Ali Yasin Özegemen din "Păsări rănite" și-a surprins fanii cu o serie de fotografii realizate în Istanbul

Publicat pe 02.10.2023 la 11:00 Actualizat pe 02.10.2023 la 11:25

Ali Yasin Özegemen din "Păsări rănite" și-a surprins din nou fanii cu o serie de fotografii realizate în Istanbul. Vedeta este iubită pretutindeni.

Ali Yasin Özegemen poartă un tricou alb și geacă neagră de piele

Ali Yasin Özegemen din "Păsări rănite"

Happy Channel

Ali Yasin Özegemen din Păsări rănite se numără printre cei mai iubiți actori din Turcia la momentul actual. Chiar dacă și-a început cariera profesională recent, datorită rolului său din celebra dramă, a reușit să fie îndrăgit într-un timp foarte scurt de tot mai mulți oameni.

În mediul online este la fel de apreciat, iar numărul internauților care îl apreciază dovedesc acest lucru. Recent, aceștia i-a impresionat cu noi ipostaze realizate chiar în Istanbul. Comentariile nu au întârziat să apară.

Ali Yasin Özegemen din “Păsări rănite” și-a surprins fanii cu o serie de fotografii realizate în Istanbul

Ali Yasin Özegemen a devenit cunoscut odată cu rolul său din serialul turcesc “Păsări rănite”. S-a făcut remarcat cu ajutorul interpretării sale fără cusur și duce în continuare numele țării sale mai departe. Fiind și o prezență constantă în mediul online, acesta nu duce lipsă de internauți care îi așteaptă de fiecare dată fotografiile.

În cea mai noi ipostaze, acesta a reușit să cucerească imediat inimile fanelor și a strâns din partea acestora nenumărate comentarii și aprecieri. Nu este de mirare, având în vedere că popularitatea sa continuă să crească și pe internet.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“A poveste din Galata”, a scris faimosul actorul în dreptul fotografiilor. Acesta apare îmbrăcat într-o bluză de culoare albă și o geacă neagră de blugi. Sute de comentarii și peste 5 mii de aprecieri au fost lăsate în dreptul postării. Cu 101 postări pe contul personal de Instagram, Ali Yasin a reușit să atragă până acum peste 100 de mii de internauți care l-au îndrăgit din prima clipă în care l-au văzut pe micile ecrane.

Seria “Păsări rănite” îl aduce în prim-plan pe Ali Yasin Özegemen care interpretează rolul său celebru. Un tânăr afacerist în vârstă de 30 de ani își continuă viața personală după ce soția și copilul dispar din viața lui. Odată ce face cunoștință cu frumoasa “Meryem”, afaceristul “Levent” se îndrăgostește pe loc, însă își neagă sentimentele o bună perioadă. De-a lungul episoadelor cei doi trec prin nenumărate momente memorabile și durează totuși un timp îndelungat până își mărturisesc dragostea ce ajunge să-i lege.

Seria “Păsări rănite”, cu Ali Yasin Özegemen în rol principal. Detalii despre viața acestuia

Ali Yasin Özegemen este cunoscut drept un iubitor de animale, cele mai multe dintre imaginile postate pe pagina de socializare fiind alături de micile viețuitoare. Crescut într-o familie în care dreptatea avea întâietate, Ali Yasin Özegemen a reușit să realizeze tot ce și-a propus de mic copil. Deși experiența de actor îi este încă nouă, vedeta a cochetat și în trecut cu camerele de filmat, atunci când a urmat cariera de model.

La momentul actual, cu rolul lui “Levent”, actorul a mărturisit lucruri incredibile despre parcursul său. Pentru a intra cât mai bine în pielea personajului , acesta a fost nevoit să apeleze la ajutor specializat pentru a vedea cum trăiește cu adevărul un bărbat care și-a pierdut familia. Deși nu i-a fost ușor la început, pe măsură ce secvențele treceau, totul a decurs de la sine.

În articolul

Ali Yasin Özegemen din "Păsări rănite" și-a surprins fanii cu o serie de fotografii realizate în Istanbul

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 25 aprilie 2024. Balanțele primesc o veste bună. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Afacerea care înfloreşte în această perioadă. Preţurile variază între 30 şi 90 de lei
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
De ce se lasă cozonacul după coacere. Pași esențiali pentru un cozonac perfect
Catine
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
useit.ro
Telefonul care a întrecut iPhone-ul cu o funcție inedită. Ce poate face
as.ro
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, „transformare” spectaculoasă la 54 de ani: „Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!”
MediCOOL
Tomografia computerizată (CT): ce este, când este indicată și cum te pregătești pentru ea
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
Cele mai periculoase activități pentru copii. Cum îl poți ține în siguranță pe cel mic
MediCOOL
Proprietățile ceaiului de scorțișoară. Beneficiile acestei băuturi asupra sănătății
HelloTaste
Drob vegetarian cu ciuperci și orez. O rețetă delicioasă de post
x