Alp Navruz, mai cuceritor ca niciodată într-o nouă ședință foto. Cum arată

Publicat pe 13.05.2022 la 15:13 Actualizat pe 13.05.2022 la 15:28

Alp Navruz a pozat mai cuceritor ca niciodată și a postat câteva imagini în mediul online. Cum arată actorul din "Ține-mă de mână".

Alp Navruz poartă o bluză neagră cu mâneci lungi

Alp Navruz din "Ține-mă de mână"

Happy Channel

Alp Navruz se numără printre cei mai îndrăgiți actori din Turcia la momentul actual. Datorită rolurilor sale din serialele turcești deja cunoscute a reușit să ajungă rapid către inimile fanilor de pretutindeni. Deși este într-o relație cu colega sa de platou, Ayça Ayşin Turan, acest lucru nu le oprește pe reprezentantele sexului frumos să îl admire ca bărbat.

Mărturie stă cea mai nouă ședință foto la care a participat protagonistul din “Ține-mă de mână”. Dacă până acum se zvonea că Alp Navruz se pregătește pentru un nou serial, iată că rezultatele sunt altele.

Alp Navruz, mai cuceritor ca niciodată într-o nouă ședință foto

Dacă până acum se vorbea despre o revenire a lui Alp Navruz pe micile ecrane, iată că aparițiile sale din mediul online dovedesc exact contrariul. Odată cu finalizarea secvențelor pentru serialul “Povestea de pe insulă”, Alp Navruz a simțit nevoia de o binemeritată pauză.

Astfel, fotografiile postate de acesta pe rețelele sociale l-au surprins în cele mai relaxante momente alături de partenera sa de viață. La momentul actual, aparițiile sale constau în proiecte digitale care îl ajută să-și țină numele la un nivel ridicat. Atât prin viața personală, cât și cu proiectele profesionale, Alp Navruz reușește să-i atragă pe fani de partea sa.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Dacă de cele mai multe ori fotografiile postate de Alp Navruz îl arată pe acesta în vacanță, iată că de această dată fanii au avut parte de o surpriză. Cei peste 4 milioane de internauți nu au putut rămâne indiferenți la zâmbetele pe care actorul le-a oferit tuturor fără a cere nimic la schimb.

“Cel mai frumos actor din lume”, “Ești atât de frumos”, au fost două dintre comentariile lăsate de cei mai înrăiți fani. Nu doar că Alp Navruz este apreciat în Turcia, dar și Spania devine interesată de numele său, asta după ce “Povestea de pe insulă” a reușit un succes de-a dreptul răsunător în acea țară.

Alp Navruz și Alina Boz revin pe micile ecrane împreună

Au cucerit publicul de pretutindeni grație rolurilor sale din serialul turcesc „Ține-mă de mână”, iar acum au șansa de a da viață unei noi povești de iubire. Alina Boz și Alp Navruz au apărut pentru prima oară în această formă în 2018, iar vreme de 59 de episoade i-au impresionat pe fanii din întreaga lume. La sfârșitul anului 2019 a avut loc finalizarea producției.

După mai bine de patru ani, Alina Boz și Alp Navruz s-au reunit în cadrul unei campanii publicitare ce i-a emoționant pe fani de-a dreptul. După o pauză binemeritată în “Paramparça” și „Vatanım Sensin”, Alina Boz a jucat în cadrul producției de succes “Ține-mă de mână”. Urmărește "Ține-mă de mână", de luni până vineri de la 22.00, doar la Happy Channel

La rândul său, Alp Navruz a jucat în „Ține-mă de mână” după rolul său de debut în “ Fazilet Hanım ve Kızları”. Ulterior, “Povestea de pe insulă” a reușit să-l claseze pe cele mai importante locuri din lume, iar relația de iubire cu colega de platou Ayça Ayşin Turan i-a oferit o altfel de vizibilitate.

În articolul

Alp Navruz, mai cuceritor ca niciodată într-o nouă ședință foto. Cum arată

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Reacţia unui turist belgian care a mers pentru prima dată cu Mocăniţa în Bucovina: "Doamne! Ce am făcut să merit?"
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
De ce îți merge atât de greu telefonul. Experții au dezvăluit motivele reale
as.ro
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x