Alp Navruz, într-o ipostază cum puțini l-au văzut. Cum face curat în casă actorul din “Ține-mă de mână”

Publicat pe 15.07.2023 la 18:00 Actualizat pe 15.07.2023 la 13:26

Alp Navruz din serialul “Ține-mă de mână” a reușit din nou să-și pună fanele pe jar cu recenta postare de pe rețelele sociale. Actorul le-a arătat tuturor cum face curat în casă.

Alp Navruz poartă o maletă și un palton gri

Alp Navruz, actorul din serialul "Ține-mă de mână"

Happy Channel

Alp Navruz este unul dintre cei mai iubiți actori turci la momentul actual. Bărbatul care este protagonist în serialul “Ține-mă de mână” alături de Alina Boz, reușește să își joace rolul fără nicio reținere.

Dat fiind faptul că este atât de adorat de fanele de pretutindeni, Alp Navruz a devenit și foarte activ pe rețelele de socializare, acolo unde postează fotografii și filmuțele pentru a le arăta tuturor ce face în viața de zi cu zi.

Recent, acesta a lăsat pe pagina personală de Instagram un videoclip în care le arată internauților cum face curățenie în casă. Bărbatul spune că acest obicei îl ajută, printre altele, să-și mențină corpul tonifiat.

Alp Navruz, într-o ipostază cum puțini l-au văzut

Alp Navruz s-a filmat atunci când făcea curat prin casă și a postat secvențele pe internet. Fanele din lumea întreagă au apreciat imediat postarea făcută, astfel că actorul a primit peste 900 de mii de inimoare pe Instagram.

Într-o ținută casual, cu pantaloni închiși la culoare și un tricou alb, simplu, Alp Navruz fură privirile tuturor, indiferent cu ce s-ar îmbrăca.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Alp Navruz a mai fost văzut și într-o altă ipostază care a reușit să bucure internauții, atunci când s-a fotografiat fără tricou și le-a arătat tuturor exercițiile fizice pe care le face pentru a rămâne în formă întotdeauna. Acesta are doar un prosop atârnat pe braț și își dă părul pe spate cu o mână.

Alp Navruz formează un cuplu cu Ayça Ayşin Turan, însă cei doi au fost întotdeauna rezervați în ceea ce privește relația lor. Astfel, presa din Turcia este mereu cu ochii pe ei pentru a vedea dacă vreunul face vreo declarație oficială care ar putea zgudui showbiz-ul.

Chiar dacă nu au făcut nicio declarație oficială până acum, Alp Navruz și iubita lui au plecat deja în vacanță împreună, una alături de prieteni, iar alta romantică.

Cine este iubita lui Alp Navruz

Ayça Ayşin Turan s-a născut la 25 octombrie 1992 în Sinop, Turcia. A terminat facultatea “Istanbul University” și este recunoscută pe plan internațional ca actriță. Familia din partea mamei este din Grecia, dar acum mult timp s-au mutat în Turcia, astfel că traiectoria vedetei a luat o altă formă.

Deși Alp Navruz este un star international apreciat de milioane de fani, se pare că doar o singură femeie a reușit să-i cucerească inima și să-l facă să stea cu picioarele pe pământ atunci când simte că nu mai poate.

Alp Navruz a luat lecții de actorie încă de când era în școala primară, ulterior fiind ales ca și model. Pe parcurs, acesta și-a continuat atât cariera de actor, cât și pasiunea pentru modelling. Pe lângă faptul că este mai mereu prezent pe platourile de filmare, acolo unde filmează din greu, Alp Navruz nu uită de hobby-urile pe care le are.

Bărbatul este pasionat de echitație și iubește animalele, ceea ce se poate observa cu ușurință din pozele pe care le postează pe conturile de socializare. Imaginile postate de actor pe contul personal de Instagram scot la iveală conexiunea puternică pe care Alp Navruz o împărtășește cu un animal de-a dreptul nobil, calul

În articolul

Alp Navruz, într-o ipostază cum puțini l-au văzut. Cum face curat în casă actorul din “Ține-mă de mână”

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 martie 2024. Leii se îndrăgostesc. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Horoscop săptămânal 01-07 aprilie 2024. Mai multe zodii au parte de o conexiune profundă cu partenerul de cuplu
a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
HelloTaste.ro
Ciorbă de ștevie cu zeamă de varză, mai gustoasă și mai sănătoasă
Catine
Horoscopul dragostei pentru luna aprilie 2024. Balanțele își regăsesc liniștea în relațiile de cuplu
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
Transformare spectaculoasă a iubitei lui Laurenţiu Reghecampf! Corina Caciuc a uluit pe toată lumea: „Ce femeie frumoasă!”
MediCOOL
Ce efecte are combinația de magneziu și zinc, potrivit specialiștilor
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Obiecte de uz casnic care pot fi periculoase pentru un copil curios. La ce anume ar trebui să fii atentă dacă îți dorești un mediu sigur
MediCOOL
Remedii naturale care te pot scăpa de mătreață. Cum le poți aplica eficient
HelloTaste
Cartofi aurii în crustă de mălai. Rețetă simplă și delicioasă, de post
x