Află dacă va exista cel de-al 3-lea sezon al seriei Golden Boy – Dragoste rebelă. Ce se zvonește în presa din Turcia

Publicat pe 28.03.2024 la 10:41 Actualizat pe 28.03.2024 la 11:45

În presa din Turcia au apărut zvonuri legate de sezonul 3 al seriei Golden Boy - Dragoste rebelă. Află ce traiectorie va urma producția îndrăgită.

actor pe un fundal închis la culoare

Mert Ramazan Demir în cel de-al doilea sezon al seriei Golden Boy - Dragoste rebelă

Happy Channel

Serialul Golden Boy – Dragoste rebelă ( Yalı Çapkını) a fost încă de la început o revelație. Producția din Turcia a reușit să cucerească publicul atât cu povestea inedită cât și cu actorii de excepție. Fiecare personaj s-a integrat perfect, iar vedetele au dovedit că pot duce până la capăt un astfel de proiect important.

Află dacă va exista cel de-al 3-lea sezon al seriei Golden Boy – Dragoste rebelă

Modificările existente în sezonul 2 al producției i-au făcut pe fani să-și pună nenumărate semne de întrebare. Au comparat începuturile poveștii cu ceea ce s-a arătat ulterior pe micile ecrane și astfel au început să apară tot mai multe semne de întrebare. Cu Afra Saraçoğlu și Mert Ramazan Demir, Golden Boy – Dragoste rebelă a continuat totuși să reprezinte un fenomen.

Urmărește Golden Boy - Dragoste rebelă, luni și marți de la 20:00, la Happy Channel

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Un element important care a fost luat în considerare a fost faptul că personajele și-au construit o cu totul altă traiectorie. Această întâmplare s-a datorat schimbări scenariștilor, arată seriesturkish.com. Vânzările în afara Turciei au continuat în ceea ce privește serialul, iar directorul companiei care distribuie Golden Boy – Dragoste rebelă și-a exprimat părerea în acest sens.

Citește și: Care a fost motivul pentru care Afra Saraçoğlu și Mert Yazıcıoğlu și-au încheiat relația de iubire. Atitudinea nepotrivită a vedetei din Golden Boy – Dragoste rebelă ar fi aprins certurile

“A atins un nivel pe care nu l-am mai întâlnit în Turcia până acum, la niciun fel de serial.”, a declarat Handan Özkubat. Acesta a menționat că armatele de fani continuă să crească în lume.

“Succesul Golden Boy – Dragoste rebelă nu încetinește procesul de a se dezvolta și așteptăm cu nerăbdare cel de-al 3-lea sezon.”, a punctat acesta. Aceste vorbe ajunse în mediul online au ridicat speranțe în rândurile fanilor și ideea că serialul va continua și în viitor.

Plecarea neașteptată din Golden Boy – Dragoste rebelă. Aventura acestei actrițe s-a încheiat în sezonul 2

Nu mai este de mirare faptul că serialul turcesc a reușit să atingă un impresionant număr de oameni. Pe măsură ce povestea avansează este inevitabil să nu ne așteptăm și la momente critice din partea actorilor. De data aceasta este vorba despre actrița Binnur Kaya, vedeta care a jucat rolul Halis Ağa.

Citește și: Cum a devenit celebru Mert Ramazan Demir. Provine dintr-o familie numeroasă, fiind al cincilea copil al unor părinți modești

Astfel, în povestea Golden Boy – Dragoste rebelă, personajul a decis să plece în străinătate pentru a-și rezolva problemele de sănătate. În Turcia a apărut deja trailerul episodului 64 și fanii se arată nerăbdători să urmească derularea poveștii.

În ceea ce privește actorii principali, aceștia au mai avut experiențe memorabile în trecutul lor profesional însă Golden Boy – Dragoste rebelă le-a adus fără doar și poate succesul internațional. În ceea ce-l privește pe Mert Ramazan Demir, acesta a jucat în serialul Shahmaran care a avut premiera în 2023 pe una dintre platformele de streaming.

Afra Saraçoğlu s-a născut pe 2 decembrie 1997 în Turcia și a jucat într-un film alături de Ozcan Deniz în 2016. Este vorba despre İkinci Şans, acolo unde participarea extraordinară a vedetei Nurgul Yesilcay a reușit să ducă producția la un alt nivel. Are peste 9 milioane de fani pe pagina personală de Instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 300 de fotografii și filmulețe. Cele mai recente dintre acestea sunt colaborări alături de branduri renumite din lume.

În articolul

Află dacă va exista cel de-al 3-lea sezon al seriei Golden Boy – Dragoste rebelă. Ce se zvonește în presa din Turcia

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 28 aprilie 2024. Leii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Cum poţi verifica dacă peştele din magazinele alimentare este proaspăt. Semnele de care trebuie să te fereşti
a1.ro
Cum l-a cucerit Yasmine pe Pepe și cum gestionează ei tensiunile din căsnicie. Artistul nu mai visa la o relație după divorț
HelloTaste.ro
7 rețete cu pește de Florii. Cele mai bune preparate pe care poți să le pui pe masă
Catine
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
useit.ro
Cosmonautul abandonat în spațiu. De ce au refuzat oficialii ruși să îl aducă înapoi pe Pământ pe Sergei Krikalev
as.ro
„Îndrăgostită!” Cum îşi răsfaţă Arpad Paszkany iubita cu 24 de ani mai tânără! Antonela, apariţie răvăşitoare în costum de baie
MediCOOL
Ce este stomatologia estetică. Cum poți îmbunătăți aspectul danturii
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cea mai bună tehnică de adormire a copilului. Cum poți să-i oferi un somn de calitate
MediCOOL
Efectele sedentarismului sunt mai grave decât ai crede. Ce se întâmplă când stai 8 ore pe scaun
HelloTaste
Gem de rubarbă. Rețeta unui gem cu gust dulce-acrișor
x