Akın Akınözü din “Jocurile iubirii” surprinde cu cel mai nou rol. Ce personaj interpretează în prezent

Publicat pe 09.06.2023 la 15:00 Actualizat pe 09.06.2023 la 07:44

Akın Akınözü din “Jocurile iubirii” surprinde cu cel mai nou rol. Ce personaj interpretează în prezent și cum este văzut de fani.

Akin Akinozu poartă un costum negru

Akın Akınözü din “Jocurile iubirii” surprinde cu cel mai nou rol

Happy Channel

Akın Akınözü și Bensu Soral formează cel mai nou cuplu de pe platourile de filmare. Cei doi joacă în serialul “Tuzak”.

Akın Akınözü din “Jocurile iubirii” surprinde cu cel mai nou rol

Doi actori de renume pe același ecran și unii dintre cei mai iubiți artiști. Akın Akınözü joacă rolul de protagonist în serialul “Jocurile iubirii”. Fanii sunt de părere că producția “Tuzak” este un succes, însă cifrele nu arată același lucru. În mediul online cu toții laudă performanța acestuia. Cu toate acestea, cei care i-au îndrăgit de la început pe Umut și Ceren nu pot să nu se gândească la faptul că povestea lor va ajunge într-un final la capăt.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cu toate că au întâmpinat nenumărate critici, performanța pe care au avut-o Akın Akınözü și Bensu Soral nu poate fi egalată. Se pare că modificările care au fost făcute în program le-au adus performanțe slabe.

Protagonistul serialului este Akın Akınözü, un actor ce are milioane de internauți pe pagina personală de Instagram. A reușit să câștige până în prezent nenumărate premii datorită personajelor interpretate. La doar 32 de ani a jucat în nenumărate producții, fiind un actor desăvârșit. Cu toate acestea, nu actoria este prima lui dragoste, asta pentru că are o diplomă de matematică aplicată în cadrul Universității Berkeley din California.

În seria “Jocurile iubirii” joacă rolul lui “Cemal”. Un bărbat ce își părăsește soția și cei doi copii și trece prin momente de cumpănă cu fiecare episod care se derulează reușește să câștige fără doar și poate inimile fanilor. Este câștigătorul premiului pentru “Cel mai bun actor într-o serie dramatică” în cadrul Golden Lens Awards în 2019. A mai câștigat și premiul “Best couple in a TV series” cu Ebru Shain pentru serialul “Hercai”. Ulterior i-au fost înmânate “Cel mai bun actor” și “Mister nova” în 2010, în cadrul “Nova Mas”.

“Cine sunt eu? Cred că toată lumea încearcă să răspundă la această întrebare și de aceea cred că actoria joacă un rol important aici. Am realizat că cu ajutorul acestei meserii pot să descopăr diferite situații datorită scenariilor.”, a mărturisit Akın Akınözü pentru Hola.com.

Ce spune Akın Akınözü despre celebritate

În cel mai recent interviu acordat publicației Hola, actorul turc Akın Akınözü a vorbit despre viața sa de celebritate și cum vede această schimbare.

“Cred că faima personală este un efect secundar al slujbei mele. Am spus faima personală pentru că nu mă simt în centrul tuturor acestor lucruri. Ideea este că sentimentele ajung să fie provocate. Visele au fost inspirate de poveștile spuse. Aceasta ar trebui să fie faima în general, nu doar a mea, pentru că nu doar eu vă ofer aceste lucruri.

Nu înțeleg însă violarea intimității unei persoane celebre. Nu are sens. Ar trebui toată lumea să știe că este capabilă de a-și transforma visele în realitate.”, a declarart actorul. Acesta formează un cuplu cu Sandra Pestemalciyan, însă nu a oferit multe detalii despre aceasta.

“Zvonurile legate de căsătorie...nu este pe lista noastră de dorințe în prezent pentru că amândoi muncim să ne clădim visurile.”, a spus.

În articolul

Akın Akınözü din “Jocurile iubirii” surprinde cu cel mai nou rol. Ce personaj interpretează în prezent

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Vreme rea în cea mai mare parte a ţării, până vineri dimineaţă. La munte sunt anunţate ninsori şi vijelii
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
Telefonul care a întrecut iPhone-ul cu o funcție inedită. Ce poate face
as.ro
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, „transformare” spectaculoasă la 54 de ani: „Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!”
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x