Actorul Nazmi Kırık se alătură echipei Golden Boy – Dragoste rebelă. Noi detalii despre cel mai îndrăgit serial din Turcia

Publicat pe 22.04.2024 la 13:46 Actualizat pe 22.04.2024 la 14:30

Nazmi Kırık este actorul care se alătură echipei Golden Boy - Dragoste rebelă. Ce alte noi schimbări au apărut în cadrul seriei îndrăgite de fanii din toată lumea.

actor pe platourile de filmare

Actorul Nazmi Kırık se alătură echipei Golden Boy – Dragoste rebelă

Instagram

Serialul Golden Boy – Dragoste rebelă rămâne unul dintre cele mai îndrăgite seriale din Turcia la momentul actual. Momentele de pe micile ecrane continuă să-i încânte pe fani, iar actorii rămân la fel de profesioniști cu fiecare scenă.

Actorul Nazmi Kırık se alătură echipei Golden Boy – Dragoste rebelă

Un nou actor urmează să apară în cadrul poveștii, iar una dintre vedetele îndrăgite ale Turciei a avut și ea o apariție spectaculoasă, astfel că nimeni nu a recunoscut-o încă de la început. Este vorba despre Nazmi Kırık, cel care va juca împreună cu Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Çetin Tekindor, Binnur Kaya, printre alții.

Urmărește Golden Boy, luni și marți de la 20:00, la Happy Channel

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În Turcia, serialul a ajuns la episodul 66. Finalul producției va fi pe 7 iunie. Potrivit știrilor din Turcia, Nazmi Kırık va juca rolul Tayyar în seria populară. Acesta a mai jucat și în serialul Legea familiei dar și în Black Inci sau Byzantine Games, arată aydinlik.com.tr. Printre actorii care fac parte din distribuția seriei Golden Boy – Dragoste rebelă se numără Şerif Sezer, Gülçin Şantırcıoğlu, Emre Altuğ, Gözde Kansu, Ersin Arıcı, Beril Pozam, Diren Polatoğulları, Taro Tekin Emir, Turgut Tunçalp, Sezin Bozacı, Buse Buçe Kahraman, Öznur Serçeler, Toprak Sağlam, Hülya Duyar, Yiğit Tuncay, Gülen Gedikoğlu.

Citește și: Ce avere fabuloasă are Afra Saraçoglu la 26 de ani. Poate trăi în lux toată viața, fără să mai muncească o zi

Un alt personaj notabil din Golden Boy – Dragoste rebelă este Mezide. Actrița care joacă rolul ce a atras atenția fanilor este Ilkay Kayku. Născută pe 14 noiembrie 1972, este absolventă a facultății din Ankara, departamentul de limbi străine. În 2008 a absolvit Bahçeşehir University, departamentul de actorie. Pe lângă teatru, actrița a mai jucat și în serii precum Deniz Yıldızı, Kuma, Beni Affet, Ramo, Barbaros Hayreddin. Golden Boy – Dragoste rebelă este unul dintre cele mai îndrăgite seriale din Turcia la momentul actual.

În ceea ce-l privește pe actorul Nazmi Kırık, acesta are peste 5 mii de prieteni virtuali pe pagina personală de instagram, acolo unde a publicat peste 200 de fotografii și filmulețe.

Detalii despre Mert Ramazan Demir, actorul principal din Golden Boy – Dragoste rebelă

Mert Ramazan Demir este unul dintre cei mai îndrăgiți actori din Turcia la momentul actual și are peste 4 milioane de prieteni virtuali pe pagina personală de instagram. Născut pe 28 ianuarie 1998 în Turcia, a jucat de-a lungul timpului în tot mai multe seriale și filme.

Din 2022 este implicat în proiectul Golden Boy – Dragoste rebelă, însă în paralel a lucrat și pentru proiectul Shahmaran care a avut premiera în 2023. Au mai fost și proiecte printre care UFO în 2022 și Ciplak în 2020.

S-a zvonit că ar forma un cuplu cu colega de platou Afra Saracoglu și deși la început cei doi au negat această idee, în cele din urmă adevărul a ieșit la iveală. Protagonista seriei a fost jefuită, iar cei doi au ales să locuiască împreună pentru protecție. La începutul seriei Golden Boy – Dragoste rebelă, Afra Saracoglu forma un cuplu cu Mert Yazicioglu, însă ulterior au luat decizia de a se despărți. Nu se știe dacă a fost vorba despre o posibilă apropiere față de Mert Ramazan Demir, însă mulți așa speculează și astăzi.

În articolul

Actorul Nazmi Kırık se alătură echipei Golden Boy – Dragoste rebelă. Noi detalii despre cel mai îndrăgit serial din Turcia

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 4 mai 2024. Gemenii sunt sfătuiți să nu mai amâne sarcinile. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Vremea 6 mai - 3 iunie 2024. La începutul săptămânii viitoare, temperaturile vor depăși 26 de grade Celsius
a1.ro
Imagini emoționante cu întoarcerea Irinei Fodor din Asia Express. Cum a surprins-o Răzvan Fodor acasă: „După 62 de zile”
HelloTaste.ro
Ouă umplute cu cremă de sfeclă roșie, cu hrean și nuci sau fistic
Catine
Ruladă din piept de pui cu ouă fierte. Rețetă de aperitiv festiv
useit.ro
Averea lui Bill Gates nu a mai fost atât de mică în 34 de ani. Ce a ajuns miliardarul să vândă acum
as.ro
Cât de frumoasă este fiica lui Ionuţ Chirilă. Imagini rare cu Ana
MediCOOL
Semnele de pe buze care pot indica boli. Cum le identifici
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Ce ar trebui să știi despre dopul gelatinos dacă ești însărcinată: ce este, ce rol are și când se elimină
MediCOOL
Metode pentru a-ți menține silueta. Cum poți arăta impecabil fără a depune prea multe eforturi
HelloTaste
Bomboane pentru masa de Paște. 4 idei pentru copii și adulți
x