Află totul despre Selin Işık din serialul Safir. Vezi ce nu știai despre vedetă

Publicat pe 12.09.2024 la 15:38 Actualizat pe 12.09.2024 la 20:00

Selin Işık face parte din distribuția serialului Safir și este una dintre actrițele promițătoare ale Turciei. Află tot ce nu știai despre vedetă.

actori pe platourile de filmare

Selin Işık face parte din distribuția seriei Safir

Happy Channel

Selin Işık este una dintre actrițele care fac parte din distribuția seriei Safir. Are mai multe proiecte profesionale la activ și a format un cuplu cu Rıza Kocaoğlu din Legea familiei. Află tot ce nu știai despre vedetă.

Află totul despre Selin Işık din serialul Safir

Născută în Izmir, Turcia, aceasta este sportivă de performanță. A jucat volei și a finalizat studiile în cadrul unei facultăți de radio și televiziune. A devenit cunoscută în 2014, atunci când a jucat pentru prima oară într-un serial. Este vorba despre "Çılgın Dershane Üniversitede". Are 130 de mii de prieteni virtuali pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 100 de fotografii și filmulețe.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cele mai recente dintre acestea sunt din vara anului 2024, momente pe care le-a petrecut alături de cei dragi. A mai jucat în Esaretim Sensin din 2015, iar doi ani mai târziu s-a implicat în Siyah İnci. A urmat în 2018 serialul Tam Kafadan, ca mai apoi să aibă loc Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz și Kazara Aşk.

În 2022 a format un cuplu cu actorul din Legea familiei. Au ținut să-și trăiască relația departe de ochii celor curioși. S-au despărțit însă în toamna aceluiași an, cu toate că păreau foarte îndrăgostiți.

S-a spus ulterior că actorul ar fi format un cuplu cu Burcu Alptekin, iar el a oferit jurnaliștilor un răspuns extrem de evaziv.

“Nu există așa ceva. Nu există nicio iubită în viața mea, voi scrieți ce vreți. Ea este prietena mea.”, a spus acesta. Actrița face parte din distribuția seriei Safir și se îndreaptă cu pași rapizi către măreție profesională. Joacă alături de Ozge Yagiz, una dintre cele mai îndrăgite vedete din Turcia la momentul actual. La fel, ceilalți actori din distribuție au o reputație pe care puțini o pot depăși.

Detalii despre serialul Safir

Producția a avut premiera pe 4 septembrie 2023 în Turcia. Are un numărul total de 26 de episoade. Ultimul episod a avut premiera pe 26 februarie 2024. Genul este dramă, însă povestea de iubire dintre actorii principali a reușit să-i țină pe fani aproape de ecrane.

Printre cei care fac parte din distribuție se numără Burak Berkay Akgul, Ozge Yagiz, Ilhan Șen, Gizem Sevim, Efe Tasdelen, Erkan Bektaș. Înainte de a forma un cuplu cu Burak Berkay Akgul, faimoasa Ozge Yagiz s-a iubit cu colegul de platou din Jurământul.

S-au despărțit o dată, au revenit la sentimente mai bune, însă se pare că nici de această dată lucrurile nu au funcționat între ei. În cele din urmă, actrița și-a dedicat timpul colegului de platou Burak Berkay Akgul, fiind în această vară pe primele pagini ale publicațiilor cu relația lor. Vedeta a fost judecată pentru alegerea sa, însă în cele din urmă fanii au continuat să o susțină și să-i fie alături. Despre relațiile faimoasei Ozge Yagiz nu se știu mai multe la momentul actual, însă cea mai controversată a fost cea pe care a trăit-o alături de Gokberk Demirci. Împreună au format un cuplu îndrăgit de fanii din toată lumea.

În articolul

Află totul despre Selin Işık din serialul Safir. Vezi ce nu știai despre vedetă

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 septembrie 2024. Gemenii se pun pe primul loc. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Anchetă în poliţie, după ce patroana unui salon din Galaţi şi-a făcut reclamă îmbrăcată în uniformă. Femeia voia, astfel, să atragă clienţi angajaţi la stat
a1.ro
Imagini adorabile cu fiica lui Sorin Brotnei de la Asia Express. Micuța blondă și cu ochi albaștri seamănă leit cu tatăl ei
HelloTaste.ro
Brânzoaice cu stafide și aluat pufos. Plăcințele cu brânză ca la bunica
Catine
Relațiile care trec de anul 2024 sunt construite să dureze întreaga viață, potrivit astrologilor
useit.ro
Misterul din Groapa Marianelor a fost elucidat. Ce ar fi zgomotul care se aude din adâncuri, de fapt
as.ro
Cum arată iubitul fiicei lui Leonard Doroftei! Vanessa, imagini rare cu parterenul ei: „Meriţi tot!”
MediCOOL
Metoda de antrenament animal flow: cum funcționează și ce mișcări presupune
Spynews
Românca dispărută în Italia a fost găsită moartă. Suspectul ar fi un băiat de 17 ani cu care se întâlnea
DeParinti
Mezinul familiei: 8 fraze pe care psihologii îi îndeamnă pe părinți și bunici să nu i le mai spună
MediCOOL
Alimente care provoacă reflux gastroesofagian. Ce să eviți pentru a preveni arsurile la stomac
HelloTaste
Ceapă caramelizată cu sos aromat, ideală cu fripturi sau antreuri
x