Afra Saraçoğlu uimește fanii cu fotografiile din vacanță. Vedeta din Golden Boy – Dragoste rebelă se află în Italia alături de familie

Publicat pe 04.07.2023 la 16:49 Actualizat pe 04.07.2023 la 19:06

Afra Saraçoğlu petrece zilele călduroase în Italia alături de familie. Vedeta s-a lăsat fotografiată în ipostaze inedite.

Afra Saraçoğlu poartă părul lung, desprins și zâmbește

Afra Saraçoğlu uimește fanii cu fotografiile din vacanță

Happy Channel

Afra Saraçoğlu a depășit momentele în care se zvonea că formează un cuplu cu colegul său de platou, Mert Ramazan Demir. Actrița se află în prezent în vacanță alături de familie.

Afra Saraçoğlu din Golden Boy – Dragoste rebelă uimește fanii cu fotografiile din vacanță

Relația dintre protagoniștii serialului fenomen Golden Boy – Dragoste rebelă a ajuns să fie subiectul celor mai fierbinți subiecte din presa turcă. Cei doi au negat o bună perioadă de timp sentimentele care îi încearcă, însă într-un final au fost surprinși într-o vacanță împreună.

Urmărește Golden Boy - Dragoste rebelă, miercuri de la 20:00, la Happy Channel

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În prezent, Afra Saraçoğlu a ținut să-și surprindă fanii cu ipostaze surprinzătoare din Italia. Vedeta poartă o bustieră minusculă ce a fost subiectul mai multor dezbateri. Dragostea dintre actorii serialului Golden Boy – Dragoste rebelă a fost într-un final observată fără filtre, atât de jurnaliști cât și de către fani. De atunci, niciunul nu a mai oferit declarații presei. Aceștia se află în vacanță, după o perioadă aglomerată pe platourile de filmare.

Afra Saraçoğlu se află în prezent în vacanță alături de familie. Cu peste 8 milioane de fani pe contul personal de Instagram, aceasta a publicat până acum peste 300 de fotografii și filmulețe.

“Jurnal din Italia”, a scris vedeta în dreptul descrierii. Colegii săi de platou s-au grăbit să-i ofere comentarii și aprecieri. Îmbrăcată în colanți negri, pantofi de acceași culoare și un top scurt albastru, așa a apărut vedeta celebră în prima fotografie din vacanța documentată. Ochelarii de soare nu au lipsit, iar accesoriul comun l-a reprezentat brățara de picior. Într-o ipostază ce părea a fi o cină de familie, actrița a îmbrăcat o rochie de culoare gri și o poșetă maro.

„Îmi place Afra, dar nu-mi plac alegerile ei recente. Nu era așa înainte. Deschiderea și curajul nu sunt întotdeauna elegante, din păcate.”, “Frumusețe”, “Cei care lăsați comentarii negative, de ce sunteți pe această pagină de la bun început”, au scris fanii.

Detalii despre Afra Saraçoğlu din Golden Boy – Dragoste rebelă

Afra Saraçoğlu este una dintre actrițele care folosește frecvent rețelele sociale. Aceasta se află în prezent alături de mama sa în Italia. Beril Pozam, Serra rice, Bahar Şahin, Mine Tugay și Eda Ece s-au numărat printre actorii din Golden Boy – Dragoste rebelă care i-au oferit mai multe comentarii în mediul online. Recent, vedeta a intentat proces împotriva celor care o defăimează în mediul online.

I-a luat apărarea colegului său Mert Ramazan Demir, atunci când actorul a povestit despre problemele pe care le-a avut în tinerețe din cauza sprâncenelor sale.

“El spune că a fost jignit din cauza sprâncenelor, eu îl întreb cum se poate așa ceva? El a spus ce faci? Eu am spus că sunt bine.”, a scris actrița.

În articolul

Afra Saraçoğlu uimește fanii cu fotografiile din vacanță. Vedeta din Golden Boy – Dragoste rebelă se află în Italia alături de familie

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Nu te mai satură Dumnezeu! Te ia dracu!". Copilă de 13 ani, călcată în picioare de două adolescente, în Roman. Martorii, amuzați copios
a1.ro
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Care este singurul „moment de desfătare” al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul: „Asta e rutina!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x