

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Românii care vor primi 3 tipuri noi de vouchere de la locul de muncă. Ce condiţii trebuie să îndeplinească angajaţii
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
De ce îți merge atât de greu telefonul. Experții au dezvăluit motivele reale
as.ro
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x