Afra Saraçoğlu preia caracteristicile personajului său din Golden Boy – Dragoste rebelă. Cum se comportă vedeta în realitate

Publicat pe 15.01.2024 la 15:45 Actualizat pe 15.01.2024 la 18:28

Afra Saraçoğlu a vorbit în cel mai recent intervu despre modificările care au avut loc în viața sa personală grație rolului pe care îl joacă în Golden Boy - Dragoste rebelă. Despre ce este vorba.

actrița poartă părul prins în coadă

Afra Saraçoğlu preia caracteristicile personajului său din Golden Boy – Dragoste rebelă

Happy Channel

Faimoasa actriță Afra Saraçoğlu a devenit cunoscută în lumea întreagă datorită rolului Seyran din Golden Boy – Dragoste rebelă. Este personajul princial și una dintre cele mai îndrăgite vedete la momentul actual. În mediul online, comentariile internauților continuă să curgă.

Afra Saraçoğlu preia caracteristicile personajului său din Golden Boy – Dragoste rebelă

Atunci când privim situația care s-a iscat în 2023 în ceea ce privește serialul turcesc, este necesar să amintim faptul că vedeta seriei a fost reamintită atât în mediul online, dar și în presă. Golden Boy – Dragoste rebelă a reușit să aducă o nouă idee asupra unei povești de dragoste inedite. Într-un interviu recent, Afra Saraçoğlu a punctat faptul că a învățat să-și controleze furia datorită personajului Seyran din cadrul seriei. Astfel, aceasta a punctat că experiențele pozitive sunt observate dintr-o altă perspectivă în viața reală.

Urmărește Golden Boy - Dragoste rebelă, miercuri de la 20:00, la Happy Channel

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

A subliniat că s-a amuzat pe seama schimbărilor fizice care s-au produs odată cu prezentarea personajului pe micile ecrane și a reușit să se facă plăcută indiferent de situație.

“Serialul Golden Boy este în continuare la fel de plăcut, totul este plăcut pe platourile de filmare. Iubesc această echipă foarte mult. Îi iubesc pe toți foarte mult, unul câte unul. Ne înțelegem foarte bine fiecare. Continuăm filmările într-un mod cât mai plăcut. Mă simt foarte norocoasă în acest proiect. Am încercat să îmi controlez furia de la Seyran, puțin mai mult. Eram puțin cam scoasă de sub control. Seyran m-a învățat asta. M-a învățat să fiu calmă și nu mă mai îngrijorez. Îmi place personajul Seyran foarte mult. Sper că va continua cât mai multe sezoane.”, a declarat Afra Saraçoğlu.

A mărturisit că va adăuna mai multe experiențe în viața personală în 2024. Născută pe 2 decembrie 1997 în Turcia, a devenit cunoscută în toată lumea în 2022, atunci când a început proiectul Golden Boy – Dragoste rebelă.

Afra Saraçoğlu fascinează cu aparițiile sale în mediul online

Ca de fiecare dată, Afra Saraçoğlu a reușit și de această dată să-și cucerească publicul din mediul online. A îmbrăcat o rochie lungă, neagră, cu mâneci lungi, dar cu crăpătură. Acest detaliu a reușit să-i atragă pe fani și să-i ofere vedetei încă o dată atenția mult dorită.

“O doamne, cine este această, este foarte misterioasă”, “Tu, păpușă, ești foarte frumoasă”, “Draga mea, am fost impresionată”, “Te iubim și te susținem”, au fost comentariile fanilor. În ceea ce privește viața profesională, anul 2023 a fost unul extrem de profitabil pentru vedeta din Turcia.

A reușit să-și mențin viața privată departe de ochii celor curioși. Cu toate acestea, a fost surprinsă în vara aceluiași an alături de colegul de platou, Mert Ramazan Demir. S-a zvonit că între cei doi ar fi existat o relație. Cu toate acestea, cei doi au negat de fiecare dată. Au fost surprinși în timp ce se sărutau de către jurnaliști, însă niciodată relația lor nu a fost confirmată. De altfel, Mert Ramazan Demir a fost cel care nu a participat la ziua de naștere a colegei sale de platou. Astfel, s-ar fi zvonit că s-ar fi despărțit.

În articolul

Afra Saraçoğlu preia caracteristicile personajului său din Golden Boy – Dragoste rebelă. Cum se comportă vedeta în realitate

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 3 mai 2024. Berbecii trebuie să facă pace cu trecutul. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
O tânără a refuzat să plătească la casele self-pay, deşi avea doar un pachet de gumă. Luată la întrebări, şi-a motivat alegerea
a1.ro
Vlad Gherman, imaginea la bustul gol care a încins imaginația fanelor. Cum s-a fotografiat cu o lună înainte de nuntă
HelloTaste.ro
Ciorbă de miel cu lobodă. Rețetă delicioasă pentru masa de Paște
Catine
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
useit.ro
Pot copia hackerii amprentele din selfie-uri, așa cum susține un mesaj pe WhatsApp? Experții au dezvăluit adevărul
as.ro
Iubita celui mai mare rival al lui Gigi Becali este de o frumuseţe răpitoare. Imagini rare cu femeia
MediCOOL
Ce este rinita. Tipuri, cauze și tratamente
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Cum poți crește un copil independent. Sfaturi de la experții în parenting
MediCOOL
Alimente care pot cauza probleme digestive. Ce este bine să eviți
HelloTaste
Meniu de Paște fără miel. Alternative pentru o masă festivă
x