Akın Akınözü, lăudat de către fani în cel mai nou proiect profesional. Ce personaj interpretează actorul

Publicat pe 13.05.2023 la 21:00 Actualizat pe 13.05.2023 la 17:28

Akın Akınözü, lăudat de către fani în cel mai nou proiect profesional. Ce personaj interpretează actorul și ce părere au fanii.

Akın Akınözü poartă haine închise la culoare și are mustață

Akın Akınözü, lăudat de către fani în cel mai nou proiect profesional

Happy Channel

Akın Akınözü și Bensu Soral joacă rolurile de protagoniști în serialul Tuzak. Este una dintre cele mai ambițioase producții în 2022 – 2023. Chiar și Talat Bulut face parte din distribuție.

Akın Akınözü, lăudat de către fani în cel mai nou proiect profesional

Fanii lui Akın Akınözü s-au arătat entuziasmați de cel mai nou rol al său, fiind unul dintre cele mai așteptate. Cu peste 3 milioane de fani pe contul personal de Instagram, acesta a publicat până acum peste 60 de fotografii și filmulețe. Au fost redate până în prezent doar 16 episoade, iar telespectatorii se arată dornici să urmărească din ce în ce mai multe secvențe. A jucat în drama “Hercai”, dar și în “Jocurile iubirii”, fiind unul dintre cei mai populari actori.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

S-a născut pe 22 septembrie 1990 în Ankara și este singurul fiu al celebrei actrițe Ozlem Akinozu. Aceasta a jucat în nenumărate filme și seriale precum Sensiz Olmuyor, Tek Türkiye, Deliha 2, Dicle și altele. Tatăl său a fost un politician cunoscut din Turcia. Un lucru mai puțin cunoscut despre Akın Akınözü este că acesta a fost obez pe vremea când era elev de liceu. A cântărit chiar și 120 kg. Ani mai târzu, acesta a decis să-și schimbe complet viața și să adopte un stil sănătos. A studiat în cadrul Ankara TED pe timpul liceului.

Citește și: Lucruri mai puține cunoscute despre Akın Akınözü din “Jocurile iubirii”. Află detalii despre celebrul actor

A continuat în cadrul University of California, Berkeley, acolo unde a studiat matematică. A mărturisit în repetate rânduri că adoră să rezolve probleme, iubește fizica și geometria. În timpul studiilor din facultate, a realizat că iubește arta, în special actoria. Potrivit spuselor sale, în orice tip de artă există și matematică. S-a arătat întotdeauna la fel de entuziasmat atunci când rezolva probleme spirituale, emoționale și fizice.

Tatăl său s-a opus complet dorinței sale de a deveni actor. Acesta spunea că este doar o idee trecătoare. Akın Akınözü a reușit într-un final să-și convingă tatăl și a studiat în cadrul Craft Atolye. Primul său rol a fost unul secundar în drama intitulată Muhtesem Yuzyil: Kosem as Ivan Ali.

Lucruri pe care nu le știai despre Akın Akınözü

Dacă la început a fost implicat în proiecte profesionale ca și actor secundar, ulterior prezența sa pe micile ecrane ca și personaj principal s-a făcut imediat remarcată. A jucat în comedii, drame, dar și animații. Datorită rolului din “Hercai” a reușit să câștige nenumărate premii printre care “Cel mai bun actor într-o serie dramatică” în cadrul cele de-a 24-a ediții a Golden Lens Awards, dar și “Cel mai bun cuplu dintr-un serial” alături de Ebru Sahin în cadrul Ayakli Newspaper Awards 2020, dar și “Cel mai bun actor” în cadrul Premio Nova Mas 2019 și multe altele.

Citește și: Actori turci care se întrec pentru cele mai bune locuri în topurile preferințelor fanilor. Akın Akınözü, Alp Navruz, Mert Ramazan Demir și Halil İbrahim Ceyhan se numără printre favoriți

Pentru cei care nu știau deja, Akın Akınözü formează deja un cuplu cu Sandra Pestemalciyan. Sunt împreună de 5 ani. În timpul filmărilor pentru Hercai, cei doi au avut o relație la distanță. Cu toate acestea, actorul a menționat că toată situația i-a făcut să fie mai îndrăgostiți și mai uniți decât erau înainte, cu toate că a fost vorba despre o perioadă lungă de timp.

În articolul

Akın Akınözü, lăudat de către fani în cel mai nou proiect profesional. Ce personaj interpretează actorul

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Românii care vor primi 3 tipuri noi de vouchere de la locul de muncă. Ce condiţii trebuie să îndeplinească angajaţii
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
De ce îți merge atât de greu telefonul. Experții au dezvăluit motivele reale
as.ro
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x