Află totul despre Serkan Taştemur din serialul Safir. Joacă rolul Bekir în producția celebră

Publicat pe 06.09.2024 la 16:51 Actualizat pe 06.09.2024 la 17:11

Serkan Taştemur face parte din serialul Safir, o producție turcească. Află totul despre îndrăgitul actor și vezi ce nu știai despre acesta.

actori pe platourile de filmare

Află totul despre Serkan Taştemur din serialul Safir

Happy Channel

Serkan Taştemur face parte din distribuția seriei Safir. Actorul este unul dintre cei mai îndrăgiți din Turcia la momentul actual. Află tot ce nu știai despre acesta și lucruri în plus.

Află totul despre Serkan Taștemur din serialul Safir

Tot mai mulți își pun întrebări și curiozități despre actorii din serialul Safir. Personajul Bekir este unul dintre cele mai populare, fiind un pilon cheie în desfășurarea evenimentelor prezente pe micile ecrane. De asemenea, actorul care îl interpretează a devenit preferatul publicului. Are peste 7 mii de prieteni virtuali pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 100 de fotografii și filmulețe.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

S-a născut în Izmir în 1979 și a absolvit o școală de actorine din Zurich în 2009. A fost prezent în tot mai multe seriale, filme din țara natală și astfel a devenit tot mai îndrăgit. A jucat în Peripherie, Fliegende Fische müssen ins Meer, Beyto, Kuruluş: Osman.

De asemenea, unele dintre seriale au fost produse chiar de către el. Continuă să se implice în producții importante. În mediul online este foarte apreciat de fanii și comentariile acestora dovedesc acest lucru.

Citește și: Detalii neștiute despre actrița Sevda Baș din serialul Safir. Află totul despre vedetă

“Haide să înceapă vacanța. Nu e ușor pentru mine să n-am timp pentru a petrece cu familia, mai ales cu nepoții. Jobul meu mă oprește și ei nu locuiesc în Turcia. Ne-am putut bucura vara asta.”, a scris actorul într-o postare pe internet. Cei mai mulți fani și-au exprimat părerea și au constatat că este un actor căruia îi pasă de ceea ce se întâmplă cu cei dragi.

Așa cum vedete în postarea de pe pagina personală de instagram, putem observa faptul că se află din nou alături de oameni dragi din familie.

“Astăzi, într-o așteptare pentru a celebra în familie”, a scris acesta în dreptul fotografiei pe care a publicat-o. Au fost și celebrități care i-au oferit apreciere.

Detalii despre serialul Safir

În vara anului trecut au început filmările pentru serialul Safir. Mii de fani s-au arătat încântați, mai ales datorită actorilor care fac parte din distribuție. Özge Yağız și İlhan Şen joacă rolurile principale, fiind unii dintre cei mai îndrăgiți actori din Turcia la momentul actual.

İpek Tuzcuoğlu a reușit să atragă atenția, mai ales că pentru rolul din Safir și-a vopsit părul blond.

În articolul

Află totul despre Serkan Taştemur din serialul Safir. Joacă rolul Bekir în producția celebră

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 septembrie 2024. Racii au parte de oportunități pe mai multe planuri. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
7 judeţe intră sub cod galben de ploi până la ora 21. Zonele vizate de averse însemnate cantitativ
a1.ro
Heidi Klum a făcut furori pe covorul roșu la Premiile Emmy 2024 când a apărut într-o rochie care a pus pe jar imaginația fanilor
HelloTaste.ro
Pandișpan cu mere. Rețeta unui desert simplu și delicios
Catine
Ai auzit și tu de planta care „se roagă”? Află de ce este bine să o ai în casă și cum să ai grijă de ea
useit.ro
Ultimele mesaje transmise de submersibilul Titan au fost dezvăluite. Ce s-a întâmplat chiar înainte de implozie
as.ro
Cum a ajuns Irinel Columbeanu falit și uitat într-un azil. Pe ce şi-a cheltuit toată averea: „Nu pe femei și cluburi!”
MediCOOL
Somnul recuperat în weekend scade riscul de boli de inimă, arată un studiu
Spynews
Larisa Uță demontează declarațiile lui Alin Oprea, confom cărora ar fi aflat din interceptările DNA că este înșelat: ”Singurul urmărit era el”
DeParinti
Experiențe la fel de intense ca nașterea. Ce alte dureri se aseamănă și sunt echivalente
MediCOOL
Proprietățile ceaiului de castravete amar. Ce beneficii poate oferi această băutură
HelloTaste
Dulceață de gogonele. Un mod interesant de a conserva aroma gogonelelor
x