Alina Boz și Mithat Can Özer, surpriză pentru fani după anunțul despărțirii. Cei doi s-au mutat împreună

Publicat pe 07.07.2022 la 20:00 Actualizat pe 07.07.2022 la 07:19

Alina Boz și Mithat Can Özer s-au mutat împreună, deși acum ceva vreme presa specula că cei doi s-au despărțit. Care este adevărul.

Alina Boz poartă o bluză cu mâneci lungi cu flori și are părul desprins

Alina Boz din serialul "Ține-mă de mână"

Happy Channel

Dacă fanii au crezut că Alina Boz și Mithat Can Özer s-au despărțit după doar 3 ani de relație, iată că zvonurile s-au risipit imediat, asta pentru că îndrăgostiții au apărut din nou împreună. Ba mai mult, se zvonește că de ceva timp cei doi locuiesc împreună.

Urmărește "Ține-mă de mână", de luni până vineri, de la 22.00, doar la Happy Channel

Alina Boz se numără printre cele mai iubite vedete din Turcia la momentul actual, iar viața ei amoroasă a reușit să țină întotdeauna prima pagină a ziarelor.

Alina Boz și Mithat Can Özer, surpriză pentru fani după anunțul despărțirii

Alina Boz continuă să-și uimească fanii cu rolurile sale inedite și face parte din cele mai urmărite seriale turcești ale vremurilor. În ceea ce privește viața personală, actrița este la fel de activă. Deși s-a zvonit că relația cu Mithat Can Özer a luat sfârșit, iată că nimic nu a fost mai fals.

Mithat Can Özer este fiul cunoscutei cântăreței Sezen Aksu și formează un cuplu cu Alina Boz de mai bine de 3 ani. Dacă recent s-a zvonit că cei doi și-au încheiat relația de iubire, iată că acum jurnaliștii spun că îndrăgostiții s-au mutat împreună și își creează deja planuri pentru căsătorie.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Conform Seriesturkish.com, cei doi locuiesc împreună într-o casă închiriată din districtul Zekeriyaköy, Istanbul. Cei doi plătesc o sumă deloc de neglijat pentru acest spațiu și sunt mai mult decât fericiți să își împartă viața împreună. Conform unor declarații apărute în presa din Turcia, cei doi îndrăgostiții au decis să locuiască împreună, departe de ochii celor curioși.

Alina Boz este cunoscută drept adepta unei vieți liniștite și a rămas până acum discretă în ceea ce privește viața personală. Cu toate că este o vedetă de succes, nu uită să-ți împartă viața între carieră și persoana iubită. În ciuda diferenței de vârstă, Alina Boz continuă să fie fericită alături de partenerul de viață și să-și dorească o viață fericită alături de acesta.

Actrița are doar 23 de ani, iar Mithat Can Özer are 40 de ani, însă niciunul nu a ținut cont de acest acest pe tot parcursul relației.

Cine este Alina Boz

Alina Boz este cunoscută drept actriță și model de origine turcă. S-a născut pe 14 iunie 1998 și a devenit rapid una dintre cele mai importante figuri ale cinematografiei din țara sa natală. Nu doar că a jucat alături de actori cunoscuți, dar de-a lungul timpului a devenit o figură importantă în mediul online.

Frumoasa vedetă a reușit să își construiască un nume datorită rolului pe care l-a avut în serialul “Ține-mă de mână”, acolo unde a jucat alături de Alp Navruz. Cu peste 4 milioane de fani pe pagina personală de Instagram, Alina Boz continuă să-și surprindă fanii cu apariții inedite atât pe micile ecrane, cât și în mediul online.

Este imaginea mai mult brand-uri de renume și reușește de fiecare dată să se reinventeze atunci când este cazul. Printre imaginile pe care aceasta le postează pe rețelele sociale, se numără și cele alături de animalele de companie, dar și alături de prieteni și oameni dragi, suflete fără de care Alina Boz nu ar mai putea trăi.

În articolul

Alina Boz și Mithat Can Özer, surpriză pentru fani după anunțul despărțirii. Cei doi s-au mutat împreună

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 martie 2024. Vărsătorii pierd sume importante de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Braşoveanul care îşi vinde cu 25.000 de euro garajul din lemn dezvăluie ce oferte a primit. "Sunt în discuţii cu două persoane"
a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
HelloTaste.ro
Baghete crocante cu miez pufos. Rețetă din bucătăria franțuzească
Catine
4 zodii care își schimbă complet viața în aprilie 2024. Află ce le rezervă astrele
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
„Să-i fie ţărâna uşoară!” Vedeta mutilată cu ciocanul de soţul ei, mesaj şocant despre tatăl celor două fete ale sale!
MediCOOL
Câți pași este indicat să faci într-o zi. De ce se recomandă să mergi pe jos mai mult
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Produse cosmetice care pot afecta sănătatea fătului. La ce să fii atentă dacă ești însărcinată
MediCOOL
Fibromul uterin: cauze, simptome și tratament
HelloTaste
5 rețete cu sparanghel pentru toate gusturile. Te vei bucura de ele primăvara aceasta
x