Afra Saraçoğlu și Mert Ramazan Demir au fost surprinși în timp ce se sărutau. Actrița din Golden Boy înaintează proces legal împotriva celor care îi invadează intimitatea

Publicat pe 27.06.2023 la 16:34 Actualizat pe 27.06.2023 la 17:11

Afra Saraçoğlu și Mert Ramazan Demir nu își mai ascund relația de iubire. Protagonista își dorește să-i dea în judecată pe cei care îi invadează spațiul personal.

Afra Saraçoğlu și Mert Ramazan Demir stau unul lângă celălalt

Afra Saraçoğlu și Mert Ramazan Demir au fost surprinși în timp ce se sărutau

Happy Channel

Afra Saraçoğlu și Mert Ramazan Demir formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri pe micile ecrane. Nu a durat multă vreme până ce fanii s-au gândit să îi cupleze și în afara serialului. Protagoniștii au subliniat întotdeauna că între ei este doar o relație de prietenie.

Afra Saraçoğlu și Mert Ramazan Demir au fost surprinși în timp ce se sărutau

Recent, cei doi au fost fotografiați în Göcek, un oraș din Turcia. Afra Saraçoğlu și Mert Ramazan Demir se află în vacanță, în ciuda faptului că de cele mai multe ori au specificat că sunt doar prieteni. Jurnaliștii ns-au limitat doar l-ai ai privi cum stau unul lângă celălalt, ba mai mult, i-au surprins sărutându-se. Este prima dată când sunt văzuți în acest fel, arată medyafaresi.com. - ( pozele celor doi).

Urmărește Golden Boy - Dragoste rebelă, miercuri la 20:00, la Happy Channel

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Afra Saraçoğlu a fost într-o relație cu Mert Yazıcıoğlu din 2018 până în 2022. În prezent, acesta din urmă formează un cuplu cu Dilan Cicek Deniz.

“A fost o relație normală. S-a întâmplat și s-a terminat. Mert Ramazan este prietenul nostru. Nu e așa cum crede lumea. Nu am fi putut s-o facem fără Afra, am ajuns să fim împreună cu toții.”, a spus Mert Yazıcıoğlu. Zvonurile unei relații între protagoniștii din Golden Boy – Dragoste rebelă a apărut din nou. Cu toate acestea, Afra Saraçoğlu este cea care își dorește să-i dea în judecată pe cei care îi îngrădesc libertățile personale și îi încalcă intimitatea. Vedeta și-a câștigat o întreagă armată de fani cu rolul Seyran, acolo unde a apărut pe micile ecrane alături de Mert Ramazan Demir.

“O plângere a fost emisă și acțiunile legale au fost demarate pentru cei care o insultă și o atacă pe Afra Saraçoğlu în mediul online. Îi atacă drepturile legale.”, a specificat managerul vedetei în mediul online. Nu este prima vedetă care ia astfel măsuri în urma tuturor știrilor apărute.

Afra Saraçoğlu continuă să fie activă în mediul online

Vedeta din Golden Boy – Dragoste rebelă este una dintre cele mai apreciate vedete la momentul actual. S-a zvonit că a dezlegat orice relație de prietenie cu fostul său partener, însă acest continuă să-i aprecieze imaginile din mediul online.

“Pe drumul pe care Seyran și Ferit au mers împreună nu există o relație graduală. Sunt doar două persoane ce cresc în fața ochilor noștri. Tinerețea lor, greșelile pe care le-au făcut, comportamentul nepotrivit în iubire și iubirea lor inocentă în același timp a făcut personajele și mai reale. Aceste realități sunt cele mai importante elemente care aduc un număr mare de telespectatori în povestea celor doi.”, a declarat Afra Saraçoğlu, potrivit nvt.com.tr. A fost cel mai bun sezon, iar Golden Boy a primit aprecieri din fiecare colț al lumii. Este un serial îndrăgit de telespectatori și se așteaptă cu nerăbdare cel de-al doilea sezon.

Din distribuție mai fac parte și Şerif Sezer, Gülçin Şantırcıoğlu, Emre Altuğ, Gözde Kansu, Ersin Arıcı, Beril Pozam, Doğukan Polat, İrem Altuğ, Öznur Serçeler, Hülya Duyar, Diren Polatoğulları, Sezin Bozacı, Yiğit Tuncay, Buçe Buse Kahraman, Selen Özbayrak, Umut Gezer, printre alții. Regizorul este Burcu Alptekin.

În articolul

Afra Saraçoğlu și Mert Ramazan Demir au fost surprinși în timp ce se sărutau. Actrița din Golden Boy înaintează proces legal împotriva celor care îi invadează intimitatea

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 5 mai 2024. Taurii trebuie să aibă grijă la prietenii. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Mesaje de Paște 2024. Urări calde și felicitări pentru cei dragi
a1.ro
Cum arăta Gabriela Lucuțar, Regina Întunericului de la Chefi la cuțite, înainte de intervențiile estetice. Poze cu ea din trecut
HelloTaste.ro
Drob în aluat fraged, sub formă de coroniță. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Rochii de primăvară care sunt potrivite pentru o nuntă. Se încadrează în mai multe coduri vestimentare
useit.ro
Averea lui Bill Gates nu a mai fost atât de mică în 34 de ani. Ce a ajuns miliardarul să vândă acum
as.ro
Mihăiţă Neşu a rupt tăcerea şi a spus adevărul despre divorţul de soţia sa: „A fost un şoc foarte mare pentru ea!”
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de merișoare. Efectele acestei băuturi asupra greutății corporale
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Vaccinul HPV e la fel de eficient și pentru fete și pentru băieți. De ce este atât de importantă imunizarea lor
MediCOOL
Câte ouă poți mânca pe zi. Ce recomandări fac medicii de Paște
HelloTaste
Salate pentru masa de Paște. 9 rețete ușoare și gustoase pentru un meniu de sărbătoare
x